Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Абе Краси имам инфо че са те почерпели с твойта ракия и твойта салатаАбе , говорете си за лодката и мотора ,ама само с приказките да не си останете . Щото ние снощи я поляхме както си требе

Имам нов сонар, земи едно шише ракия и 2-3 кила домати и ела да те почерпа за сонара

Ако искаш ела у нас на беседката да го полеем , белким да не му обърнеш клемите и ти като човека с меката дръжка за газта
.Ракия до 90-100 кила си имам 1-2-3-4-5-6 .... годишна
, че и Гергана изкара и фикуса ,и палмата на двора та и откъм салата сме го осигурили 

- prokop4o
- ще става разбирач
мали мали хората, лодки, двигатели ,сонари, въдици пък нашия фикуси и палми ръфаКрасимир Кюрпеков написа:, че и Гергана изкара и фикуса ,и палмата на двора та и откъм салата сме го осигурили

вземете се стегнете

- Don4o_62
- учете се от него
[quote="Красимир Кюрпеков"]Ако искаш ела у нас на беседката да го полеем , белким да не му обърнеш клемите и ти като човека с меката дръжка за газта
.
Красьо нещо не е разбрал.Тя дръжката стърчи като на КЦМ-то комина
.Но разбрах, че си пипал за кадем
.А на сонара като му обърнах клемите
,с първото отиване хванах риба.Така ставал по мощен,особено пък ако не черпиш 

Красьо нещо не е разбрал.Тя дръжката стърчи като на КЦМ-то комина

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сега четох за темата дажи е заключена НС-7 нещо нещата се разкиснаха май май. 
10 лева такса сега пък 20 лева такса
.На човек ли е тази такса
Май май доста колеги ще се одръпнат???
Само не разбрах ние какво ще правим ,ще ходим ли няма ли.
Щото получих няколко отрицателни ЛС
и други предложения, 

10 лева такса сега пък 20 лева такса

Само не разбрах ние какво ще правим ,ще ходим ли няма ли.
Щото получих няколко отрицателни ЛС

- Don4o_62
- учете се от него

Пичове, не виждам защо трябва да се разкисват, и какво толкова непосилно има в някакви 20 лв, дето не стигат и за напиване в една кръчма, такса имаше и миналата година!chestarfield написа:Сега четох за темата дажи е заключена НС-7 нещо нещата се разкиснаха май май.
10 лева такса сега пък 20 лева такса.На човек ли е тази такса
![]()
Аз също съм под въпрос по финансови и семейни причини, но имам голямо желание да дойда, но ако не мога да си позволя, просто няма да дойда, наместо да мрънкам, че ми е скъпо, имам предвид останалия масраф, освен паршивите 20 лв които са никакъв разход, в сравнение с другите салтанати за път, храна, доволно количество качествен спирт и т.н.
От както е почнала годината съм убеден, че всеки един риболовец е дал по едни 50-100лв поне за обновяване на такъма, а както в момента тече забрана масово ще се ходи на платен риболов, е питам аз, що Любо да не изкара някоя стотинка от това, че ще му правим камари боклуци и неговите момчета ще хвърчат да пазаруват и да разнасят попрекалили с алкохола колеги по цяла нощ до палатките им(както беше миналата пролет)?
Хубаво беше миналата година, когато имаше химически тоалетни и водоноска,хубаво ще е и сега, ама това не струва 2, 60лв, нали?!?
Ама, що за агнета?Ами щото е екстра бе колеги, щом някой е пожелал да тегли масрафа по печенето и доставянето, да го уважим за желанието му най-малко!
Тъпо е, че от стари вълци, като Неделчо тръгна това "разкисване" и най ме е яд, че по некоректен начин се вменява на колеги, които не са идвали а имат желание, че едвали не има някаква преебушка и някой е решил да изкарва кинти, особено след изказването, че едва ли не срещата се дели на бедни и богати!
Всеки си решава без да мрънка и създава излишно напрежение, така ги виждам аз нещата, но уви!!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Zako
- ще става разбирач
Ти да не премина към бракониерите-токаджии. С тези клеми и голяма мощностDon4o_62 написа:А на сонара като му обърнах клемите,с първото отиване хванах риба.Така ставал по мощен,особено пък ако не черпиш

Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
-
- сериозен играч
Ама аз не видях някой да е писал,че проблема му е конкретно 20-те лева.Нали и преди се е събирало и какво останеше за децата в Нови хан (така мисля)?Според мен проблема е комплексен финансова криза+индивидуална криза+битова криза+психическа криза+незнам каква си криза.Лично за мен решението не е да взема на заем 100лв. и да тръгна,нито ще ми се яде нито ще ми се пие.Ако изкарам кинти до НС,то моля ,моля ще има няколко дена ау-джорджини,данги-дунги мохабети и китари.Jechev написа:Пичове, не виждам защо трябва да се разкисват, и какво толкова непосилно има в някакви 20 лв, дето не стигат и за напиване в една кръчма, такса имаше и миналата година!chestarfield написа:Сега четох за темата дажи е заключена НС-7 нещо нещата се разкиснаха май май.
10 лева такса сега пък 20 лева такса.На човек ли е тази такса
![]()
Аз също съм под въпрос по финансови и семейни причини, но имам голямо желание да дойда, но ако не мога да си позволя, просто няма да дойда, наместо да мрънкам, че ми е скъпо, имам предвид останалия масраф, освен паршивите 20 лв които са никакъв разход, в сравнение с другите салтанати за път, храна, доволно количество качествен спирт и т.н.
От както е почнала годината съм убеден, че всеки един риболовец е дал по едни 50-100лв поне за обновяване на такъма, а както в момента тече забрана масово ще се ходи на платен риболов, е питам аз, що Любо да не изкара някоя стотинка от това, че ще му правим камари боклуци и неговите момчета ще хвърчат да пазаруват и да разнасят попрекалили с алкохола колеги по цяла нощ до палатките им(както беше миналата пролет)?
Хубаво беше миналата година, когато имаше химически тоалетни и водоноска,хубаво ще е и сега, ама това не струва 2, 60лв, нали?!?
Ама, що за агнета?Ами щото е екстра бе колеги, щом някой е пожелал да тегли масрафа по печенето и доставянето, да го уважим за желанието му най-малко!
Тъпо е, че от стари вълци, като Неделчо тръгна това "разкисване" и най ме е яд, че по некоректен начин се вменява на колеги, които не са идвали а имат желание, че едвали не има някаква преебушка и някой е решил да изкарва кинти, особено след изказването, че едва ли не срещата се дели на бедни и богати!
Всеки си решава без да мрънка и създава излишно напрежение, така ги виждам аз нещата, но уви!!
- Don4o_62
- учете се от него
Стига с тоя сонар,че ще продължа да пиша глупости,и някой найстина ще му изгори сонараZako написа:Ти да не премина към бракониерите-токаджии. С тези клеми и голяма мощностDon4o_62 написа:А на сонара като му обърнах клемите,с първото отиване хванах риба.Така ставал по мощен,особено пък ако не черпиш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Много ми е интересно тоя Красьо,що ви вика един по един,да пийте отлежала ракия.Да не ва кара след 3-4

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нямах намерение да създавам напрежение, а просто да се разберем ще ходим ли няма ли.Всеки си решава без да мрънка и създава излишно напрежение, така ги виждам аз нещата, но уви!!
И който ще ходят да се е знае кой с кого и от кога

Се пак ние сме си групичка и ще ми е приятно да съм си с мойта компания там.
А и получих както казах, предложение за друго място по време на НС и ако ще ходя сам без компанията предпочитам да си ида другаде.

-
- сериозен играч
Облаците се разреждат и има вероятност да си довлека задника на Езерово.Ако не се промени нещо,отивам на 4,5,6 до след обяд,7 през деня,8,9.
Пичове давайте да решаваме нещо.Тука от няколко дена като чета темите направо ми се къса сърцето.И на мен ми се иска да съм със групата някъде 

ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей Васе то направо слънце пекнало над тебе бре цели 6 дена, евала.HAZART написа:Облаците се разреждат и има вероятност да си довлека задника на Езерово.Ако не се промени нещо,отивам на 4,5,6 до след обяд,7 през деня,8,9.

-
- сериозен играч
Ами какво да решаваме то е решено.То грехота поне един ден някой да не присъства ,единствено може ако му е забранила тъщата(да скъси господ дните и).Така,че ще има хора от рано та до късно и кой когато дойде ще направим групата.orel71 написа:Пичове давайте да решаваме нещо.Тука от няколко дена като чета темите направо ми се къса сърцето.И на мен ми се иска да съм със групата някъде

Аз ще нося "Бачковска джинджифирка"