Кия Соренто

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Re: Кия Соренто

Мнение от dedeff »

петър власев написа:За тези пари си вземи Гранд Витара. :wink:
Това може би ще е голяма грешка.
Без жени можем,без риболов не можем!
toyo1

Мнение от toyo1 »

yancho написа:Здравейте колеги, решил съм да си купя едно джипче кия соренто от 2004 или 2005 год. без 2003(че много лоши неща се чуват за тая година)2,5 дизел с ръчна скоростна кутия до около 15000 - 15500 левчета, но вече цяла седмица обикалям страната(тва не беше Пловдив,Бургас,София, че и Варна) и всеки път хвалените по телефона коли се оказват кошници.
Молбата ми към вас е ако някой , някаде разбере или чуе, че негов познат продава такъв джип и наистина е в добро здраве да драсне един ред с някъв тел. или някоя снимка ако може, че вече в чудо съм се видял :rolleyes:
Моят тел е : 0899138313 - Янчо
Колега и в момента сме две Автокъщи под един покрив (приятелски съвет от мене Тоиота или Мицубиши като не те съветвам годината на производство да е НАИ-ВАЖНОТО) от Тоиотите (без РАВ 4) :idea: наи-доброто е Ланд крузер ,Фор рънър а за пикапите ХАИ ЛУКС (нямат чупене) Нисан ПАТРОЛ и компания ще ти дават ядове Мицубиши Паджеро също е добър избор .Ако решиш нещо да купуваш е наи добре да си го избереш сам (примерно mobile.de) за да си сигурен в ПРОБЕГА и състоянието а за транспорта и покупката винаги можеш да разчиташ.Чао и успех ПП.Има много прибрани от лизингите джипове (но трябва да внимаваш че на повечто преди да им ги прибере лизинга им се вади душата)
neli379
новобранец
новобранец

Мнение от neli379 »

Колега карам JEEP гранд чероки и сам много доволен.Блокажите са ръчни което за мен е по добрия вариант.Успех в търсенето.
puntakis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от puntakis »

Здравей колега ,

Аз имам сходна дилема и за тези парички и сходна година съм огледал "Корейците" "Tucson" i "Santa Fe".
лично впечатление нямам от Хюндай но пък...
...изглеждат отлично,а и най-дълго караните таксита в София бяха "Лантрите" :)

Поздрави,
Ицо
Love & Ribolov
Аватар
yancho
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yancho »

благодарско на всички който се включиха, но аз твърдо съм решил , че щее кия соренто или в най краен случай хюндай туксон, така че ако някаде чуете да се продава читава кия звънкайте, вече съм съгласен и на автоматик :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”