Господа Министри....

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

toyo1

Re: Господа Министри....

Мнение от toyo1 »

Колеги ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИМЕ :idea: Но без медиите резултатът ще е нулев .Вчера на яз Искър обикаляха ИАРА (дано го правят РЕДОВНО) .Вариянт е в знак на протест ние ( ЛОДКАРИТЕ ) Да вържеме по нещо ЧЕРНО на наи-дългата въдица (като знаме) и така да влачиме (но съгласуваики го с медиите) ИНАЧЕ ЩЕ СИ НИ СЛОЖАТ НА ........
bokobogdan
новобранец
новобранец

Мнение от bokobogdan »

и аз ,разбира се, съм "ЗА" и подкрепям мнението ,че без помоща на медиите ще ни е доста трудно, само те могат да привлекат вниманието на вечно спящите власт имащи
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
BogdanSim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BogdanSim »

Подкрепям напълно.Но скоро няма да се променят нещата.Вижте само колко хора ловят на забранени места на 10 минути път от ИАРА ,и никой нищо не прави.Погледнете какво става по река Искър до Враждебна и Лесновска река .Десетки са риболовците които спокойно си ловят и не им пука за забраната. :wink:
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

Абсолютно съм за :smt023
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

:smt023 :smt023 :smt023 бройте и мен
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Мнение от EGOR »

Здрасти , а сега моето предложение : първо трябва да се съберем и да уточним точно какво трябва , да няма разногласия ,второ - каним телевизия и объяснаваме
Аватар
ivanov_i
новобранец
новобранец

Мнение от ivanov_i »

:smt023Напълно подкрепям инициативата.:smt023
Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

С две ръце съм ЗА инициативата, но и аз мисля, че трябва да направим обръщение към институциите. Много хора сме, нека всички се впрегнем и формулираме едно перфектно и издържано обръщение към ИАРА и към министър Найденов. Може би не е лоща идея да направим и подписка в по-големите рибарски магазини, където всеки от нас да може да даде своя глас в подкрепа на идеята ни. Обръщение, подкрепено с една дебела подписка според мен ще изглежда доста по-сериозно. Можем да пуснем в по-големите градове по рибарските магазини за около месец тази подписка и малко след началото на сезона ще съберем всички подписи, заедно с нашите конкретни предложения и да ги предоставим на който трябва - това според мен е сериозно изразяване на гражданска позиция.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Напълно прави сте! Аз засега съм пуснал това обръщение до министерствата, и ще чакаме реакция.
Молбата ми към вас, колеги, е да говорите с познати собственици на риболовни магазини, да уредим предварително възможността да поставим в тях книги, където всеки риболовец да може да се подпише под едно обръщение, което аз ще се опитам да формулирам грубо, а след това ще го поогладим с общо участие :) .
Чакам да пишете докъде сте стигнали :) .
Наслука!
Никога не пия карал!

Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Наемам се да занеса в някой друг магазин подписките.
Съгласен съм с всичко писано по-горе.
Трябва да тръбим навсякъде и да запознаем всички с нашите проблеми :!:
Нека се опитаме да ангажираме всички риболовци, а не само членовете на форума.
Все пак сме огромна избирателна маса и при видими и полезни мерки от ИАРА и сегашното правителство бихме гласували пак за тях. Иначе е ясно пак за риба на изборите и довиждане управляващи и край на мандрата :wink:
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

Ivak написа:... Все пак сме огромна избирателна маса ... :wink:
По принцип "за", но мисля, че шансовете за постигане на желания от всички резултат биха били доста по-големи ако регистрираме навреме политическа партия, ако успешно се подготвим за следващи парламентарни избори и разбира се - ако ги спечелим, т.е. вкараме поне 121 души в парламента... :rolleyes:
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

чпс написа:
По принцип "за", но мисля, че шансовете за постигане на желания от всички резултат биха били доста по-големи ако регистрираме навреме политическа партия, ако успешно се подготвим за следващи парламентарни избори и разбира се - ако ги спечелим, т.е. вкараме поне 121 души в парламента... :rolleyes:
Идеята ти никак не е лоша, колега :) ! Тъкмо всички лостове на властта ще са в нас....ех, мечти...обесени бракониери по дърветата около водоемите, около тях-горящи бракониерски мрежи...малиии, аз съм се повредил нещо от омраза към тия педали :rolleyes: :D
Никога не пия карал!

Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

Saxon написа:
чпс написа:
Идеята ти никак не е лоша, колега :) ! Тъкмо всички лостове на властта ще са в нас....ех, мечти...обесени бракониери по дърветата около водоемите, около тях-горящи бракониерски мрежи...малиии, аз съм се повредил нещо от омраза към тия педали :rolleyes: :D
ТИ НЕ ЗНАМ АМА АЗ :finga: и друго ми е чудно ,преди време всяка година ПУСКАХА НЯКАКВИ броики :idea: ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ (даже има случаи от миналото където на язИскър са пуснали незнам си колко хиляди шаранчета КОИТО СЕ ОКАЗАЛИ КАРАКУДИ )имало умряли рибета и един комшия като се ВТОРАЧИЛ :wink: РАЗКРИЛ ДАЛАВЕРАТА????
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Колеги, от министерствата ме посъветваха да придадем повече официалност на писмото ни. За целта, някой от София ще трябва да го разпечата, после да го запечата в два плика, и да ги занесе в приемните на на МВР и на министерство на земеделието, аз в ИАРА занесох, но нямам време повече да ходя из София :) . Като подател съм дал един от моите адреси, тъй като ние не сме юридическo лице, и нямаме обществен адрес. Който реши да свърши тази работа, да ми пише едно съобщение, за да му дам адреса на подателя....
Наслука :) !
Никога не пия карал!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”