Винетка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Винетка

Мнение от bgstan »

vene mitov написа:Колега ако питаш мен не ти трябвя винетка . Колко пъти ще те проверят полицайте извън населено място? Пък и да те проверят някога срещу 20 кинта нямаш грижи,и те деца хранят :DПък и пътищата не заслужават да се плащат винетки :twisted:
Колега сори ама мисля ,че заради хора като теб няма риба в язовирите. Все нещо на дребно да измамим и все някоя шмекерия. Всеки трябва да си плаща данъците и да е добросъвестен иначе как да се променят нещата.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

инвалиди от 50 процента на горе винетката е без платна
Trandafilka
новобранец
новобранец

Мнение от Trandafilka »

ribohva6ta4 написа:Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година . При теб ще е по удачна винетка за 6 месеца , ако има такава опция . Аз лично на колата която ползвам за риба не слагам винетка, за тези пътища им стига пътния данък.
Аз пък да ти кажа винетка за 6 месеца няма! :D
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Marco Polo написа:
натали написа:ще важи до края на януари догодина.
bgstan написа:До края на януари 2011.
ribohva6ta4 написа:Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година .
Всички сте в грешка... Винетката важи до 31.12.2010, а ако пуснат още месец аванта - то това ще стане със специална наредба, която може да излезе и след средата на декември. ;)
А на "хва6та4а" ще му кажа да се моли да не го олЕпят униформените, че тогава ще ми е интересно да слушам как им обяснява за скапаните пътища...
Агенция "Фокус"
София. Годишната винетка ще е валидна 13 месеца – от 1 януари на текущата година до 31 януари на следващата година, предвиждат измененията в Наредбата за условията и реда за събиране на таксите за ползване на пътна инфраструктура. Целта е максимално опростяване функционирането на винетната система – за потребителите ще отпадне неудобството да закупуват стикери преди коледните и новогодишните празници, съобщиха от правителствената информационна служба. Изменението на срока на валидност на годишните винетки е в съответствие с общоприетата европейска практика.
Винетки ще могат да се закупуват от централното и от областните управления на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), от специализираното звено на Агенция „Митници” на граничните контролно-пропускателни пунктове или от дистрибуторите въз основа на сключен договор с АПИ.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
M.S.M
новобранец
новобранец

Мнение от M.S.M »

bedo63 написа:инвалиди от 50 процента на горе винетката е без платна

Аko koлата е на името на инвалида, обаче.
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribohva6ta4 »

Marco Polo написа: А на "хва6та4а" ще му кажа да се моли да не го олЕпят униформените, че тогава ще ми е интересно да слушам как им обяснява за скапаните пътища...
Всеки сам си носи риска. От 2006 карам без винетка и до този момент нямам нито един акт или глоба и не съм дал и един лев рушвет.Пожелавам го на всички .
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

В нашия край нищо не се прави. Ама НИЩО! Ходовата част на колата ми е в окаяно състояние и не виждам смисъл да я оправям,а пък трябва и да си плащам за лунния пейзаж. ЗАЩО???
Изображение
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Колеги разбирам че пътищата ни са подходящи за OFF-ROAD,но аз все пак съм млад шофьор и малко ми е претеснено да карам така(без винетка или със седмична цяла година),неискам още от сега да се почва с фишове,актове и тем-подобни,но и да говорим,и да се оплакваме няма кой да ни чуе,тук е пълна анархия всеки си прави каквото иска и никой нищо неможе да каже :? :? :?
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

В състоянието, което се намират пътищата ни не заслужават да се взима винетка, но един приятел го спряха без винетка и акта му беше 100лв.
А наистина интерсно къде потъват тея пари от тези данъци и винетки, които се плащат.
Аватар
Naiden71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Naiden71 »

ribohva6ta4 написа:
Marco Polo написа: А на "хва6та4а" ще му кажа да се моли да не го олЕпят униформените, че тогава ще ми е интересно да слушам как им обяснява за скапаните пътища...
Всеки сам си носи риска. От 2006 карам без винетка и до този момент нямам нито един акт или глоба и не съм дал и един лев рушвет.Пожелавам го на всички .
А Гражданска имаш ли? :D
Cohiba Fishing
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

А наистина интерсно къде потъват тея пари от тези данъци и винетки, които се плащат.

Как къде приятел;по дюните и парцелите по брега на Черноморието :wink: :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Парите ни отиват в джобовете на управниците ни а не в пътна инфраструктура,точно затва пътищата ни са в такова състояние :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :cry: :cry: :cry: :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”