Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Винетка
Модератор: dantho.mihov
- bgstan
- ще става разбирач
Re: Винетка
Колега сори ама мисля ,че заради хора като теб няма риба в язовирите. Все нещо на дребно да измамим и все някоя шмекерия. Всеки трябва да си плаща данъците и да е добросъвестен иначе как да се променят нещата.vene mitov написа:Колега ако питаш мен не ти трябвя винетка . Колко пъти ще те проверят полицайте извън населено място? Пък и да те проверят някога срещу 20 кинта нямаш грижи,и те деца хранятПък и пътищата не заслужават да се плащат винетки
-
- научил се да хвърля
инвалиди от 50 процента на горе винетката е без платна
-
- новобранец
Аз пък да ти кажа винетка за 6 месеца няма!ribohva6ta4 написа:Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година . При теб ще е по удачна винетка за 6 месеца , ако има такава опция . Аз лично на колата която ползвам за риба не слагам винетка, за тези пътища им стига пътния данък.

Агенция "Фокус"Marco Polo написа:натали написа:ще важи до края на януари догодина.bgstan написа:До края на януари 2011.Всички сте в грешка... Винетката важи до 31.12.2010, а ако пуснат още месец аванта - то това ще стане със специална наредба, която може да излезе и след средата на декември.ribohva6ta4 написа:Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година .
А на "хва6та4а" ще му кажа да се моли да не го олЕпят униформените, че тогава ще ми е интересно да слушам как им обяснява за скапаните пътища...
София. Годишната винетка ще е валидна 13 месеца – от 1 януари на текущата година до 31 януари на следващата година, предвиждат измененията в Наредбата за условията и реда за събиране на таксите за ползване на пътна инфраструктура. Целта е максимално опростяване функционирането на винетната система – за потребителите ще отпадне неудобството да закупуват стикери преди коледните и новогодишните празници, съобщиха от правителствената информационна служба. Изменението на срока на валидност на годишните винетки е в съответствие с общоприетата европейска практика.
Винетки ще могат да се закупуват от централното и от областните управления на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), от специализираното звено на Агенция „Митници” на граничните контролно-пропускателни пунктове или от дистрибуторите въз основа на сключен договор с АПИ.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
bedo63 написа:инвалиди от 50 процента на горе винетката е без платна
Аko koлата е на името на инвалида, обаче.
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
-
- ще става разбирач
Всеки сам си носи риска. От 2006 карам без винетка и до този момент нямам нито един акт или глоба и не съм дал и един лев рушвет.Пожелавам го на всички .Marco Polo написа: А на "хва6та4а" ще му кажа да се моли да не го олЕпят униформените, че тогава ще ми е интересно да слушам как им обяснява за скапаните пътища...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В нашия край нищо не се прави. Ама НИЩО! Ходовата част на колата ми е в окаяно състояние и не виждам смисъл да я оправям,а пък трябва и да си плащам за лунния пейзаж. ЗАЩО???

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги разбирам че пътищата ни са подходящи за OFF-ROAD,но аз все пак съм млад шофьор и малко ми е претеснено да карам така(без винетка или със седмична цяла година),неискам още от сега да се почва с фишове,актове и тем-подобни,но и да говорим,и да се оплакваме няма кой да ни чуе,тук е пълна анархия всеки си прави каквото иска и никой нищо неможе да каже

-
- разбира нещата
В състоянието, което се намират пътищата ни не заслужават да се взима винетка, но един приятел го спряха без винетка и акта му беше 100лв.
А наистина интерсно къде потъват тея пари от тези данъци и винетки, които се плащат.
А наистина интерсно къде потъват тея пари от тези данъци и винетки, които се плащат.
- Naiden71
- научил се да хвърля
А Гражданска имаш ли?ribohva6ta4 написа:Всеки сам си носи риска. От 2006 карам без винетка и до този момент нямам нито един акт или глоба и не съм дал и един лев рушвет.Пожелавам го на всички .Marco Polo написа: А на "хва6та4а" ще му кажа да се моли да не го олЕпят униформените, че тогава ще ми е интересно да слушам как им обяснява за скапаните пътища...

Cohiba Fishing
-
- разбира нещата
Как къде приятел;по дюните и парцелите по брега на Черноморието

Как къде приятел;по дюните и парцелите по брега на Черноморието

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- вече хвърля и на тежко
Парите ни отиват в джобовете на управниците ни а не в пътна инфраструктура,точно затва пътищата ни са в такова състояние