Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Винетка
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Винетка
Тъй като ми предстои закупуване на първата ми кола,която не е карана през тази година и няма винетка,искам да питам сега като и взема винетка до кога ще е валидна,до края на януари или до датата на закупуване( в моя случай май месец 2011г.) БЛАГОДАРЯ!
-
- ще става разбирач
Re: Винетка
Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година . При теб ще е по удачна винетка за 6 месеца , ако има такава опция . Аз лично на колата която ползвам за риба не слагам винетка, за тези пътища им стига пътния данък.
Последно промяна от ribohva6ta4 на Съб Апр 24, 2010 5:27 pm, променено общо 1 път.
- bgstan
- ще става разбирач
До края на януари 2011. Сорииииииииии ама по добре си вземи по спокоен ще си.
-
- ще става разбирач
Винетката колега важи за календарна година,и август да я купиш ще важи до края на януари догодина.
Поздрави
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
-
- вече хвърля и на тежко
Е аз ще си купа винетка във всички случай,но както е казал колега май ще е по добре да си зема за няколко месеца а не направо годишнаbgstan написа:До края на януари 2011. Сорииииииииии ама по добре си вземи по спокоен ще си.
- bgstan
- ще става разбирач
Вземи си годишна . Предимства даваш веднъж и после не мислиш. Иначе все да търсиш освен това месечните са скъпи и като купиш няколко ще излезе същото. Към края на годината почват да свършват винетките.
-
- ще става разбирач
Иван Златев написа:Е аз ще си купа винетка във всички случай,но както е казал колега май ще е по добре да си зема за няколко месеца а не направо годишнаbgstan написа:До края на януари 2011. Сорииииииииии ама по добре си вземи по спокоен ще си.

Аз си мисля че има седмична ,месечна и годишна зависи колко ще я караш колата

- bigfish133
- ще става разбирач
Годишната - 67лв. , месечна - 25 лв. , седмична - 10 лв. Ти прецени кое е най изгодно да вземеш ! 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Колега, до колкото си спомням има дневна, седмична, месечна и годишна винетки! Аз си вземам годишна . Чух, че щяло да има 6 месечни от м. юни, но си е това миризлива партенка. Не чакай! Цените ги виж във всяка бензиностанция! По изгодно ще ти е да си вземеш годишна, отколкото 3-4 винетки за по месец! А освен това всяка година преди Коледа изчезват месечните винетки! Та за един месец се налага да си купиш и годишна! Сам си прецени, според нуждата от шофиране! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- вече хвърля и на тежко
Парите не са проблем,исках да разбера друго,значи ако сега си купа годишна ще ми изгорат няколко месеца,аз затва питах до кога са валидни,и то се знае че годишната излиза по изгодно.А относно карането на колата,мисля че няма да я спра

-
- ще става разбирач
Колега ако питаш мен не ти трябвя винетка . Колко пъти ще те проверят полицайте извън населено място? Пък и да те проверят някога срещу 20 кинта нямаш грижи,и те деца хранят
Пък и пътищата не заслужават да се плащат винетки 

- bgstan
- ще става разбирач
Колега сори ама мисля ,че заради хора като теб няма риба в язовирите. Все нещо на дребно да измамим и все някоя шмекерия. Всеки трябва да си плаща данъците и да е добросъвестен иначе как да се променят нещата.vene mitov написа:Колега ако питаш мен не ти трябвя винетка . Колко пъти ще те проверят полицайте извън населено място? Пък и да те проверят някога срещу 20 кинта нямаш грижи,и те деца хранятПък и пътищата не заслужават да се плащат винетки
-
- научил се да хвърля
инвалиди от 50 процента на горе винетката е без платна
-
- новобранец
Аз пък да ти кажа винетка за 6 месеца няма!ribohva6ta4 написа:Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година . При теб ще е по удачна винетка за 6 месеца , ако има такава опция . Аз лично на колата която ползвам за риба не слагам винетка, за тези пътища им стига пътния данък.

Агенция "Фокус"Marco Polo написа:натали написа:ще важи до края на януари догодина.bgstan написа:До края на януари 2011.Всички сте в грешка... Винетката важи до 31.12.2010, а ако пуснат още месец аванта - то това ще стане със специална наредба, която може да излезе и след средата на декември.ribohva6ta4 написа:Годишните винетки са валидни до края на януари 2011 година .
А на "хва6та4а" ще му кажа да се моли да не го олЕпят униформените, че тогава ще ми е интересно да слушам как им обяснява за скапаните пътища...
София. Годишната винетка ще е валидна 13 месеца – от 1 януари на текущата година до 31 януари на следващата година, предвиждат измененията в Наредбата за условията и реда за събиране на таксите за ползване на пътна инфраструктура. Целта е максимално опростяване функционирането на винетната система – за потребителите ще отпадне неудобството да закупуват стикери преди коледните и новогодишните празници, съобщиха от правителствената информационна служба. Изменението на срока на валидност на годишните винетки е в съответствие с общоприетата европейска практика.
Винетки ще могат да се закупуват от централното и от областните управления на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), от специализираното звено на Агенция „Митници” на граничните контролно-пропускателни пунктове или от дистрибуторите въз основа на сключен договор с АПИ.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......