Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Време за море
Време за море
Проблеми с фотото и компа, а и липсата на време доведоха до пускането на темата днес.
Та така. Беше време за един по-така риболов на морето.
Още докато се отдалечавах от колата успокояващото зелено пред очите ми се сменяше с успокояващо синьо, песента на птичките постепенно се сменяше с шума на вълните, а обонянието ми усещаше плавния преход от аромата на цветовете към мириса на водорасли и море.
Имах няколко чипарета за късане и започнах с тях. В един момент нещо натежа, но веднага усетих, че го няма характерното потрепване от сафрида. Оказа се това.

Май съм първия похвалил се с дракон. Ма то за хвалба ли е?
Минаха и делфините, като се надявах да набутат нещо интересно към брега, ама не. След близо час безрезултатно чепаруване минах на попове. С второто мятане им намерих градинката. Излизаха такиве, че и по-едри.

Кефа от това да водиш един, а понякога и два едри попа от 10 м дълбочина и 50-60 м дистанция си е вдъхновяващ. А колко риби може да се надърпат само с две емчета от калмар не е истина.
Стана 11 ч и рибата започна да си прави оглушки и реших да поразузная едни скалички. За първи път се разхождам там и заснех невероятни гледки с перспективни местенца. На моменти зад величествените скали надничаха малоумните творения на човека.

Ей тая скаличка си харесах за напред. Труднодостъпна между строежите и сравнително равна.

Стана бирено време и посетих парк Росенец. До паничката за парите що да видя-ваза, а в нея люляк. Чуваш ли Киро?Поразходих се зад ресторанта и опааа.

А след като фиксирах касовата бележка с МОЛ-а Карагьозов,реших да продължа риболова ето тъдява.

И тук някоя и друга кая, макар и по-слабо. Видях обаче бъдещите платерини да щъкат в пасаж около брега. Чуваш ли Боцмане?

Стана такова времето и реших да спирам с риболова. Хванах достатъчно-полвин кош, около нормата-3 кг.

Тая седмица живот и здраве пак!
Та така. Беше време за един по-така риболов на морето.
Още докато се отдалечавах от колата успокояващото зелено пред очите ми се сменяше с успокояващо синьо, песента на птичките постепенно се сменяше с шума на вълните, а обонянието ми усещаше плавния преход от аромата на цветовете към мириса на водорасли и море.
Имах няколко чипарета за късане и започнах с тях. В един момент нещо натежа, но веднага усетих, че го няма характерното потрепване от сафрида. Оказа се това.

Май съм първия похвалил се с дракон. Ма то за хвалба ли е?
Минаха и делфините, като се надявах да набутат нещо интересно към брега, ама не. След близо час безрезултатно чепаруване минах на попове. С второто мятане им намерих градинката. Излизаха такиве, че и по-едри.

Кефа от това да водиш един, а понякога и два едри попа от 10 м дълбочина и 50-60 м дистанция си е вдъхновяващ. А колко риби може да се надърпат само с две емчета от калмар не е истина.
Стана 11 ч и рибата започна да си прави оглушки и реших да поразузная едни скалички. За първи път се разхождам там и заснех невероятни гледки с перспективни местенца. На моменти зад величествените скали надничаха малоумните творения на човека.

Ей тая скаличка си харесах за напред. Труднодостъпна между строежите и сравнително равна.

Стана бирено време и посетих парк Росенец. До паничката за парите що да видя-ваза, а в нея люляк. Чуваш ли Киро?Поразходих се зад ресторанта и опааа.

А след като фиксирах касовата бележка с МОЛ-а Карагьозов,реших да продължа риболова ето тъдява.

И тук някоя и друга кая, макар и по-слабо. Видях обаче бъдещите платерини да щъкат в пасаж около брега. Чуваш ли Боцмане?

Стана такова времето и реших да спирам с риболова. Хванах достатъчно-полвин кош, около нормата-3 кг.

Тая седмица живот и здраве пак!
Последно промяна от карид на Пон Апр 26, 2010 2:50 pm, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
Re: Време за море
Екстра излет 

-
- разбира нещата
Дбре сте си на морето с Боцмана,ние мааме по платените язовири.Арни попове си фанал,ще има за бирчок. 

На къса плувка,в репея...
- Don4o_62
- учете се от него
Добре сте си вие на морето.Пък ние чакаме цяла година,та да идем за 10-дена 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво бе градски.И аз ходих горе долу на същите места ама без такъв успех.На чепарето само водорасли,а попчетата ми бяха не повече от 20 дребни при това.
- ignatov78
- ще става разбирач
Браво,много хубав репортаж. 

А така пробване му е цаката ,пък още малко време и ще набучим пръчките по плажа ,блатен вече има по магазините
-
- разбира нещата
Добър риболов и репортаж.
-
- разбира нещата
Супер излет!!!
С нетърпение чакам да дойде юни, че да отпраша на големия гьол. 

Колкото повече толкова повече!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво колега,екстра морско излетче 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- и господ не е толокова добър
Добре си ги дръпнал братле 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Хубав излет,красиви снимки,а и добро мезе за бирата си осигурил