Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
Re: САФРИД - 2010
Начи камъните , дето ги фърлях в босфора са дали резултатsherriff написа:на Бяла с лодка - сафрид 25-26.04.10г

Много хубава новина .Мерси колега!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
И в крайна сметка има ли уловен сафрид и къде ,че нещо не ми стана ясно.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- 1000n
- разбира нещата
Бре, ама колеги само аз ли почти нищо не разбрах!?rimohit написа:Начи камъните , дето ги фърлях в босфора са дали резултатsherriff написа:на Бяла с лодка - сафрид 25-26.04.10г![]()
Много хубава новина .Мерси колега!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Шерифе,обръщам ти специално внимание.
С така представените ти 3 мнения,ти давам жълт картон.
и това е СЕРИОЗНО.
С така представените ти 3 мнения,ти давам жълт картон.
и това е СЕРИОЗНО.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- 1000n
- разбира нещата
Ама, Киро, все пак не му показвай впоследствие за същото нещо и втори жълт и съответно червен картон на човека!
Все пак ясно е, че той има доброто желание да споделя информация във форума!
А и другите му две мнения, макар и кратки не бяха лишени от смисъл!
Според мене има две основни причини, човек да бъде толкова пестелив във коментарите си - Или времето му е ценно и скъпо(ама десет секунди за още две написани думи едва ли ще са голяма загуба
) или Интернет достъпът му НЕ е евтин, което е и много по-вероятно като причина за кратките постове на колегата sherriff. И ако в интернет клуб става въпрос за стотинки в повече, които човек трябва да даде, то при мобилния Интернет(този предлаган от М Тел, Виваком или Глобул), нещата могат да стигнат и левове!
Там, ако човек не е заявил, че иска да използва мобилен интернет, то цената става до 80 пъти по-висока!
Т.е. от 3ст за Мегабайт става 2,40лв за мегабайт, ако пък те тарифират на време, в което си в интернет става още по-зле - тогава обикновенно дори и интернетът ти е доста по-бавен!
Аз за интернет достъп през телефона си ползвам такъв - предплатена услуга услуга на Глобул, за 3 до 6 стотинки на Мегабайт, т.е. не съм на договор:
http://www.globul.bg/bg/prpdata_packs.html?posm=3
А иначе продължавайки идеята от предния си пост, в написаното от sherriff: "на Бяла с лодка - сафрид 25-26.04.10г", думата "сафрид" и дори "10г" са излишък на информация, защото темата тук се казва "САФРИД - 2010"! Така, че дори написаното тук, може да бъде съкратено, без допълнителна загуба на информация до: "на Бяла с лодка 25-26.04."! Но само варианти като например: "на Бяла с лодка - 1 риба, 25-26.04." или "на Бяла с лодка - 2кг, 25-26.04." биха носили някаква информация въпреки, че съдържат още по-малко символи от написаните от sherriff!
Наслука на всички! 

http://www.globul.bg/bg/prpdata_packs.html?posm=3
А иначе продължавайки идеята от предния си пост, в написаното от sherriff: "на Бяла с лодка - сафрид 25-26.04.10г", думата "сафрид" и дори "10г" са излишък на информация, защото темата тук се казва "САФРИД - 2010"! Така, че дори написаното тук, може да бъде съкратено, без допълнителна загуба на информация до: "на Бяла с лодка 25-26.04."! Но само варианти като например: "на Бяла с лодка - 1 риба, 25-26.04." или "на Бяла с лодка - 2кг, 25-26.04." биха носили някаква информация въпреки, че съдържат още по-малко символи от написаните от sherriff!

земете ме и мене хора
от мене бирата от вас сафрида

прясно инфо от поморие някои от лодките са вземали по 1 , 2 килограма сафрид на мрежи.животните са вече тук 

-
- сериозен играч
Уж забрана , а пък мрежи...
Утре ще ви кажа пасе ли чепаретата в Созопол
Утре ще ви кажа пасе ли чепаретата в Созопол
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Те на мрежите само са проверявали дали рибата е тук .... нали !!! Така е rimohit...!
Два дена съм на Бяла с лодка и освен кая и лихнус друго не излиза.От вчера 01.05.2010 се чува че на Шкорпиловци е хващан сафрид,но не мога да го гарантирам за достоверноста.А днес на Бяла почти всички говореха за сафрид,но никой така и не се престраши да пробва(да остави добрите и сигурни риби и да запраши на вътре на сляпо).Все пак си мисля,че няма да чакаме още дълго.Наслука колеги.
-
- новобранец
в4ера пробвах в несебър над же4ер но ниама треабва да има делфини да вкарат рибата в залива
КИРО
вчера пробвах в Несебър над ве4ер но няма трябва да има делфини да вкарат рибата в залива
Много грешки бе приятел,да не говорим за главни букви и препинателни знаци.
КИРО
вчера пробвах в Несебър над ве4ер но няма трябва да има делфини да вкарат рибата в залива
Много грешки бе приятел,да не говорим за главни букви и препинателни знаци.
-
- сериозен играч
Обиколката по созополските острови и мидарниците не даде реултат но ще дойде...
Значи вас съм видял днес. Помислих си, че може да са съфорумци. Аз бях с надуваемата лодка, с момичето. Бях с неопрен и спасителна жилетка(баси, излезе, че съм се спасявал от Титаник). 
Дори и не опитах днес за риби, въпреки че бях запасен с въдици, сонар, рибарски куфар...На Биволите вчера и днес вадят само някакви нещастни попчета колкото пръст. Питах дали се е мяркал сафрид, но не получих положителен отговор, затова и оставих такъмите на мира.

Дори и не опитах днес за риби, въпреки че бях запасен с въдици, сонар, рибарски куфар...На Биволите вчера и днес вадят само някакви нещастни попчета колкото пръст. Питах дали се е мяркал сафрид, но не получих положителен отговор, затова и оставих такъмите на мира.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
-
- сериозен играч

Сонара на колегата засичаше пасажи но явно "миграцията на платерините чанел" хващахме само.Даже дракон не се появи.Аз имах рядка слука но ще пусна темата утре че....
А миналата година по това време..... ех....