Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

С каравана на....
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
С каравана на....
Привет колеги.Незнам дали пускам темата на правилното място и ако не е така моля мод да я премести или изтрие,та...
Въпросът ми е следният: Може ли някой да ме ориентира за язовири където е удобно да се позиционира каравана за няколко дни и е разрешено нощуването разбира се.Смисъл да е що годе равно и достъпно с лек автомобил място.За държавните язовири е ясно(размножителният период )говоря за арендованите.От София съм та ако има съвети за не повече от 70-80км.Ако има колеги които са пактикували и могат да ме опътят ще съм искренно благодарен.
ПП: Благодаря на колегата toto57 който ми даде инфо за Слаковци.
Въпросът ми е следният: Може ли някой да ме ориентира за язовири където е удобно да се позиционира каравана за няколко дни и е разрешено нощуването разбира се.Смисъл да е що годе равно и достъпно с лек автомобил място.За държавните язовири е ясно(размножителният период )говоря за арендованите.От София съм та ако има съвети за не повече от 70-80км.Ако има колеги които са пактикували и могат да ме опътят ще съм искренно благодарен.
ПП: Благодаря на колегата toto57 който ми даде инфо за Слаковци.
-
- новобранец
Re: С каравана на....
На Червена могила колега. Става вапрос за язовира в селото. Дано да съм ти помогнал 

-
- ще става разбирач
Колега,Веринско е твоят язовир.Идеален е за караваната и аз мисля да ходя там с мойта каравана само че малко по нататък.
Обаче му е малко раничко на самия язовир,в момента предполагам има риболов на бабушка и костурчета не знам дали е тръгнала каракудата вече.
Обаче му е малко раничко на самия язовир,в момента предполагам има риболов на бабушка и костурчета не знам дали е тръгнала каракудата вече.
Колекционирам лампови радиоприемници
- ivan_berov
- новобранец
На върба,аз съм ходил с къмпер.
Има дедовиянатали написа:Колега,Веринско е твоят язовир.Идеален е за караваната и аз мисля да ходя там с мойта каравана само че малко по нататък.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На Езерово където ще бъде НС 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!