Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Заслужава ли си инвестицията, или може и без 3 Д
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- вече хвърля и на тежко
Заслужава ли си инвестицията, или може и без 3 Д
Та въпроса ми е дали си заслужава инвестицията за този сонар, или може да минем и с някой доста по-евтин модел. Става въпрос дали наистина 3 Д визуализацията ни дава МНОГО голямо предимство или пак всичко е реклама. Има ли някой колега, който да го е ползвал и да каже за какво става въпрос, или пък някой, който е чувал нещо за него?
Просто ми е интересно мнението на повечето колеги, които използват сонари.
Става въпрос за този модел:
http://filstar.bg/%D0%A2%D1%80%D0%BE%D0 ... ystem/222/
Re: Заслужава ли си инвестицията, или може и без 3 Д
Не Изобщо !
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Колега не се лъжи (нищо повече не ти предлага от нормалния)tomik написа:Та въпроса ми е дали си заслужава инвестицията за този сонар, или може да минем и с някой доста по-евтин модел. Става въпрос дали наистина 3 Д визуализацията ни дава МНОГО голямо предимство или пак всичко е реклама. Има ли някой колега, който да го е ползвал и да каже за какво става въпрос, или пък някой, който е чувал нещо за него?

-
- и господ не е толокова добър
А пък аз гледах клип с такъв сонар.Показва перфектно всичко.На дъното има легнало дърво, очертава го перфектно като дърво, лодка потопена, дава я перфектно с подробности.Риба легнала на дъното, перфектно се виждаше очертанията и още много примери.Нормален сонар ще ти покаже само неравност на дъното и ходи разбери, риба ли е, дърво или друго.Каква беше марката и парите не знам. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Колега гледал си на Хъманбърд (саид имеджик НА ЧИСТ АНГЛИИСКИsnegk написа:А пък аз гледах клип с такъв сонар.Показва перфектно всичко.На дъното има легнало дърво, очертава го перфектно като дърво, лодка потопена, дава я перфектно с подробности.Риба легнала на дъното, перфектно се виждаше очертанията и още много примери.Нормален сонар ще ти покаже само неравност на дъното и ходи разбери, риба ли е, дърво или друго.Каква беше марката и парите не знам.

-
- и господ не е толокова добър
Явно него съм гледал 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
М да, този и аз го гледах. Страхотен е. Картината е направо, като все едно си гледаш телевизора.toyo1 написа:Колега гледал си на Хъманбърд (саид имеджик НА ЧИСТ АНГЛИИСКИsnegk написа:А пък аз гледах клип с такъв сонар.Показва перфектно всичко.На дъното има легнало дърво, очертава го перфектно като дърво, лодка потопена, дава я перфектно с подробности.Риба легнала на дъното, перфектно се виждаше очертанията и още много примери.Нормален сонар ще ти покаже само неравност на дъното и ходи разбери, риба ли е, дърво или друго.Каква беше марката и парите не знам.които няма нищо общо с 3д) и е много по-скъп и поне за мене НАИ-ДОБРОТО за момента.
Въпроса ми беше, защото ми предстои закупуване, и този 3 Д-то, продавача ми го хвали, хвали, обясняваше ми, че няма друго такова нещо, как ми давало реална картина отдолу и т.н.
Но пък от друга страна можеш за неговите пари да си вземеш нещо комбинирано с Джи Пи Ес, та основно това ми е дилемата.