Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Буйново
Модератор: sapuna
яз.Буйново
Някой ходил ли е там тази година,отворено ли е кога ще отваря,таксите същите ли са или поне дайте актуален номер да се обадя..много ми е спешно 

Re: яз.Буйново
Според мен още е твърде рано за този язовир,просто там по принцип,дори през лятото е доста хладно.Иначе друга информация нямам.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Буйново община Лозница ли говорим ? Аз миналата година ходих много хубаво язовирче и добре устроено пейки ,беседки,люлки ,баня и тоалетна ама да бяха пуснали и малко риба... От близо 30 души само един Шаран се извади около 2 кила .Доста по очарован бях от Крояч над Бели Лом солидно количество Шаран , каракуда , Амур и хубава природа...тази година обаче никой не дава информация...
лошооооо намерих тука един номер звъннах и човека ми каза още не е отворен, зарибили са го и не се знае дали изобщо ще отваря,каза да се обадя пак след 6 Май.....което ме навежда на мисълта че може да са му ударили мрежите.....
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
А на крояч някой не е ли ходил тази година ?
Lightning написа:лошооооо намерих тука един номер звъннах и човека ми каза още не е отворен, зарибили са го и не се знае дали изобщо ще отваря,каза да се обадя пак след 6 Май.....което ме навежда на мисълта че може да са му ударили мрежите.....
А МОЖЕ ЛИ ДА ДАДЕШ ТОЗИ НОМЕР ЗА ДА СЕ ОБАДИМ . БЯХ ТАМ ПРЕДИ 2 ГОД. И МНОГО МИ ХАРЕСА КАК Е УСТРОЕН . ИНАЧЕ РИБА САМО ДВЕ ШАРАНЧЕТА ПО ОКОЛО КИЛО .НО ЗА СЕМЕЕН ПИКНИК Е МНОГО ДОБРЕ .А НА НОМЕРА КОЙТО ИМАМ АЗ НИКОЙ НЕ ОТГОВАРЯ.
не се хаби братоmarin74 написа:Lightning написа:лошооооо намерих тука един номер звъннах и човека ми каза още не е отворен, зарибили са го и не се знае дали изобщо ще отваря,каза да се обадя пак след 6 Май.....което ме навежда на мисълта че може да са му ударили мрежите.....
А МОЖЕ ЛИ ДА ДАДЕШ ТОЗИ НОМЕР ЗА ДА СЕ ОБАДИМ . БЯХ ТАМ ПРЕДИ 2 ГОД. И МНОГО МИ ХАРЕСА КАК Е УСТРОЕН . ИНАЧЕ РИБА САМО ДВЕ ШАРАНЧЕТА ПО ОКОЛО КИЛО .НО ЗА СЕМЕЕН ПИКНИК Е МНОГО ДОБРЕ .А НА НОМЕРА КОЙТО ИМАМ АЗ НИКОЙ НЕ ОТГОВАРЯ.