Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Малко кеф и глътка удоволствие
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Малко кеф и глътка удоволствие
Краси, с леко пипване на снимката номерът на Нивата става почти 100% видим - А 7030 ВР. Но да допуснем, че не е точно този номер - предполагам, че от ИАРА ще знаят добре точно този ден кой е бил патрулът, който е бил в региона на Велека
. Също така, предполагам от ИАРА няма да се затруднят да "разгадаят" точно коя е тази кола, от няколко Бургаски патрула, лесно могат да се напаснат номерата и да стане ясно кой кой е

Още веднъж, РЕСПЕКТ както към вас, Бургазлии, така и към това, което постигате! Давайте все в това темпо, момчета!

Още веднъж, РЕСПЕКТ както към вас, Бургазлии, така и към това, което постигате! Давайте все в това темпо, момчета!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно, снимките на проверяващи ли са или на хора пускащи мрежи?VRABCHO1974 написа:ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ДНЕСКА В 11.45 ПРОВЕРЯВАХА ВЕЛЕКА И ТО САМО СТО МЕТРА ПОД МОСТА ТОЛКОВА СТИГА И КАТО ГИ СНИМАХ СЕ КРИЯТ. КАТО ИМ НАПРАВИХ ЗАБЕЛЕЖКА МИ КАЗАХА ЧЕ КАТО ИМ ПЛАТЯ ЗАПЛАТАТА ЩЕ МИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ
Смисъл има само, когато пускаме точна и коректна информация за нарушенията.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
незнам дремаха там 10 минути и излязоха неги видях с мрежи но единствено със съмнително поведение . горските са ми селски и единственото което можеш да направиш е " мечешка услуга " даже и даса пускали пак неможе дасе докаже а мене ще ме млатят най много .STARTER написа:Последно, снимките на проверяващи ли са или на хора пускащи мрежи?VRABCHO1974 написа:ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ДНЕСКА В 11.45 ПРОВЕРЯВАХА ВЕЛЕКА И ТО САМО СТО МЕТРА ПОД МОСТА ТОЛКОВА СТИГА И КАТО ГИ СНИМАХ СЕ КРИЯТ. КАТО ИМ НАПРАВИХ ЗАБЕЛЕЖКА МИ КАЗАХА ЧЕ КАТО ИМ ПЛАТЯ ЗАПЛАТАТА ЩЕ МИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ
Смисъл има само, когато пускаме точна и коректна информация за нарушенията.
Човек е жив докато куфара с такъми е по голям от аптечката
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Може и да неса ама смееш ли да питашkrasi81 написа:Браво колега много добро попадение но малко да беше преближил със зума да им се видят хубаво лицата и номера на нивата.Иначе аз утре лично ще се погрижа снимките ти да бъдат видяни там където трябва.VRABCHO1974 написа:Срамота че само бургас се раздвижиха . на велека вчера пак имаше и тези които ги пускат бяха горски и като ги снимах се криеха вижте ми снимките в профилаslivnalia написа:Браво ама не на министъра ,а на момчетата от Бургас който поведоха битка с тази паплач.
Бургаската група може да се гордее това е последствие от тяхните действие .
Човек е жив докато куфара с такъми е по голям от аптечката
-
- ще става разбирач
Абе горските за съжаление поне при нас не са цвете за мирисане-много често ги ловят я с мрежи я с някое друго нарушение през забраната...