Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Големия гьол
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Големия гьол
Може би всичките колеги който живеете в Перник сте чували за "гьолчето в Кладница".То представлчва едно досто голямо езеро получило се от стара мина.Запълнило се е от дъждовете и подводни реки.Първо е било зарибено със всякаква риба.По късно(след 10-11 години) е останало по 10 бройки от всяка.Има костур,червеноперки и каракуда.Но наскоро Гьола стана частен.Беще пълен с шишета сега няма нито едно.Дори 7 ЛВ НА ПРЪЧКА!!!!!!!
Зарибиха го със 150 шарана голи по 1 кило.Има пазач който пази денонощно и събира парите.Та ако исакте отидете.Но тази цена ме шашна МАЛКО!!
О и задълзително носете дълъг кеп.Лови се на царевица с бял червей а се захранва с Filstar Universal или Filstar Carp.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Големия гьол
Колко пък да е голям.
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Ами какво да кажа колега,да ти е честито гйолчето и много парички да изкараш от негоkladnicafishing написа:Може би всичките колеги който живеете в Перник сте чували за "гьолчето в Кладница".То представлчва едно досто голямо езеро получило се от стара мина.Запълнило се е от дъждовете и подводни реки.Първо е било зарибено със всякаква риба.По късно(след 10-11 години) е останало по 10 бройки от всяка.Има костур,червеноперки и каракуда.Но наскоро Гьола стана частен.Беще пълен с шишета сега няма нито едно.Дори 7 ЛВ НА ПРЪЧКА!!!!!!!![]()
Зарибиха го със 150 шарана голи по 1 кило.Има пазач който пази денонощно и събира парите.Та ако исакте отидете.Но тази цена ме шашна МАЛКО!!
О и задълзително носете дълъг кеп.Лови се на царевица с бял червей а се захранва с Filstar Universal или Filstar Carp.

Колекционирам лампови радиоприемници
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не ми се струва реклама, вижте и другите мнения на момчето . Опитва се да помогне и да се присъедини към нас. Така, че мисля Перничани да му благодарят. И трябва да насърчаваме младите колеги. Ругаем ли ги. Ставаме преки виновници за създаване на бъдещи бракониери.
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Къде точно в Кладница се намира?
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
-
- новобранец
Намира се по пътя като влизаш в Кладница през Делта Хил има табела спортен риболов!!
-
- новобранец
Този Петък(30.04.10) ще се зарибвява с шаран.Та събота сутринта отидете пък ще видим.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
МммммммммммммДам ! На времето доста линчета пусках там ама тая Менделеева таблица от Кладнишкото сметище къде се влива от едната страна на гьола мамата му еба . Ся предполагам че покрай Делта Хил сметището е позатрупано благодарение на изкопно извозните работи там ама то всичкото подпочвена вода миеща заритото "имане" се в гьола си отива и после що всеки консумирал риба от там свети при новолуние

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- dandi1383
- фен клуб-скобар
пълни мошенници!!! да им го сложа на всички арендатори в бг. в неделя ходих на въпросния гьол. в 7.00 имаше около 20 човека. със слизането от колата ме налетя някакъв камуфлажен пич и почна да ми обяснява че в петъ са пуснали 100 броя от кило до 3. вчера били извадени 25 бройки. като пълни балъци разтоварихме такъмите и тръгнахме към плиткото заливче. само че... не познахме заливчето беше преградено с въже и КОЛЕГАТА каза че там не пускат да се лови че рибата хвърляла хайвера (кога преди 2 дни я пуснаха кога почна да хвърля хайвера), но нищо установихме се на 10 тина метра от въжето. разпънахме и зачакахме. на 10 метра от брега беше към 4 м дълбоко а за навътре няма да ви казвам не можеш да стигнеш дъното. до към 12 се извадиха само 2 риби на целия гьол. имаше един колега щекар, който явно познаваше собственика и се премести в заграденото заливче. за половин час имаше 5 удара като извади 3 риби. колегите почнаха да негодуват как така едни ловят а др. не всички си плащаме,а и имаме право да си приберем само по 2 риби. излязоха с номера че колегата си прави кефа само лови и пуска, което си беше така.След обяд дойде и баш собственика и след няколко разговора махна въжето и каза който иска да лови само по 2 риби. И стана мазалото юруууш всички в 10 кв. метра един върху друг. аз стоях от страни и гледах сеира. Извадиха се още 2- 3 риби ,а аз погледах още малко сеир и си тръгнах. Та така с големия гьол, който иска нека ходи успех аз повече няма да стъпя там.
- dandi1383
- фен клуб-скобар
това не е място за реклама да ви у рекламаторите......................
е как ще дадат да се лови в плиткия залив при това положение:
?