Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от salmo »

CrossFire написа: Притеглих го с електронния и показа 1,300 , а при Гочето показа 1,480.
... ,а бе може да е дала фира, докато се прибереш и хоп 180гр. изчезнали :lol: Пък вие го обвинихте човека... :wink:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

След Йоаким Груево,по пътя за Кричим рибарника е пуснат-2лв на пръчка и отделно се плаща рибата.Има шаран,амур,сом,каракуда,кефал и Бог знае още какво.Наслука.
portokal
новобранец
новобранец

Мнение от portokal »

Някой има ли информация за Момина баня , платен язовир някъде до Хисар ?
mavara.nak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mavara.nak »

Колега отиди на Раковски.Дава доволно каракуда/400-600гр/.Може и шаран и амур да ти натресе.На нас само каракуда удряше същият ден.Късмет.Такса 5лв и каквото си хванеш си остава за тебе. :D
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Това така известния яз.Кюрча ли е? Първия след Раковски от дясно. Някакво раздвижване на по-големите риби има ли
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

Станимир Христов написа:Аз стане ли въпрос за около Пловдив бягам на рибарниците след куртово конаре при Чичо Гошо, но лошото е че лъже в кантара, което ми е обидно.... Нямам проблем да си плата такса 5лв или примерно да каже шарана е 6 лв/кг а не 5 и да лъже с праисторическия кантар.... Последния път един приятел ми каза че цака в кантара и деиствително като се прибрах на електронния теглих рибата и беше 3.500кг а не 3900 както той я изкара там... и ми стана тъпо защото редовно ходя там. Отделно от това съм адски доволен от риболова там, има кебабчета биричка и яко шарковци та ако колега ти се чеше краста там и си готов някой лев да отделиш повече може да отскочиш а и пътя е хубав....
Че от кога е 5 лв?
Аватар
Invader
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Invader »

Не е 5, а 6 лв/кг, и таксата е 2 лв/пръчка! Колегата или се е объркал или е ходил на други рибарници :) Водоемчето на бате Гошо не е лошо. Дразни ме само това, че шараните не се дърпат много много и на 0,12 можеш доволно да си дърпаш парчоци по 2-3 кг. Това, което ме зарадва е че спомена, че в третият-най-южен водоем, ще пусне само сомове, т.е. ще има екшън :D

п.п. Един прителски съвет за там - повод - 0.12-0.14 и кука 8-10. Много пъти съм пробвал на по-големи номерации и съм вадил едвам 1-2 риби. Стръв - сладка царевичка с 1 или 2 бели червейчета.
:fishing6:
mavara.nak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mavara.nak »

Значи колеги аз идвамот към Чирпан.Излизам от Брезово посока Раковски.И първият язовир в ляво.това е. :D
mavara.nak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mavara.nak »

И в мимента е разлят и много кал.
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Колеги имах предвид че нямам против и 5 лева да направи таксата на пръчка , знам че в момента е 2лв. :) Имах предвид че след като е обявил правила е хубаво и той да ги спазва... а не да цака така обидно в кантара...

П/С Аз доколкото разбрах сомчетата ще ги пусне в канала който е от страни на двата гиола ... не този с пъстървичките до къщата а от отсрещната страна и ще чака да пораснат малко.....
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
sprtp
новобранец
новобранец

Мнение от sprtp »

Колеги, здравейте. Дайте препоръка къде близо до пловдив да ида за риба на платено в радиус 30-40 км... Някъде на по прилично язовирче, не като тези до Първенец...Как е положението сега на Раковски? дайте някакъв съвет...
Аватар
batefaio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batefaio »

Днес бях на "къорча" до Раковски. От 8 до 3 часа 5-6 малки каракудки, 1 червеноперка и 2-3 чаушана - пълна скръб. Язовира е пълен до горе, може би за това :(
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Отиди там където ти описахме след Куртово Конаре при чичо Гошо. Язовирчетата са много готини чисто е и има много риба , просто като си тръгваш ако взимаш си я претегли сам преди да му я занесеш за да си сигурен в теглото. Иначе предполагам че ще останеш много доволен а и е на 10-15 мин от Пловдив....
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
sprtp
новобранец
новобранец

Мнение от sprtp »

А този язорив на чича ви Гошо, как да го разбера кой е? След Куртово на самата табела "спортен риболов" или там каквото е ли пише Чичо Гошо? И да питам каракуди има ли там? а и този след куртово да не би да е след кричим има там 2-3-4 гьолчета с пастърви, шарани пак има кибапчета и бири.... ?
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

sprtp написа:А този язорив на чича ви Гошо, как да го разбера кой е? След Куртово на самата табела "спортен риболов" или там каквото е ли пише Чичо Гошо? И да питам каракуди има ли там? а и този след куртово да не би да е след кричим има там 2-3-4 гьолчета с пастърви, шарани пак има кибапчета и бири.... ?
Може би 2-3 километра след с. Куртово Конаре посока Кричим завиваш на ляво по мек път, има табела – спортен риболов. Каракуда казват че има ,но аз не съм хващал. Шаран със сигурност има. :D Добро е местенцето, бирата е студена, кебапчето топло. Става да си направиш кефа. Предпочитам да ходя там през седмицата, защото почивните дни става панаир и всеки хвърля, дърпа.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”