На лафче за подводния риболов

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Бат' Гойко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: На лафче за подводния риболов

Мнение от Бат' Гойко »

Булти, за яденето разбрах, а пиенето? Или да се сещам от фона с бистрото поточе? :lol:
Мене ако ме питаш, вместо този сюнгер :lol: , да беше се потрудил в това красиво поточе за нещо дето името си му отива... :lol: Виж на първата снимка и лападчето как по-убедително изглежда с гарнитура... :lol:
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Ееех, София-хората искат да живеят там и да бачкат,вие искате море. :D сега с тия ниско тарифни полети до Варна,има и билети по 11 лева(Билет за кино+пуканки) в едната посока,зависи колко по-рано ги купиш.За 45 минути кацаш тук и ...Петък до неделя здрава пуцня,гмурене,и айде пак на работа.Само не носете харпуна в ръчния багаж.Само размишлявам.На предишната ми работа,хората ходеха да бягат рано сутрин,а аз да плувам от южен плаж до камикадзето и обратно. С плавниците и едно сърфистко неопренче.Верно направих го само 3 пъти,ама за идеята...И сега един колега след 17 часа си набива камшика към морето след работа,гмурка и ловува докъм 19.30 и после в къщи.Такъмите са му в колата.Мерак има ли ,решение ще се намери.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
gogo26
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo26 »

Ами че аз редовно го правя този номер :rolleyes: До обяд повтасам с работата и газ към морето което ми е на около130-150км.Гмуркане до светло и айде обратно.Като сметна - по час и половина път в едната посока,4-5часа голям кеф,една туба нафта(на тия цени :smt093 )Кофти е че понякога има изненади,в нашата махала няма вятър,а докато стигна морето, вълните вече са по метър :finga: Ама няма накъде,няма назад и айде вътре :smt101
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

бат Зоро , на Севри баир вино и ракия да искаш , сичкото домашно производство , екологично щот не е пръскано , а не е пръскано щот матряла се е от съседните изоставени дворове , ний там вода не пием :D ...аве с две думи комунизъм :D :D :D

П.С, аз по принцип ракия не правя , щот правят комшийте :D , от мен се искат само рапани , миди и паури и когато има и риба...при нас парите не вървят ...даже сме по напред и от комунизъма ...аве Цайт Гайст :D :D :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

australia написа:Незнам ко да правя ше зема да имигрирам некаде около тебе та дано ми мине мерака ама нейсе :?
...веднага ти намирам къщурка с двор за 4,5 хилки в лева там , морето е на 12-13 км . :wink: и се вижда оттам :drinkers:
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Човекът риба. Пак рекорд :D . Ударът на главата долу показва че продължава да е в състояние на абсолютен релакс до последната секунда.

adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

Това е не човешко бе Юли! Сигурно е братовчед на Нептун :D
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Поправям си мнението, няма удар в главата!
И наистина не е човешко, тоя австриец кой знае какво е, но не е човек :shock:
Бат' Гойко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Бат' Гойко »

"Е нема такъв дзвер!" - рекъл Вуте пред клетката на жирафа... :lol: :lol:
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Най каръшкия ми ден

Мнение от grizmin »

И така след толкова перипетии и подготовка,дойде денят"Х".След кратък разбор къде да ходим с рикититави отидохме на Галата,на носа до ресторанта.Само човек,който не е носил толкова такъми по ужасните стръмни и гадни стълби надолу не знае каква мъка е изпитвал Батман,докато търчи насам натам по небостъргачите на Готъм сити.Гмуркане първо след толкова години пауза-едната бота се разпра при обуването.Нищо ,казах си,на хаирлия да е.Ръкавицата се скина нацяло,добре че не е неопренова,да не ме е яд.Третото гмуркане да изкарам фасовете и сополите-маската се отпра при каишките,излязох на повърхността като хълцащ бобър.Следва излизане на сушата,качване на целия малоумен баир и стъпала,за старата ми маска хемус,която лежи в колата.Мъки Сизифови,с мокър неопрен,комари безброй...и псувни които тихо клокочеха поради липсата на въздух.Пътьом се разминах с колега,пожелахме си наслука и така,след половин час отново съм във водата.Видимост-един метър.След първото попче,ластика се скъса.Добре,че си играх да правя буй на който да виси другия харпун.И добре че си играх да правя турския ялмъз да стреля.След 5 то попче,тризибеца се откачи-резбата се прееба.Единичните върхове останаха на буя на колегата,който смело се беше упътил към Аспарухово сигурно защото никъде не се виждаше.Стрелбата стана жестока,попчето,което ударех,или хукваше самостоятелно с тризъбеца,или се откачаше.Пробвах да ги гърмя "на резба".Не стана.Срязах тетивата на скъсания ластик,и наврях динемата да обира луфта на резбата-като кълчища при ВиК.Стана.Отново след псувни и търсене намерих попове.Докарах ги докъм 15-20 на кукана,и си мислех ако видя кефал ще се побъркам,защото оставих дългия харпун в колата при качването нагоре, да не го мъкна и него после.Споменах ли че не бях преценил баласта и бях лек-12кг. не можаха да ме потопят.Видях паур-ОГРОМЕН.натиснах го със стрелата.....и той се разпадна ..умрял явно от смях като ми е гледал сеира.Отново се скъса.... динемата този път....-резервите са на буя на колегата...мъко моя неописуема.Излязох на брега,озверял и се хиля като идиот мислейки, че деня не е свършил и има още много докато се прибера.Забравих да спомена, че документите ми останаха в къщи,и излизах от нощна смяна,но това са подробности.Колегата с когото се разминахме на стълбите по рано и той имаше проблем-огънал тройката и той.Добре ,че рикитикитави бе опънал един кукан кая,една кофа паури и една мрежа рапани.А ПЛАВНИЦИТЕ минаха теста успешно. :D :D :D Не носех фото апарат,да снимам трагедията на старите ластици,които подведоха истерзаното ми харпунджийско сърце.Там където не бях пипал и ремонтирал там ме предаде техниката.Споменах ли че не пуша от месец а ми се пушеше като на подводничар.След изнесения урок по зоология на едно семейство с деца,които съвестно разбъркаха цалата сергия от въжета,харпуни и прочие,гледайки паурите и как се чистят рапани,гледайки да не се изнервям допълнително си изпросих една цигара.О БЛАЖЕНСТВО!!!
Така завърши ден Първи.Остана Баира и стълбите.И Кефа от морето,моето море.Майната му на негативите,сега имам повод да си купя хубави ластици,нова маска,нови боти.....и мастика,защото има паури,рапани и попове,които нямо седят в хладилника и чакат довечера да споделят вечерята си с нас.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Пичаго по повод твойте неволи има един стар виц
"Песимиста вика на оптимиста .
-Е те от това по лошо не може да стане
А оптимиста отговаря .
-Ааа може ,може :lol: :lol: :lol:
Та и твойта е една ,мани мани !Ама пак си по добре от мене щом си намокрил задника в солената вода.
Колко беше температурата поне намръзна ли се хубаво? :smt023 :smt023 :smt023
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

От 10.00- до 14.00-не почувствах студ,без ръкавици,с разпрана бота със 7-ца скуба неопрен.Водата е чай,около 15 градуса.Който иска да вярва,ама разкопчавах ципа на главата поне 2 пъти да се охладя-ма то от нерви прегрях. :D :D :D
Еба'ти старта на сезона.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Гризмине , следващия път щи е по лесно ! Поздравления за Началото !!!
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Мерси, :D ако взема камерата може да направя комедия. :lol:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

И да не забравиш следващия път камерата.Изображение
Като ги знам тея стълби и наклони - малийййй
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор