Мнение за макари?

Модератор: sapuna

Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Ами щот е всеизвесно че Шекспира имат добри пръчки ама с макарите ........... Е не казвам че нямат някой горе / долу сполучливи модели но ......... Те ти един пример : Новичко Орагле ( точно в ценовия клас който споменаваш ) на третия - четвъртия излет зе да праи магарии с аванса а на първият по - сериозен риболов зеха да му изпушват лагерите . Баси не съм казал че требва да си купиш Стела на Шимано за 600 евра и да си връх на сладоледа но просто Шекспира не е от макарите за цял живот ( също така и Мичела в този ценови клас ) Айде сега , нали най важното е да се отдаваме на любимото си хоби пък било то с Дайва , Шимано , Мичел , Абу или пък с Филстар нема значение
Аз мисля че не е така.Не се знае на какво ще попаднеш.Има и много боклуци от порядъка на 50-90лв.,но можеш да попаднеш и на хубава макара.Аз ако имам 300лв. бих дал по 150 за прът и за макара(надявайки се че няма да са боклуци)но все пак ще са по добри от някой ДАМ за 30-35лв.
Преди на един панаир имаше един човек който продаваше Митчел и Шекспир от 15-40лв.(втора ръка)и един приател си беше купил от там макара за 25лв-някакъв Митчел.До ден днешен НЕ Е МРЪДНАЛА.И аз съм ловил с нея и той и я е давал на много хора-макарата е без грешка.И не иска да я продаде:(
Еми ето това е късмет случайно е попаднал на хубава макара за 25лв. и вече човекът който ги продаваше не идва по панаира:(
И много ме е яд че не си купих и аз(защото нямах пари):(
Та има и хубави въдизи-но вече не се знае на какво ще попаднеш:)
НАСЛУКА!!!
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

unknown написа: Та има и хубави въдизи-но вече не се знае на какво ще попаднеш:)
НАСЛУКА!!!
Ми нали за това си хротуваме тука , за да внимаваме каво купуваме :wink:
valentinov 93
новобранец
новобранец

Re:

Мнение от valentinov 93 »

unknown написа:Ще започне да се преебава аванса,контрата,и ако се изронят зъбците...имал съм 4-5 макари ДАМ за по 30-35лв.-едни и същи повреди:(Работят 2-3 месеца безупречно и после се прецакват.Сега съм с един DAM quick AT320, на няколко години и му е прецакан аванса и контрата.Татко има някакъв DAM но забравих какъв точно беше и на 3-ия месец му се изрониха зъбците и сега щрака постоянно като навиваш.За мен най-доброто решение е да дадеш 50-90лв. за някой Mitchell или Shakespeare но ще знаеш че са макари за цял живот!
аз съм с такава ползвам я от 1 година преди тва е ползвана и от баща ми и не е мраднала.
Аватар
donky
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнение за макари?

Мнение от donky »

абе баткоуууу погледни темата от коя дата е? баси от къде я изрови бре.то па ти първо мнение.гледай годинките :wink:
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

последно мнение от : Сря Ное 03, 2004 2:50 pm :lol:
Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

...Воистина воскресе!
Изображение
valentinov 93
новобранец
новобранец

Мнение от valentinov 93 »

donky написа:абе баткоуууу погледни темата от коя дата е? баси от къде я изрови бре.то па ти първо мнение.гледай годинките :wink:
хах вобще не сам погледнал
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”