Платени водоеми,бунгала,хотели

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Платени водоеми,бунгала,хотели

Мнение от albundi29 »

Привет мн.често се пускат в форума теми за пл.водоеми,бунгала и тн.....от техните собственици!!!и как ни обяснявак колко мн.риба има и колко е уютно,в това нищо лошо не виждам,но е безплатен обяд няма :D не може ли да направите раздел за платени водоеми,бунгала,хотели и срещу определена сума да се рекламират в сайта,разбира се придружени и със снимков материал,къде точно се намират и какво представляват така ще улеснят и нас и ще знаем каде отиваме :D
Жаден съм а вода не ми се пие
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Платени водоеми,бунгала,хотели

Мнение от snegk »

albundi29 написа:Привет мн.често се пускат в форума теми за пл.водоеми,бунгала и тн.....от техните собственици!!!и как ни обяснявак колко мн.риба има и колко е уютно,в това нищо лошо не виждам,но е безплатен обяд няма :D не може ли да направите раздел за платени водоеми,бунгала,хотели и срещу определена сума да се рекламират в сайта,разбира се придружени и със снимков материал,къде точно се намират и какво представляват така ще улеснят и нас и ще знаем каде отиваме :D
:smt023
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Нали се сещате че това е вид реклама :D и нарушава правилата... :D А във вид на тема с разказ вече нещата изглеждат по друг начин...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

AL KAPONE написа:Нали се сещате че това е вид реклама :D и нарушава правилата... :D
На главната страница доколкото си спомням има секция Платени водоеми в която обаче има 4 или 5 водоема с много старо инфо за тях.Ако barutchiata се съгласи може да се добавят и други водоеми по желание на собствениците им(срещу известно заплащане разбира се).Така хем те ще си рекламират един вид водоемите, хем ние ще знаеме условията/рибите/местоположението на даден водоем.

Само предлагам, не си налагам мнението.Поздрави на всички колеги.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

На главната страница могат да бутат само 3-4 човека!Не е като да обслужваш форумен раздел!Така че,тези неща си ги решава само и единствено собственика на сайта!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

sapuna написа:На главната страница могат да бутат само 3-4 човека!Не е като да обслужваш форумен раздел!Така че,тези неща си ги решава само и единствено собственика на сайта!
:smt023
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Батковци на главната страница може да пипа само Fixxer и никой друг. :?
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

давайте тогава на последната страница, че да пипаме всички :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
snegk

Мнение от snegk »

Идеята на колегата е да може собственици на водоеми да си плащат за реклама и да си пускат координати за водоемите, бунгалата и др.свързани с нашето хоби.В това не виждам нищо лошо.Собствениците на водоеми доволни, собствениците на сайта доволни, потребителите доволни.От това по-хубаво накъде, всички доволни :wink: :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

Точно това ми е идеята да знаем каде отиваме и за какво,така и вълкът сит и агнето цяло защото много пъти има разминаване на инфото а така няма да има мърдане :Dда има и ценова листа :!: каква риба има,плаща ли се,кога е разрешено,как да стигнем(ако можете сложете google maps)така няма да се лутаме и да губим време и най-важното одзивите на потребителите,така ще се повиши качеството на предлаганата услуга и арендаторите ще започнат да влагат повече средства,защото на никой няма да му бъде приятно да се пишат лоши коментари,ако потребител пуска мнение то да бъде само със снимка за да докаже че,е бил там и да се избегне не лоялната кункоренция :D нищо не губите ако го направиите :drinkers:
ribar4eto84
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto84 »

:D :D :D :D :D :D :D
ribar4eto84
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto84 »

4ervena mogila zapo4na da mi haresva kato qzovir ako moga da go nareka taka
4 5 pati hodia tam i vse ostavam dovolen poslednia pat hvanahme edin tostolop 10 kg i 4etri 6aran4eta tostolopa go hvanah slu4aino pri prefarliane go zaka4ih za garba interesuva me tova 4udo kalve li na ne6to 6toto tam ima dosta edri ina4e vi prepora4vam da posetite tova vodoem4e 7 lv na pra4ka no vseki petak puskat niakakva riba kra4meto e perfektno i ne e mnogo skapo 6te sam vi blagodaren ako mi kajete niakakva stav za tostolop i niiakoi drug pinis taia riba za men e napalno nepoznata no sled poslednia pat ve4e sam i fe
:?
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Винаги ми е било интересно дали писането на български думи с латински букви е опит да се покаже че даден човек е високоинтелигентен па дори да е завършил само първи клас или че по принцип си е интелигентен щото не е завършил нищо ама тва щот що да се аби да го почва :roll: Това не друго ами в първи клас повечето хора се научават да четът на Български и съответно не им представлява никаква трудност да прочетат форумните правила :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

ribar4eto84 написа:4ervena mogila zapo4na da mi haresva kato qzovir ako moga da go nareka taka
4 5 pati hodia tam i vse ostavam dovolen poslednia pat hvanahme edin tostolop 10 kg i 4etri 6aran4eta tostolopa go hvanah slu4aino pri prefarliane go zaka4ih za garba interesuva me tova 4udo kalve li na ne6to 6toto tam ima dosta edri ina4e vi prepora4vam da posetite tova vodoem4e 7 lv na pra4ka no vseki petak puskat niakakva riba kra4meto e perfektno i ne e mnogo skapo 6te sam vi blagodaren ako mi kajete niakakva stav za tostolop i niiakoi drug pinis taia riba za men e napalno nepoznata no sled poslednia pat ve4e sam i fe
Всеки петък пускат някаква риба :lol: :lol: :lol: другия петък морска :lol: :lol: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

ribar4eto84 написа:4ervena mogila zapo4na da mi haresva kato qzovir ako moga da go nareka taka
червена могила започна да ми харесва като язовир ако мога да го нарека така
4 5 пъти ходя там и все оставам доволен последния път хванахме един толстолоб 10 кг и четири шаранчета толстолоба го хванах случайно при прехвърляне го закачих за гърба интересува ме това чудо кълве ли на нещо щото там има доста едри иначе ви препоръчвам да посетите това водоем че 7 лв на пръчка но всеки петък пускат някаква риба кръчмето е перфектно и не е много скъпо ще съм ви благодарен ако ми кажете някаква стръв за толстолоб и някои друг "пинис" тая риба за мен е напълно непозната но след последния път вече сам и фен

:rolleyes: Изпоти ме колега! :D Запетайките, точките и главните си ги сложи сам... За да знаят другите къде да си поемат въздух. :smt023 Успех през новия сезон.... неостанаааааааа! :D
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”