Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
чети м/у редовете мискинино, а не като дявола евангелиетоxenohack написа:Абе да въ ебъ в дъртите фролове няма ли да кажете нещо полезно ! Да му еба само се коркате по форумите начело с Отчето и Батко Кроки мойте уважения ама покрай черния казан и ти взе да се цапаш!

Амин още един читател си имаме

дърт фрол е Телето аз съм един снажен младеж

Амин...събота е...палим S kata и отивам да премета олтара че имам литургия днес
искаш ли да дойдеш да ти почета против уроки и страх от среща със сома ?

да оставиш парици като си зимаш свещ от параклисчето!
Господ може всичко чада мой !
Дедо Нафърфорий аз отдавна ви наблюдавам ! Нема да е лошо да ми лееш и куршум против страх от сом !отец Ми Го Нафърфорий написа:чети м/у редовете мискинино, а не като дявола евангелиетоxenohack написа:Абе да въ ебъ в дъртите фролове няма ли да кажете нещо полезно ! Да му еба само се коркате по форумите начело с Отчето и Батко Кроки мойте уважения ама покрай черния казан и ти взе да се цапаш!![]()
Амин още един читател си имаме![]()
![]()
![]()
дърт фрол е Телето аз съм един снажен младежбих казал юноша бледен
![]()
![]()
Амин...събота е...палим S kata и отивам да премета олтара че имам литургия днес
искаш ли да дойдеш да ти почета против уроки и страх от среща със сома ?![]()
![]()
да оставиш парици като си зимаш свещ от параклисчето!

Респект и уважение към всички ВАС от форума ! Да се слави името на божия служител !
Бате Кроки понеже като чета между редовете гледам сме от една махала та, дали някой ден ще имам щастието да ме вземеш с теб да понауча нещо !

-
- сериозен играч
леле леле тия напраиха тайната завера...ей мехлюзи днес има литургия...я първо на църква и после в тайнството се замесвайте
на сом без мен тръгнали ...глей ги ти тях
кои ш'ви разпише индулгенцийте а ???
Кроки, Ксено ша земе да ти хакне сомчето набързо
Амин ма на дедо Ти Го Нафърфорий попо мобила е с БиКсенон, че нали съм "дърт фрол" и не видим вече дечица

на сом без мен тръгнали ...глей ги ти тях

Кроки, Ксено ша земе да ти хакне сомчето набързо

Амин ма на дедо Ти Го Нафърфорий попо мобила е с БиКсенон, че нали съм "дърт фрол" и не видим вече дечица

- krokibg
- учете се от него
Отчо,категорично отказвам да се явя пред ШЕФА ти,ако ще да неме вземат в казармата
А що се однася до малкия/ксенохак/
ще ходатайствам да идва по-често на литургий
За хакването на сомовете,ще го наглеждам да не вземе наистина да хакне сома че току виж после наистина да те търсим за индулгенций

ще ходатайствам да идва по-често на литургий

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ами познавам те само от форума Кроки , лично не ! А лошото е ,че мога хакна църква дано отчето не се стресне !Krokibg написа:Отчо,категорично отказвам да се явя пред ШЕФА ти,ако ще да неме вземат в казармата![]()
![]()
А що се однася до малкия/ксенохак/
ще ходатайствам да идва по-често на литургий![]()
![]()
За хакването на сомовете,ще го наглеждам да не вземе наистина да хакне сома че току виж после наистина да те търсим за индулгенций
![]()
![]()
Не съм толкоз малък отче та Биксенон да ти требе към 100 кила съм гоня трийсетака ! Но лошо нема който не е карал на ксенон той не знае само кво е !
Колеги здравеите
Отдавна чета ваще мнения и реших да предам един от фаворитите в тоя саит
Абе ТЕЛЕ ти маи забрави как си тьрсеше и избираше място на ЦОНЕВО
Ако си забравил да те подсетя как ме преследваше и се молеше да ти кажа кьде са местата за СОМ
Кьде да си хванеш стръв и къде са хванати НАИ ГОЛЕМИТЕ СОМОВЕ
Много от вас Ви познавам изнам колко сте ГОЛЕМИ рибари на думи
Така че ИЗВИНЯВАИТЕ
НО РИБОЛОВА НЕ Е САМО ПРЕД КОМПЮТЬРА

ОТ ЦОНЕВО ПО ДАШНО НЯМА
-
- сериозен играч
Валдес ...брани Сараево (опс Цонево)
леле колега паднах под олтаря прочитайки това !!!
я пак : моля те
какво се е молел...какво да му кажеш...
местата с най големи извадени сомове ли беше че не чух
отивам да припаля вощеница за грехопадението Телешко

Теле идвай на бърза изповед в параклисчето ми че току виж още некой ВАЛДЕС изникнал и ....отиде ти титлата
коленичил съм пред свети Никола и се моля за опрощението ти
Амин дано шефа и той те упрости
аууу в какво си се забъркал

леле колега паднах под олтаря прочитайки това !!!
я пак : моля те

какво се е молел...какво да му кажеш...

местата с най големи извадени сомове ли беше че не чух

отивам да припаля вощеница за грехопадението Телешко

Теле идвай на бърза изповед в параклисчето ми че току виж още некой ВАЛДЕС изникнал и ....отиде ти титлата

коленичил съм пред свети Никола и се моля за опрощението ти

Амин дано шефа и той те упрости

- krokibg
- учете се от него
Teleto,ти защо невземеш да си признаеш че човека ти е отворил очите къде спят сомовете бе.........!!!!!Ти знаеш ли какъв грях си сторил ша каже отчето.
Виж го ВАЛДЕС колко е възмутен от твоето отношение,да се правиш на голям сомаджия /заедно с нас / пред компютъра,пък то кво излезе,че като ходиш на риба имаш навика да преследваш колегите из ГЬОЛОВЕТЕ да те отварят,щот от този форум нищо,ама нищичко не си научил
Сега вземи си признай пред целокупната рибарска гилдия за всичко каквото си правил със човека когато си бил на Цонево,пък ние ще чакаме някой да предаде на какво е научил ВАЛДЕС,и дали и той не е гонил някой

Па да не излезе че изобщо не познаваш никакъв ВАЛДЕС
ПА ПОСЛЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЧЕ КОЛЕГАТА ВАЛДЕС Е ВИЖДАЛ СОМОВЕТЕ САМО НА СНИМКА
Абе,очакваме включване по водосточната траба,не по компютъра,щото ние не ходим по язовирите и реките за сом а ползваме копютъра за тази цел,и ако някой го ползува в момента ще си останем валат и ненаучени/нали линията ще е заета,та неможе да се закачи сома/,КЪДЕ АДЖЕБА СА СОМОВЕТЕ

П.С Опс,колегата валдес от дълго време ни следял и четял постовете ни,а си е направил днеска НОВА РЕГИСТРАЦИЯ,за да не разберем кой е аджеба големия специалист.Абе момче,що си правиш тоя труд,да се криеш бе,май наистина излезе че си ЛАЛАДЖИЯ дето държи пръчката наобратно когато ходи за риба

Па да не излезе че изобщо не познаваш никакъв ВАЛДЕС

Абе,очакваме включване по водосточната траба,не по компютъра,щото ние не ходим по язовирите и реките за сом а ползваме копютъра за тази цел,и ако някой го ползува в момента ще си останем валат и ненаучени/нали линията ще е заета,та неможе да се закачи сома/,КЪДЕ АДЖЕБА СА СОМОВЕТЕ

П.С Опс,колегата валдес от дълго време ни следял и четял постовете ни,а си е направил днеска НОВА РЕГИСТРАЦИЯ,за да не разберем кой е аджеба големия специалист.Абе момче,що си правиш тоя труд,да се криеш бе,май наистина излезе че си ЛАЛАДЖИЯ дето държи пръчката наобратно когато ходи за риба

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Че какво по естестествено от това човек да се информира от местни колеги за водоем който не познава.Колеги здравеите Отдавна чета ваще мнения и реших да предам един от фаворитите в тоя саит Абе ТЕЛЕ ти маи забрави как си тьрсеше и избираше място на ЦОНЕВО Ако си забравил да те подсетя как ме преследваше и се молеше да ти кажа кьде са местата за СОМ Кьде да си хванеш стръв и къде са хванати НАИ ГОЛЕМИТЕ СОМОВЕ Много от вас Ви познавам изнам колко сте ГОЛЕМИ рибари на думи Така че ИЗВИНЯВАИТЕ НО РИБОЛОВА НЕ Е САМО ПРЕД КОМПЮТЬРА
Това по-скоро говори че човека е добър риболовец а не калпав.
Аз примерно ако реша да пробвам по Марица на воблер бих се допитал промерно до Кроки.
Добре казано.Teleto,ти защо невземеш да си признаеш че човека ти е отворил очите къде спят сомовете бе.........!!!!!Ти знаеш ли какъв грях си сторил ша каже отчето. Виж го ВАЛДЕС колко е възмутен от твоето отношение,да се правиш на голям сомаджия /заедно с нас / пред компютъра,пък то кво излезе,че като ходиш на риба имаш навика да преследваш колегите из ГЬОЛОВЕТЕ да те отварят,щот от този форум нищо,ама нищичко не си научил Сега вземи си признай пред целокупната рибарска гилдия за всичко каквото си правил със човека когато си бил на Цонево,пък ние ще чакаме някой да предаде на какво е научил ВАЛДЕС,и дали и той не е гонил някой
Па да не излезе че изобщо не познаваш никакъв ВАЛДЕС ПА ПОСЛЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЧЕ КОЛЕГАТА ВАЛДЕС Е ВИЖДАЛ СОМОВЕТЕ САМО НА СНИМКА

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
кой ти е казал че се цепиме бе заек ???scooter написа:умните хора не се цепят за неща с които не са наясно за да не станат за смях
явно не ни схващаш хумора....

Кроки как го хвана ?????? я сподели............./немисля че е тоя пич/ по скоро тоя е завзек и ебава Емо тъничко...Krokibg написа:Момчета,това е копелето дето пуска вирусите из форума !!!!

едва ли Емо се е представил на Цонево пред някой си като ТЕЛЕ...може да е казал Тапета...или само Емо...ама ТЕЛЕ ??? неееее....познавам го тоя мискинин Емил...веселяк е ама не е глупак !!!
Емо е рибар и аз мога лично да гарантирам за това !!!!!!!!!!!!!!!
тоя къде ни пуска тия Ботове ми е един любимец 13 и съм помолил шефа ма лично да ме запознае........ша му връча индулгенция за представяне пред шефа

искам да си поприказвам с него...

ши му баем