Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

AC/DC
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
AC/DC
Още от сега започва да ми настръхва кожата
. Гледал съм два техни концерта в чужбина, и никога няма да забравя уникалността на преживяването!
Колеги, който обича тази музика, нека направи възможното да отиде да ги гледа, нищо не може да се сравни с гледката на потния Ангъс Янг, който забива солото на Back in black.
Представям си как капе пот от косата на пиян циганин, на концерт на преслава в хоримага в село Чалгарево, Помияркса община, и ми се иска да бъда куклуксклановец в поделение SS
.
В момента слушам диси, пия си водката, и искам да стана министър на музиката, за да пратя митко пайнера в урановите мини в Ингушетия
Наслука в почивните дни на всички
!

Колеги, който обича тази музика, нека направи възможното да отиде да ги гледа, нищо не може да се сравни с гледката на потния Ангъс Янг, който забива солото на Back in black.
Представям си как капе пот от косата на пиян циганин, на концерт на преслава в хоримага в село Чалгарево, Помияркса община, и ми се иска да бъда куклуксклановец в поделение SS

В момента слушам диси, пия си водката, и искам да стана министър на музиката, за да пратя митко пайнера в урановите мини в Ингушетия

Наслука в почивните дни на всички

Никога не пия карал!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: AC/DC
вземи се кротни със обидите за музиката,не чувстваш ли че доста хора обиждаш,ходи си слушаи тиа метали и неразбираемата им музика и жици,аз поне преслава я разбирам какво пее...................................... 

-
- вече хвърля и на тежко
Преслава ли пее или плейбека се чудя аз
Тва чалгата музика ли е или кво
лично за мен чалгата е най-долнопробното нещо.НИКОЙ НЕИСКАМ ДА ЗАСЕГНА ТВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ 

-
- ще става разбирач
Съжалявам, колега, не съм искал да обидя никого
! Ако прочетеш внимателно поста ми, говоря за изтребване, което не е обида, но както и да е
.
Сигурен съм, че всеки познавач знае за какво става дума! Предстои уникално събитие, което няма аналог в досегашната музикална история на Родината!
Да живее Сливенската перла, както и Московская особая
....
Наслука!

Сигурен съм, че всеки познавач знае за какво става дума! Предстои уникално събитие, което няма аналог в досегашната музикална история на Родината!
Да живее Сливенската перла, както и Московская особая

Наслука!
Никога не пия карал!

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Пичове, имаме си тема за AC/DC, дерзайте там!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B8%D1%8F

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B8%D1%8F
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.