Бунгало

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
acho7711
новобранец
новобранец

Бунгало

Мнение от acho7711 »

Колеги незнам нали тук е мястото за това питане но да попитам.Ходили ли сте симеино на море на бунгало с малки деца,и ако да от кои бунгала сте доволни като уславиа.Благодаря предварително.
rusty
новобранец
новобранец

Re: Бунгало

Мнение от rusty »

Към кой район по-точно си се насочил?
Има хубави бунгала на Смокиня след къмпинг Каваци
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

На р. Камчия(устието) е хубаво и спокойно, но май сега са наводнени бунгалата.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

къмпинг Арапя -Царево.Там заливът е невероятен и е по спокоино за децата .
Аватар
veselin spasow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от veselin spasow »

и аз съм за Арапя :smt023 много хубав плаж и супер спокойствие ние бяхме тук http://arapia-andonovi.hit.bg/pfotos.html -много свестни хора са!
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Правилно си се насочил, за децата е невероятно изживяване. На мен на къмпинга най ми харесва че пясъка е в краката ми и малкия си играе и не ме занимава докато си пия бирата вечер...
Изображение
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

За море около Варна http://kedar-bg.com/,на ТЪЩАТА е :D ,ако някой колега се интересува нека пише на личната поща и ще му се обадя за подробности на 200м от плажа е има и автобусен транспорт наблизо,малко заведение с готвачка за желаещите и люлки за хлапетата,както и паркинг.Колегите от Варна го знаят като буната на НОЙ.
kasmet
svilen
новобранец
новобранец

Мнение от svilen »

Три години ходя на Арапя.Супер е.Мисля и тази година да ходим,ако е рекъл Господ.За малки деца,Арапя е точното място.
SixKillerVR6
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SixKillerVR6 »

Да споделя и аз...най-спокойното място на което истински си почива човек за мен е КАМЧИЯ, има бунгала точно до плажа, като до коклото си спомням ги отремонтираха някои и са с много добри условия. Освен че си на море си и в горичка и е супер комбинация. Не съм ходил там за съжаление от 1 или 2 години и е възможно да казвам и грешна информация.
Плажа е много голям...не е стръмен и е подходящо и за деца. Единствения недостатък (за някои...за мен е предимство) е че няма разнообразие от дискотеки, кръчми, магазини и др. тихо и спокойно място с доста възможности за вечерна разходка. Естествено има си и кръчмета но са пръснати из горичката и са няколко а не като на други курорти една до друга да се чудиш в коя си седнал и от коя идва музиката :lol:

П.П.: Около реката обикновено има доста комари, за това препоръчвам бунгалата в другия край на плажа...мисля че се казваше РАЙ единия комплекс за другите незнам точно, но бунгала има колкото щеш. 8)

Поздрави
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

А за хотел Кораба няк'ви отзиви? :roll:
Искам ТИШИНААААААааааааааааааа...не искам музики, дискотеки, викове и т.н.
Е, Арапя ли е мястото и Кораба ли е моя хотел? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
nikodim1978
новобранец
новобранец

Мнение от nikodim1978 »

vladimir каква е цената за бунгало
Аватар
muso
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от muso »

2008 г. и ние бяхме на Арапя. В Бунгалата на Андонови. Много е добро за деца, тихо и спокойно. На Арапя се предлага и курс за подводничари :D , ако някой го влече.
Вярно, няма много развлечения, но все пак сме на почивка. В съседните бунгала до нашите летуваше и прословутия Ванко 1 и беше поне с четири хлапета 8). Тази година може пак да сме там 8)
Чете ли се или да увелича малко ?
mimi_393_cool
новобранец
новобранец

Мнение от mimi_393_cool »

Здравейте,интересувам се от бунгало на язовир Овчарица бихте ли ми предложили,ако знаете.Може и на моя e-mail: mimi_393_cool@abv.bg мерси :)
fish_go
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fish_go »

vladimir1974 написа:За море около Варна http://kedar-bg.com/,на ТЪЩАТА е :D ,ако някой колега се интересува нека пише на личната поща и ще му се обадя за подробности на 200м от плажа е има и автобусен транспорт наблизо,малко заведение с готвачка за желаещите и люлки за хлапетата,както и паркинг.Колегите от Варна го знаят като буната на НОЙ.

колега този пост ти е доста отдавна...но да попитам още функционират ли тези бунгала и някакви цени ако може да дадеш :)
Изображение
daniela_82
новобранец
новобранец

Мнение от daniela_82 »

Здравейте,бих искала да Ви помоля за малко помощ...искам една спокойна почивка за семейство с малко дете. Тук видях няколко изброени бунгала,та желанието ми е,ако някое си струва да дадете малко повече инфо(може и на имейл--muci8208@abv.bg)Хем аз ще си ловя на спокойствие,хем и жената с детето ще е доволна :) Мерси предварително...
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”