От Нищо - Нещо

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: От Нищо - Нещо

Мнение от butnik »

много си чувал,батко,ама не си ми интересен вече.не искам да развалям темата на Адаша,само ти не разбра нищо,щот си голямо ПРО.в неделя съм скъсал десетина повода,а и нямам намерение да ти ОБЯСНЯВАМ на теб нещо,нито за кордите нито за поводите,много четеш само това ще ти кажа,ако се сещаш какво искам де :idea: и като искаш да помогнеш на някой,а не да се заяждаш с мен направи нещо смислено.Ето една идея за "творците"-две парчета поликарбонат,от кашон или някаква пластмаса,изрязваш ги с подходящ размер пример 80 на 300мм,съединявате ги по средата с кожа или някакъв плат,да станат като тефтер или папка,лепиш вътре микропорестата гума от сандалите на различни размери и номера с карфиците го знаете вече и няма да се притесняваш като го транспортираш.Comprende o no
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

колега еминем94 теа "мултифункционални клещи" колко струват и качественили са? аз съм от Пловдив и от много време си търся такива!!!дори и да са някви ментета защото не ми се дават от 80 до над 200 лв за оригинални такива.Просто ме интересува цената горе-доло и качеството
Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от баш_майстора »

Иван Златев написа:колега еминем94 теа "мултифункционални клещи" колко струват и качественили са? аз съм от Пловдив и от много време си търся такива!!!дори и да са някви ментета защото не ми се дават от 80 до над 200 лв за оригинални такива.Просто ме интересува цената горе-доло и качеството
в практикер и бриколаж ги има
цена под 10 лв. :wink:
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Мерси много за отговора :drinkers: веднага ще прескоча до Бриколажа :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Иван Златев написа:Мерси много за отговора :drinkers: веднага ще прескоча до Бриколажа :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Продават ги на OMW и повечето бензиностанций ...
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

браус
golfa314
новобранец
новобранец

Мнение от golfa314 »

Браво колега и аз си спретнах едно такова ;]]