Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

От Нищо - Нещо
Модератор: emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: От Нищо - Нещо
много си чувал,батко,ама не си ми интересен вече.не искам да развалям темата на Адаша,само ти не разбра нищо,щот си голямо ПРО.в неделя съм скъсал десетина повода,а и нямам намерение да ти ОБЯСНЯВАМ на теб нещо,нито за кордите нито за поводите,много четеш само това ще ти кажа,ако се сещаш какво искам де
и като искаш да помогнеш на някой,а не да се заяждаш с мен направи нещо смислено.Ето една идея за "творците"-две парчета поликарбонат,от кашон или някаква пластмаса,изрязваш ги с подходящ размер пример 80 на 300мм,съединявате ги по средата с кожа или някакъв плат,да станат като тефтер или папка,лепиш вътре микропорестата гума от сандалите на различни размери и номера с карфиците го знаете вече и няма да се притесняваш като го транспортираш.Comprende o no

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
колега еминем94 теа "мултифункционални клещи" колко струват и качественили са? аз съм от Пловдив и от много време си търся такива!!!дори и да са някви ментета защото не ми се дават от 80 до над 200 лв за оригинални такива.Просто ме интересува цената горе-доло и качеството
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в практикер и бриколаж ги имаИван Златев написа:колега еминем94 теа "мултифункционални клещи" колко струват и качественили са? аз съм от Пловдив и от много време си търся такива!!!дори и да са някви ментета защото не ми се дават от 80 до над 200 лв за оригинални такива.Просто ме интересува цената горе-доло и качеството
цена под 10 лв.

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси много за отговора
веднага ще прескоча до Бриколажа

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Продават ги на OMW и повечето бензиностанций ...Иван Златев написа:Мерси много за отговораведнага ще прескоча до Бриколажа
![]()
![]()
![]()
-
- научил се да хвърля
браус