Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

От Нищо - Нещо
Модератор: emo vasilev
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От Нищо - Нещо
Седя си аз пред компа.И гледам класиорите и какво ми щрактна та вище,какво измайсторих.
Това е стар чехъл.

Оформям го(да се получи правоъгълник).

Това са останалите,необходими неща,за завършването на Класиора.

Ето го и резултата:

Два калсиора за куки.За по 20 куки.Ако се сложат и от долната страна топлийки,стават за по 40 куки.Надявам се да съм бил полезен и да не ми се смеете много .
Това е стар чехъл.

Оформям го(да се получи правоъгълник).

Това са останалите,необходими неща,за завършването на Класиора.

Ето го и резултата:

Два калсиора за куки.За по 20 куки.Ако се сложат и от долната страна топлийки,стават за по 40 куки.Надявам се да съм бил полезен и да не ми се смеете много .

-
- разбира нещата
Re: От Нищо - Нещо
Супер е станало ! Аз си направих същото само , че от дъска , но сега ще си направя с чехъл , защото :
1. Малко тегло
2. Има къде да се забоде куката
3. По лестно се прави
Благодаря много за идеята !
1. Малко тегло
2. Има къде да се забоде куката
3. По лестно се прави
Благодаря много за идеята !
Последно промяна от MonsTer_EnerGy на Съб Юни 13, 2009 10:01 pm, променено общо 1 път.
- Andrey82
- научил се да хвърля
Снимай го с кукичките, че не мога да зацепя точно как трябва да стоят. Иначе е добра идеята аз си ги бода на един голям корк.
На Текето ми е най-добре 

-
- разбира нещата
" Andrey82 " Много е просто , като вече си вързал куката и накрая нали правиш клуп , този клуп го слагаш на пирончето дето е накрая на чехъла , а куката я бодеш в чехъла . 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В зависимост,от това колко е дълъг повода,зависи от коя страна ще ти е куката.MonsTer_EnerGy написа:" Andrey82 " Много е просто , като вече си вързал куката и накрая нали правиш клюп , този клюп го слагаш на пирончето дето е накрая на чехъла , а куката я бодеш в чехъла .
-
- фен клуб-скобар
Бре, бре. Много добре- даже и за дълги поводи ще става.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Сиромах човек,половин гявол!>давате пари за 20-ина рибарски билета,а за 10 лв се скръндзите.И това как ще го транспортираш- в чанта ли,и няма да има поражения.10лв,струва класьор за 80 повода.Имам стари джапанки и сандали,на някой ако му трябват за нещо да пише .
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ае стига се заяждал!!!! Само да те светна не ми е за парите.И Още нещо,колко билета имам,теб не те интересува.Ще те помоля и да не пишеш за вбъдеще в мой теми.butnik написа:Сиромах човек,половин гявол!>давате пари за 20-ина рибарски билета,а за 10 лв се скръндзите.И това как ще го транспортираш- в чанта ли,и няма да има поражения.10лв,струва класьор за 80 повода.Имам стари джапанки и сандали,на някой ако му трябват за нещо да пише .
- crazybot
- фен клуб-скобар
А и дори да ти е няма значение! И аз ще си направя същотоeminem94 написа:Само да те светна не ми е за парите.
-
- вече хвърля и на тежко
Бутник ..еминем ще си го носи в джоба ..... Аз имам такъв класиор за куки и не е 10,а е 15 лева и не е за 80,а за 100...ако немаме пари,ще просиме от теб ,бъди спокоен.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Последно промяна от butnik на Нед Юни 14, 2009 7:23 pm, променено общо 2 пъти.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
То, по твойта логика- подфорума е излишен, щото няма нещо дето да го няма в моментаbutnik написа:Сиромах човек,половин гявол!>давате пари за 20-ина рибарски билета,а за 10 лв се скръндзите.И това как ще го транспортираш- в чанта ли,и няма да има поражения.10лв,струва класьор за 80 повода.Имам стари джапанки и сандали,на някой ако му трябват за нещо да пише .

п.п.едва ли са много маниаците в този форум, дето да връзват по 80-160 повода предварително, освен ако не са флуорокарбонови; като мине година тези които не са ползвани, с общо около 100 м влакна "за поводи", какво ги правиш- аз съм чувал че монофилните влакна стареят, а някои от тях даже и както са си на ролките, след година не стават за нищо; същото касае и готовите линии за директни, щеки и т.н. ( ама то, цената на 100м влакна за поводи, също е "без значение")

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бачо зависи къди и колко ходиш до ловиш
в момента имам към 80бр вързани
Браво Еминемчо добре си го замислил, само една забележка-
гледам, че карфиците си ги забил от към тясната страна и по този начин ще имаш пречупване на влакното точно на клубчето.
Пробвай да ги качиш на широката страна и да избегнеш една чупка

Браво Еминемчо добре си го замислил, само една забележка-
гледам, че карфиците си ги забил от към тясната страна и по този начин ще имаш пречупване на влакното точно на клубчето.
Пробвай да ги качиш на широката страна и да избегнеш една чупка

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.