Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Яз. Сопот
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
Ние бяхме на същото място където е тази група и лодката на ИАРА спря точно до нас и поне така казаха , че на стената и 300м. около нея не може да се лови . В заповетта много точно пише къде са забранените участаци . Прочетете я добре и ще разберете . 

http://iara.government.bg/wp-content/up ... period.pdf
четете нямя проблем
четете нямя проблем
-
- ще става разбирач
Явно рибата в язовир Сопот не се размножава, а я носи щъркела. 

Кво става -носят се слухове за хишник 4-5 кила,жалко че партията е зает много ми се ходеше с новата му лодка-работа кво да се прави.

Риболовци.
основно маломерни риби,рядко излиза някоя мерна и то към 1-1.5 кг.
Колеги вторник заминаваме за сопот за 3 дни.Въпросът ми е към хората които са били там.
Дали наистина е разрешен по време на забраната ( така пише в заповетта ) само дето има изклиюения които не са ми ясни.
Ние ще ходим от към Лесидрен и не искаме да рискуваме да си развалим излета , ако някой може да каже със сигорност и от достоверен источник
дали наистина е разрешен по време на забраната.
Много благодаря предварително за инфото.

Дали наистина е разрешен по време на забраната ( така пише в заповетта ) само дето има изклиюения които не са ми ясни.
Ние ще ходим от към Лесидрен и не искаме да рискуваме да си развалим излета , ако някой може да каже със сигорност и от достоверен источник
Много благодаря предварително за инфото.

Последно промяна от onzi112 на Нед Май 02, 2010 9:25 pm, променено общо 1 път.
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
разрешен е, но има някаква зона за естествено размножаване на рибите която е забранена.това е определено със заповед от 2003 г. (ако не се лъжа), но не мога да открия конкретната заповед за да я прочета.накъде из форума четох че е забранен на стената и 300 метра от нея, но колко е вярно не знам.в събота като бях там имаше лагери и от двете страни на язовира, пусто беше около стената и в най-горния край на язовира.наслука!
Мерси колега за инфото. Ще отидем и ще видим какво ще стане
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
Дали наистина е разрешен по време на забраната ( така пише в заповетта ) само дето има изклиучения които не са ми ясни.
Здравей колега.Ще ти пусна на ЛС телефона на шефа на проверяващите с лодката на язовира.Той най добре ще обясни от къде до къде може.
Здравей колега.Ще ти пусна на ЛС телефона на шефа на проверяващите с лодката на язовира.Той най добре ще обясни от къде до къде може.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,най точната информация която получих от и то там на место от ИАРА беще. На триста метра от стената на вътре и на километър от устието е забранено , на другите места няма проблеми. Риболова беше много слаб , колегите от брега не ги видях да хванат нещо , аз лично хванах два костура и две маломерни бели , бях с лодка на дребни рибета , на торен и бял не пипна. Дано съм ви помогнал 

Колеги не се изкушавайте за нощен риболов , нас заради една пръчка ни сабудиха в 3 сутринта да си я извадим , та се смяха , че 30 мин тропали и никои не станал и щели да ни откраднат барабар с палатките
Уклея дава добре на булдо с 16-18 -ки мухи черни

Уклея дава добре на булдо с 16-18 -ки мухи черни
Информация за яз. Сопот
С едно приятелче отидохме на яз. Сопот на 08.05.2010 понеже е разрешен не целия, но по-голямата част. Подготвихме се захранки както си му е реда, но времето беше много променливо. Дъжд, град не ставаше с две думи. Равносметката е две добри каракуди и толкова
. Според мен рибата още не е толкова активна защото забелязахме, че играе много на питкото скача и.т.н, но не пипва.

Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Ей това е от едни колеги 6-8 ми

-
- научил се да хвърля
Отивам на Сопот
Мисля от 10 август да искарам една седмица на яз.Сопот на палатка с жената и дечурлигата.Като се има въвпредвид,
че за първи път ще съм там ,всякаква информация ще ми бъде полезна.
Благодаря предварително.
че за първи път ще съм там ,всякаква информация ще ми бъде полезна.
Благодаря предварително.