Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
А със завода,който се строеше на на брега какво стана?Заработи ли вече?
-
- новобранец
Здравейте колеги аз от скоро посещавам форума
иначе съм много запален шаранджия. Дайте някаква информация къде е позволено да се риболува, защото аз съм от Варна и не ми е ясно какви са правилата и ако отида къде и как мога да риболувам. Благодаря ви предварително.

-
- новобранец
За Овчарица ли питаш колегаstoiandemirev написа:Здравейте колеги аз от скоро посещавам форумаиначе съм много запален шаранджия. Дайте някаква информация къде е позволено да се риболува, защото аз съм от Варна и не ми е ясно какви са правилата и ако отида къде и как мога да риболувам. Благодаря ви предварително.

-
- новобранец
Да конкретно за Овчарица ме интересува, за "топлото" - първи, втори скендер. Колко се плаща и дали мога да риболувам?
-
- новобранец
За топлото нее проблем да отидеш след забраната-10 лева за 24 часа 3 броя вадици 1 скиндер-25лева 2 скиндер-50 лева и връски колега

- ivelin_1976
- разбира нещата
Колеги, дочух че има вероятност да разрешат риболова на ТЕЦ-а преди 11.06.2010г. Някой знае ли дали ще се случи това и кога 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

http://iara.government.bg/ivelin_1976 написа:Колеги, дочух че има вероятност да разрешат риболова на ТЕЦ-а преди 11.06.2010г. Някой знае ли дали ще се случи това и кога
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колеги, в момента на ТЕЦ-а има много кърлежи, така че, който ще ходи на там, да го има в предвид.
п.п.На слука и големи амури за всички колеги, които ще са на водоема в утрешният ден
п.п.На слука и големи амури за всички колеги, които ще са на водоема в утрешният ден

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, има ли незаети места на топлото или е лудница като всяка година на откриването?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нямаше,ама вече има много! 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Моят брат е на топлото,от нощес,има едно амуре около 2кг и един жесток удар,каза че въдицата му е била на средата,взело му аванс почти до другият бряг и като го обърнал пак около средата му се е откачил.Места почти няма.Утре ако има някаква промяна пак ще пиша.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Понеже обещах,до снощи до тъмно е имал още три подобни удара,каза че е сменил куките.
През ноща са извадили още две амурчета едното 4 другото 6 кг,каза че само на тях им кълве,поне докъдето може да види,ловят на четири царевички със и без повдигач и вкарват от средата към другия бряг.
През ноща са извадили още две амурчета едното 4 другото 6 кг,каза че само на тях им кълве,поне докъдето може да види,ловят на четири царевички със и без повдигач и вкарват от средата към другия бряг.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Разковничето е повдигача и чистото дъно!
Ако брат ти е "на подложката" /стелката между двете стойки/ е наследил мен!Посъветвай го да измести шамандурата обвита с чанта Магазини Плюс с 25м навътре и да пуска 5м преди нея!Намира се малко в дясно на просеката!

Ако брат ти е "на подложката" /стелката между двете стойки/ е наследил мен!Посъветвай го да измести шамандурата обвита с чанта Магазини Плюс с 25м навътре и да пуска 5м преди нея!Намира се малко в дясно на просеката!

И аз бях там много валати много нещо имаше.Явно рибата още не е тръгнала,по мой виждания няма да е скоро.

и аз бях там и хванахме около 20 шаранчета за три дни от 1 до 4 кг две амурчета около 4-5 кила рибата си дава просто иска яко хранене масово колеги идват с 5 6 кила царевица и се чудят защо нямат удари аз храних по 5 кила на 3 часа разменихме си телефоните с колеги които са засичаме вече две години там и ще се опитаме да си държим мястото тъи като такава жега до сега не е имало почваме на всеки риболов си слагаме в жабката на колата по левче и есента мислим да засадим дръвчетаgrsg написа:И аз бях там много валати много нещо имаше.Явно рибата още не е тръгнала,по мой виждания няма да е скоро.![]()
![]()
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса