Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Видин
Абе Киро , от кога в Дунав има пъстърва и скумрия бре....
Не си ми казвал тази подробност
Айде още малко и идвам...подготвил съм се сериозно от към воблери за Дунав!!! Нямам търпение вече!!!

- TRAP
- ще става разбирач
Скумрията ,че е има е има през май месец но пъстърва да не мислиш ,че има.Тук таме някой хванал някоя случайно но някои хора ще бракониерстват по предлог ,че са тръгнали да ловят тези две риби.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Има, има, ето виж:TRAP написа:...но пъстърва да не мислиш ,че има....

И ще продължава да има, защото:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ай стига бре.....нещо ми се види болничка горката ама все пак я има....не мога да повярвам, пък уж само в чисти води с много О2 живееше... 

- TRAP
- ще става разбирач
Не съм казал ,че няма но ако прочетеш внимателно по горе съм написал ,че има само единични бройки.Сигурно но 1000 човека един е хванал 1 бр.Лично и аз съм виждал на мамката преди година как Ментовия извади една килограмова.GODzillata написа:Има, има, ето виж:TRAP написа:...но пъстърва да не мислиш ,че има....
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Здравейте колеги, с едни приятели мислим да ходим на Дреновец за 07 и 08 май. Можете ли да ми дадете някакво инфо и съвет. Благодаря
- GODzillata
8 лв. такса на човек на ден.
Забранени са тапите.
Излизат епизодични риби.
Пускат често язовира, за да не кълве.
Забранени са тапите.
Излизат епизодични риби.
Пускат често язовира, за да не кълве.

Петък и събота (7-8 май) бях на Дреновец. Такса - 6 лева на ден. Излизаха само дребни шаранчета около 200-300 грама. Всичките заминаха обратно във водата да викат баба си или друг по-възрастен роднина, но за два дена така и нямаше обаждане на нещо по-едро. Духаше много вятър. В период на затишие търсех и толстолоб на тапа (никой нищо не ми каза, че ловя на тапа), но нямаше обаждане и там. Около нас другите колеги същата история. Не видях никой да вади нещо по-едро от дребни каракуди и шарани.
Хубавата новина е че са оправили пътя покрай язовира е настлан с чакъл и траповете от към Воднянци са запълнени, та достъпа до язовира е много лесен и приятен.
Поздрави.
Хубавата новина е че са оправили пътя покрай язовира е настлан с чакъл и траповете от към Воднянци са запълнени, та достъпа до язовира е много лесен и приятен.
Поздрави.
- emo vasilev
- сериозен играч
Кирееееее ....... избирай място , че времето лети !

А за пъстървата съм свидетел - и аз бях там и аз я видях с очите си !

А за пъстървата съм свидетел - и аз бях там и аз я видях с очите си !

- GODzillata
if_, инфото ми беше от няколко седмици от оня, който взима таксите.
Освен да са решили да не ги вдигат на този етап...
Виж това ---> http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=35256 и на по бира ти ела.
@Емко...нека да видим дали няма да удължат забраната, да видим к'во ще е нивото и лесно ще заплюем място.

Освен да са решили да не ги вдигат на този етап...

Виж това ---> http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=35256 и на по бира ти ела.

@Емко...нека да видим дали няма да удължат забраната, да видим к'во ще е нивото и лесно ще заплюем място.

Ей, любимата ми крчъма във Видин. За съжаление не съм в града иначе бих се включил с удоволствие. Да може би са решили да не вдигат, ама щом ти го е казал явно предстои.
Приятно биропиене, пък някой ден, ако се улуча да съм във Видин и правите сбирка, ще намина да пия по едно с вас.
Поздрати
Иво
Приятно биропиене, пък някой ден, ако се улуча да съм във Видин и правите сбирка, ще намина да пия по едно с вас.
Поздрати
Иво
Здравейте колеги!
Някой скоро да се пробвал на Дунава за скобар, защото не съм се прибирал много отдавна? Защото сега с тези придошли води не знам как ще е положението, а риболова на скобар ми е огромно удоволствие още от ученик!
Някой скоро да се пробвал на Дунава за скобар, защото не съм се прибирал много отдавна? Защото сега с тези придошли води не знам как ще е положението, а риболова на скобар ми е огромно удоволствие още от ученик!
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колеги от видин ,някой ходил ли е на река видбол в района на село ивановци или срацимирово
има ли условия за риболов в този участък или няма вода
ако някой е ходил да казва има ли мренки и кленове 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
За съжаление -май никой няма инфо ,колегите от фортума след забраната са ориентирани към Дунав: търсене на места за откриването и.... никакви успехи, поне за сега