Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Видове кльонкове
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Видове кльонкове
Благодаря колега открих си грешката!pachosz написа:Селектираш адреса на снимката и кликваш на бутона [Img], и готовоВасил Илиев написа:колега сори за спама ама как качваш снимките направо на страницата,че при мен нещо не се получаваиначе кльонка е екстра и много риби на собственика

-
- новобранец

това е кльонк №3 пробвх ги вчера и трите но този издава най добър звук за сега....

Така е Васко да му чуеш гласчето е несравнимо, но повярвай като изкараш и някой мустакатко
на него си е жив оргазам 

-
- научил се да хвърля
Първият и третият са огин !!!!!!
Руснаците казват, че когато хванеш кльонка в работно положение между дръжката и предмишницата трябва да се образува ъгъл от около 90%, а плоскостта на петата в същото положение трябва да сочи към лакътя!
Жико, поздрави за кльонковете!
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
-
- новобранец

Поредното бижу което сътвори Калинукс е вече при мен.Гласът му е превъзходен.Много лесно се работи и само ще добавя,че е изпипан майсторски от към всичките му детайли.Браво!
Благодаря ти Калине от все сърце.Аз все още не мога да направя такъв.
Още веднъж, тенкю баце.

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
От дрян ли е?
Последно промяна от jiko на Чет Май 06, 2010 10:27 am, променено общо 1 път.
Превъзходна изработка Калине
Franko да си го ползваш със здраве и да ти лови много риба най-вече от 80 кг. нагоре 

-
- вече хвърля и на тежко
Седим с мой приятел в лотката и го уча да кльонка/не че знам как се прави, ама поне се правя че разбирам/. Пробва няколко пъти ама не става. И тогава, дай на мързеливия работа за да те научи на акъл, на приятелят ми му идва следната идея. Да запишем звук от кльонк, да го пуснем от МП3-ката през тонколонка потопена във водата. Няма смисъл да седиш на борда и да се кривиш. Сядаш удобно на стол, гледаш на сонар, пиеш си бирата.
Какво ще кажете, дали ще има ефект или освен звукът от кльонк сомът улавя и някакви вибрации.
Какво ще кажете, дали ще има ефект или освен звукът от кльонк сомът улавя и някакви вибрации.
Мисълта убива действието!
-
- научил се да хвърля
Колега тези снимки на твои приятели и друг пьт си ги показвал,ти имашли твои хванати такива риби ще се радвам да ги видя ако имашlusienn написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
Ефекта е поразителен.....за всеки който не обича риболова....продължаваш да си седиш на стола пиейки биричката си.lubo9 написа:Седим с мой приятел в лотката и го уча да кльонка/не че знам как се прави, ама поне се правя че разбирам/. Пробва няколко пъти ама не става. И тогава, дай на мързеливия работа за да те научи на акъл, на приятелят ми му идва следната идея. Да запишем звук от кльонк, да го пуснем от МП3-ката през тонколонка потопена във водата. Няма смисъл да седиш на борда и да се кривиш. Сядаш удобно на стол, гледаш на сонар, пиеш си бирата.

-
- вече хвърля и на тежко
Разликата между българският форум и другите/взех я от подписа на колега от форума/ е тази че в другите форуми когато човек зададе въпрос някой който знае му отговаря, а в българският когато човк зададе въпрос все ще се намери някой който да ти каже че или си тъп и нищо не разбираш в случая цитата по горе. Явно има доста да се учим докато достигнем европейците.Emo-83 написа: Ефекта е поразителен.....за всеки който не обича риболова....продължаваш да си седиш на стола пиейки биричката си.
А аз просто питах за мнението на по-запознатите.
Мисълта убива действието!
До колегата BACHO
Гледай последната снимка с усмивка риболова е хоби, не война
Чекай че забравих да ви почерпим за рождения ден на детето
Детето ви поздравява с това парче
http://vbox7.com/play:9509ce9d и ви пожелава много здраве и душевен мир 

Риболовци.
- spookymiro
- ще става разбирач
Хич ме няма с кльонка. От 5 пъти ако 2-3 издам звук я пиша успешна серията. То толкова съм и кльонкал де. До тази година имах само един кльонк, лепен на три места. Когато нагазвах до колене да се пробвам и се получаваше звука, усещах с ходилата си как вибрира дъното. Не ми е много ясно дали звука или вибрациите привличат сома. Или комбинацията от двете? Чел съм, че звукът от кльонка наподобавял звук от хранещ се сом и така провокирал. Като почне да гърми и трещи, звукът е доста по различен но пък вибрациите са на лице. На много места съм чел а и съм присъствал преди няколко години на яз. Искър на хващането на сом по време на гръмотевици.lubo9 написа: Разликата между българският форум и другите/взех я от подписа на колега от форума/ е тази че в другите форуми когато човек зададе въпрос някой който знае му отговаря, а в българският когато човк зададе въпрос все ще се намери някой който да ти каже че или си тъп и нищо не разбираш в случая цитата по горе. Явно има доста да се учим докато достигнем европейците.
А аз просто питах за мнението на по-запознатите.
Ако решиш да топиш тонколона, опитай не само звук от кльонк а и други звуци с различни честоти. Баси някакви например.
Не мисля, че ползването на тази техника е неспортсменско, щом се ползват сонарите. Разлика за мене няма.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.