Питане за платформа Team Daiwa 75
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- новобранец
Питане за платформа Team Daiwa 75
Колеги изкам да попитам,какво ви е мнението за тази платформа http://www.daiwasports.co.uk/products/c ... 5-seat-box Благодаря предварително. 

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Питане за платформа Team Daiwa 75

Да ти кажа всички платформи от по ниския ценови клас са еднакви.Не ти ли приличат краката на тези:

п.п.Дайвата ми харесва на първо четене

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
-
- новобранец
Аз мисля че краката не са телескопични,да прав си крачетата са сащите като на Vega-та.Много и се чудя да ли да я порачвам
.Колега lastika,благодаря за отговора. 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Като прелистих снимките виждам,че и 6-те крака са телескопични,не случайно са обърнали внимание на задната част на стола.Лошо,че не са написали повече информация,за да знаеш със сигурност,какво ще ти докарат.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
Здравейте отново,поразгледах се из нета и видях че краката на Vega-та са телескопични,на снимките се вижда че са същите като на Daiwa-та,но за Daiwa никаде не пише че краката са телескопични 

-
- сериозен играч
nterziev84 написа:Колеги изкам да попитам,какво ви е мнението за тази платформа http://www.daiwasports.co.uk/products/c ... 5-seat-box Благодаря предварително.
Няма нужда да си я поръчваш,има ги и в България почти навсякъде,Мило,Беар,Сенсас,Вега,всички са с еднакви части и правени на едно и също място в Китай,само на външен вид се различават малко,и цената им е около 400лв.Поне можеш да седнеш и да я пробваш.

- Skorpi
- сериозен играч
Тази вегичка доста сипатична чудя се дали да си я поръчам ама цената е по скоро около 500лв

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Как реши, че не са телскопични краката, като са!nterziev84 написа:Аз мисля че краката не са телескопични,да прав си крачетата са сащите като на Vega-та.Много и се чудя да ли да я порачвам.Колега lastika,благодаря за отговора.
-
- новобранец
Как реши, че не са телскопични краката, като са![/quote]
Ми колега Reptile не сам решил че краката не са телескопични,просто питам някои от колегите ако знае,защото никаде в нета не пише че Daiwa-та е с телескопични крака.А някои знае ли каде може да се намери тази платформа в България?
Ми колега Reptile не сам решил че краката не са телескопични,просто питам някои от колегите ако знае,защото никаде в нета не пише че Daiwa-та е с телескопични крака.А някои знае ли каде може да се намери тази платформа в България?

Краката на платформите са еднакви те маи не са телескопични а са на прожинки и се прецакват бързо