Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
Че сьм новобранец е така
Но познавам Цонево по добре от вас и че не сьм изльгал за Емо ТАПЕТА и това етака ,ако изска да си признае
Защо не казах това за Емо Крьстев или за Марио,Тарзан и др, Софянци
Еомо нямам нищо против тебе даже те уважавам много АМА СЛЕЗ МАЛКО НА ЗЕМЯТА БЕ ЧОВЕК
Ловили сме по големи СОМОВЕ и много повече броики ама сме сред хората
А дококото местата за сом ПРОСТО ТРЯБВА ДА МЕ СЛЕДВАТЕ говоря само за ЦОНЕВО

ОТ ЦОНЕВО ПО ДАШНО НЯМА
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Не аз а Телето да се изкаже..вътре е и чете в момента..не е редно да мълчи...Емо ши фана налъма...
искам да те чуя....какво се е заял тоя Валдес/тва да не валдес певеца...къде на закона мамата ебал е ?/ с тебе

Валдес ако си от нашата гилдия го кажи ама не яж Емо оти е готин пич...

Валдес ако си от нашата гилдия го кажи ама не яж Емо оти е готин пич...
Господ може всичко чада мой !
До участниците в форума.Този ВАЛДЕС е измислен герой от комиксите.Пише глупости нарочно-не зная с каква цел.От Варна не познавам никой.Даже и местен не познавам.Не съм разговарял с никой.Бях с Кръстев на риба и жена ми.Валдес целиш някаква простотия,но ако бях Барутчията бих натиснал копчето.Ако наистина си избрал този начин за вируси-ДОБЪР Е.Месните и Варналии не знаят даже и геримите да си пуснат.За сом само са чували и добре,че е така.ВАЛДЕС хвани си СКУТЕР под ръка и у ЛЕВО.Тук се пише за сом,а ти нямаш понятие.
-
- сериозен играч
за горенаписаното се подписвам с две ръце че е така !!!Teleto написа:Месните и Варналии не знаят даже и геримите да си пуснат.За сом само са чували и добре,че е така

някой само ги е набедил че са рибари

но от риболов и бъкел не отбират...камо ли от сом

Ваааааааааалдеееееесчооооо
Емко се отрече от теб паднал на колене със свещ в ръка в параклиса ми

нещо да ми каеш :
Господ може всичко чада мой !
що ти не хванещ отеца под ръчичка и у десно да завиеш, съмнявам се че тоя валдес за нещо особенно е излъгал- нормално е да питаш месните като отидеш някъде за първи път
иначе на телето му свалям шапка, точно така се прави тип, пускаш интриги, малко дезинформация, на един кажеш нещо на друг друго
Абе с две думи разделяи и владеи
иначе на телето му свалям шапка, точно така се прави тип, пускаш интриги, малко дезинформация, на един кажеш нещо на друг друго
Абе с две думи разделяи и владеи
Дадох си дума да не пиша повече за сом или поне докато не се оправят нещата.Нямам против сомовете и споровете за тях,но тук се пише за неща нямащи нищо общо с риболова.Коригирай те това и доста повече ще сте си полезни.Закачката е интересна,но неможе да се пише повече за личните качества на човек от колкото за риболова.Какво казва този Валдес-че ме познава.Сигурно е чел списания.Може и афтограф да му дам.А как ми е показал местата без сам да ги лови не ми е ясно.Нали много са хващали.Няма логика в лъжата.Скутер,когато човек лъже забравя и бърка.Моята история е винаги еднаква,защото е истина.На теб ти казах да пишеш за рибите.Ти пък може да не си виждал такива.
-
- сериозен играч
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка: