Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- krasii
- научил се да хвърля
Освен,че неграмотен ами имного лъжеborislavaprikov написа:в4ера пробвах в несебър над же4ер но ниама треабва да има делфини да вкарат рибата в залива
КИРО
вчера пробвах в Несебър над ве4ер но няма трябва да има делфини да вкарат рибата в залива
Много грешки бе приятел,да не говорим за главни букви и препинателни знаци.

-
- новобранец
Вчера и днес на Шабла няма признаци за сафрид, но пък времето беше прекрасно и стана хубава разходка. И понеже все пак бяхме на риболов на чепаретата излизаше доста меджит и по малко дракони.
прясно инфо от Маслен нос - сафрид и попчета НЯМА !!!...само дребен меджит 

Колеги,има ли места за нощен риболов на лампа около Бургас и някой пробвал ли е за сафрид.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 17#p561817Ето как го търсихме ама не го намерихме 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
тази сутрин в далянджийската мауна на траката имаше трицона,карагьоз и доста едър сафрид около 2 лонди,мисля ,че вече можем да кажем -тук е
Здравейте колеги,
през почивните дни тази седмица съм замисил да направя излет край Созопол. Определено ще гоня сребърните рибки, но в случай че не ги открия, можете ли да ми предложите добри места за риболов на лихмуси.
през почивните дни тази седмица съм замисил да направя излет край Созопол. Определено ще гоня сребърните рибки, но в случай че не ги открия, можете ли да ми предложите добри места за риболов на лихмуси.
- ivalpetkov
- разбира нещата
днес обиколих рибните магазини и навсякъде продаваха черноморски и отделно вносен сафрид.... 

Щом го има остана само да се озвери и да започне да яде чепарета 

Никой ли не пробва на Гергьовден за сребристите рибки? Аз снощи влизах и от 17 до 19ч. налових доволно попчета край Двореца в Балчик, но очаквам сигнали за сафрид от юг, за да приготвя такъма. Днес бях на път в посока Бургас и не видях много лодки.
Спокойно!!!!! В Бургас сафрид има само на магазина 

Ходили сме на пристанището в Поморие и Черноморец. Пробвай там удобно!bukiiaz написа:Колеги,има ли места за нощен риболов на лампа около Бургас и някой пробвал ли е за сафрид.
-
- новобранец
Здравейте и от мене малко инфо.Вчера ходихме с дъщерята на разходка на курикя от17 до18ч.и похвърлях около час.Резултата след това само един меджит и една атеринка.А сутринта бяха изкарали сафрид на даляна в Китен.Но явно на въдица я няма още рибата.Другата седмица пак ще пробвам.Успех на всички и дано да тръге вече
.

- 1000n
- разбира нещата
В събота, на зеления фар, сутринта, един колега на клатене със спининга хвана една граца, а следобяд друг, но на прът (директен) хвана един едър сафрид!