Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Сигнализатор
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Сигнализатор
Колеги на този сигнализатор,какъв оптегач трябва да му взема

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Сигнализатор
Оптегача,не е за специялен модел сигнализатор ...Той се завива под него ...Въпросът е дали искаш да има лампичка и като ти кълве вечер оптегача да ти светне ...Тоест привличане на внимание . Мисля,че не беше голяма разликата ...Но на моя Сигнализатор,като вкл. да свети лапичката на оптегача не свири , само свети .
Последно промяна от eminem94 на Пон Сеп 14, 2009 8:09 pm, променено общо 1 път.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всички са универсални.
Но вече е друг въпрос ако към сигнализатора има лампичка.

Но вече е друг въпрос ако към сигнализатора има лампичка.

- CERRUTI
- сериозен играч
Там от кадето си го взел трябва да има и оптегачи....mladenov написа:Колеги на този сигнализатор,какъв оптегач трябва да му взема
аз имам 2 абсолютно същите и откадето ги взех,взех и обтегачи.....а съм ги взел от Илиенци магазина на Оризов(във мола)

.....................................
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
sapuna
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
sapuna