Риболов на МОРСКА КОТКА - кога и къде?

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

stoian_rx7
новобранец
новобранец

Мнение от stoian_rx7 »

това колеги,да хванеш ;шопски калкан; си е само касмет ,котката яде апсолютно вси4ко.И много рядко може6 да я срещне6 в плит4ините
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Заебете тея котаци ве,кажете нещо за писиите,ходите ли специално за писия,или хващате предимно случайно?Аз съм хващал на Петрол на такъм за илария с морски червей и на такъм,като за калкан,ама с по-малки куки,някъде 5-4 №на обезглавена :lol: грацичка/солена/.Да знаете месото й няма нищо общо с калкана,ама и с котката няма.Филето й е бяло и панирано е много по-добро от котка,ама все пак не може да се сравнява с калкана.Да Ви кажа ако отидете на риболов за писия имате по-голям шанс за улов,от колкото ако отидете за калкан,така че аз предпочитам риболов на писия,защото последния месец нещо само нерви хващам,като отида за калкан.Незнам на какво се дължи редкия улов на тавата. :cry: :cry: :cry:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Свет, извинявай за късният отговор.
Не знам как се дере морската котка. Аз я режа на парчета и ги бланширам във вряла вода. Тогава кожата се сварява и се отделя много лесно.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
STIF
новобранец
новобранец

Мнение от STIF »

По принцип ако търсиш морска котка сега не им е сезона,има ги през лятото,но трябва да си доста голям късметлия за да хванеш някоя.Ако ходиш на море през лятото, ще ти кажа от къде можеш да си намериш.
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”