В бързинката до Мещица.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: В бързинката до Мещица.

Мнение от Николай Неделков »

Браво Иве :wink:
Аз нещо забравих какво е риболов... на последък много ангажименти , но все хубави... ама па лятото ще съм непрекъснато по гьоловете :mrgreen:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Екстра риболов.
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dess0 »

biserpp написа:източваше се заради пролетното пълноводие и е арендован за 25 години такси не се събират в момента предстои зарибяване
Колега, това че предстои зарибяване го чух преди повече от година... Може би и тази пак ще го чуя.. На мен язовира ми харесва и така - ходя там основно за уклей и за това, че е спокойно и приятно и честно казано кой с какво и как ще го зарибява не ме вълнува особено, стига да не се съсипе вече съсипания язовир! Поздрави!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

hitthehead написа:
biserpp написа:източваше се заради пролетното пълноводие и е арендован за 25 години такси не се събират в момента предстои зарибяване
Колега, това че предстои зарибяване го чух преди повече от година... Може би и тази пак ще го чуя.. На мен язовира ми харесва и така - ходя там основно за уклей и за това, че е спокойно и приятно и честно казано кой с какво и как ще го зарибява не ме вълнува особено, стига да не се съсипе вече съсипания язовир! Поздрави!
x 2. И аз като колегата, само че обект са кленове и караконджоли.
Дано не стане като Диканите. Тамън/миналата година взе да ми аресва/, и му таковаха таковата. :twisted:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

indalo написа:
hitthehead написа:
x 2. И аз като колегата, само че обект са кленове и караконджоли.
Дано не стане като Диканите. Тамън/миналата година взе да ми аресва/, и му таковаха таковата. :twisted:

щом в забраната ловиш свободно и никои не дошъл да проси за 5лв. ти си направи дали ще е като нчкои друг. договора на новия арендатор е от есента така че ти ми кажи какво си чул и от кой
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

...колеги, аз също ходя на Мещица и съм много въсхитен от приподата. Преди имаше такса 4 лв , но имаше и бая шарани и бяха евтини за ловене с 2 кутии готварска царевица 10 бр. Шарковци. Рекорда ни е 2,500кг каракуда. :shock:

На скоро ходихме и риба доста но дребни , клен, каракуди,1 шаранче, уклей, костур, и др.
Дано го зарибят с шаран ...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”