Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Надпреварата ... която загубих!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Надпреварата ... която загубих!
Тъй като работих и на 6-ти,не можах да посетя поредната Национална среща,струпаха ми се още куп глупости и неприятности на главата,то не ми оставаше нищо друго освен да се затворя в къщи,да пия бира и щракам по форумите!Жена ми ме усети,съжали ме и ми предложи да се изнасям на някъде!Мисленето от моя страна продължи половин секунда.Знаех че cucko е на ЦК,а тя ми бе само на 15 минутки път и ... след близо толкова бях при него!Късният следобед,слънчевото време,тихата и затоплена вече вода предвещаваха приятна нощ и успешен риболов.За нула време заех позиция,захраних и зачаках!

Колегите плувкари по брега вадеха каракудките гол след гол,а собственика и охраната на водоема наблягаха на шаранетата!

При мен известно време нищо не се случваше.Времето обаче ми помогна.Буквално за секунди притъмня като в ада,изви се страхотна буря,а дъждът буквално ни заля!

Скрити под навеса пихме по някоя бирка и изчакахме да премине халата.Половин час по късно слънцето се усмихна отново и ни отвори портала на благоденствието!

Няколко бързи топчета с кобрата,презамятане и се ориентирахме към скарата и подреждане на масата.
Вятърът и излялата се прясна вода оказаха своето влияние и не след дълго сигнализаторите засвириха своите мелодии.Многобройните риби ни ентусиазираха все повече и повече за предстоящата нощ!Знаехме си че ще имаме удари,а се надявахме и на трофейните риби.За да стане и по интересно си обявихме съревнование,като всяка риба се теглеше и отбелязваше в личния картон на всеки състезател.До към два часа през ноща все снимах моят,но сега се сещам че някъде го изгубих на сутринта
!
Рибетата бяха постоянни,много като бройка,но все не излизаше някой от батковците или каките!

Доста време водих в резултата,но малко след полунощ Сисьо ме дръпна с една девятка.На разсъмване дублира,а аз откачих рибата,която щеше да ме върне в играта!

Така класирането вече бе почти ясно,на мен времето ми много напредна и вчера по обяд напуснах ринга!
Пиейки си блаженно ракийката снощи очаквах телефонни обаждания от язовира.Знаех си,че ще ме ядосат с някоя риба,е ... прав бях.Към полунощ получих СМС за нова хубава риба,а тази сутрин още един!
Та,бягам да поработя днес и утре,ама вдругиден ...

Колегите плувкари по брега вадеха каракудките гол след гол,а собственика и охраната на водоема наблягаха на шаранетата!

При мен известно време нищо не се случваше.Времето обаче ми помогна.Буквално за секунди притъмня като в ада,изви се страхотна буря,а дъждът буквално ни заля!

Скрити под навеса пихме по някоя бирка и изчакахме да премине халата.Половин час по късно слънцето се усмихна отново и ни отвори портала на благоденствието!

Няколко бързи топчета с кобрата,презамятане и се ориентирахме към скарата и подреждане на масата.
Вятърът и излялата се прясна вода оказаха своето влияние и не след дълго сигнализаторите засвириха своите мелодии.Многобройните риби ни ентусиазираха все повече и повече за предстоящата нощ!Знаехме си че ще имаме удари,а се надявахме и на трофейните риби.За да стане и по интересно си обявихме съревнование,като всяка риба се теглеше и отбелязваше в личния картон на всеки състезател.До към два часа през ноща все снимах моят,но сега се сещам че някъде го изгубих на сутринта

Рибетата бяха постоянни,много като бройка,но все не излизаше някой от батковците или каките!

Доста време водих в резултата,но малко след полунощ Сисьо ме дръпна с една девятка.На разсъмване дублира,а аз откачих рибата,която щеше да ме върне в играта!

Така класирането вече бе почти ясно,на мен времето ми много напредна и вчера по обяд напуснах ринга!
Пиейки си блаженно ракийката снощи очаквах телефонни обаждания от язовира.Знаех си,че ще ме ядосат с някоя риба,е ... прав бях.Към полунощ получих СМС за нова хубава риба,а тази сутрин още един!
Та,бягам да поработя днес и утре,ама вдругиден ...
-
- кандидат преподавател
Re: Надпреварата ... която загубих!
Митак все пак си си направил пофтата.С приятел на маса а и доста сте понадърпали.Другия път определено ще има реванш
Много хубави снимк и прекрасни риби

Много хубави снимк и прекрасни риби

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Митак, як излет. Шарани, бирички от всичко е имало 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
За мен си си победител навсякъде! Доста добро представяне с добра компания! Направили сте си кефа и сте изкарали доста солидни рибки. Разказал си всичко подробно и много добре. Браво, батко!
Може да направим дует с тебе откъм излети...

Може да направим дует с тебе откъм излети...

-
- вече хвърля и на тежко
Браво Митак, цар си!
Моите уважения и към Марин, че поддържа язовира в перфектно състояние и с големи риби! 

All we are is dust in the wind...
Чудесно ! Прекрасно съчетание между текст и снимки !А колкото до" надпреварата" -пожелавам ти при реванша да спечелиш и то с голяма разлика !!! 

Последно промяна от Ачо ♣ на Пон Май 10, 2010 1:27 pm, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бате,знам какво те боли!Болно ми е и на мен,но това е положението!
Тишо,на твоето място започнаха да ловят все по едри и по едри каракуди!Тошко Пеев в събота показа как се прави!
За надпреварата - ами тя е многокръгова!

Тишо,на твоето място започнаха да ловят все по едри и по едри каракуди!Тошко Пеев в събота показа как се прави!

За надпреварата - ами тя е многокръгова!

- Skorpi
- сериозен играч
Е надявахме се да те видим на срещата ама .... хубав излет на следващата почивка обявявай реванша пък кой бии кой печели важното е да си в играта

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Поздравления за хубавото преживяване и прекрасният улов!
- zarganski
- ще става разбирач
Браво Митак, ееех... вече забравих как изглежда жив шаран
Поздрави братле!

Поздрави братле!
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Митак,нема лошо батко.Ще има и НС 8 и 9.....
Добър излет,с добри шарковци.

Добър излет,с добри шарковци.

-
- сериозен играч
-
- и господ не е толокова добър
Добро представяне 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.