Питане за макара

Модератор: sapuna

Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Питане за макара

Мнение от kocitoto »

Здравейте, всички ! Сдобих се с 2 евтинки 3коленни въдици (Vidrax prince carp), та се чудех какви евтинки макари да им купя и ................. дали макари Evox са що годе добре. Става въпрос за Evox Carpruner http://fishing-market.com/product/1246/ ... er-60.html. Благодаря на помогналите колеги ! :D :D
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Питане за макара

Мнение от eminem94 »

Много зависи какви риби ще ловиш,но аз лично не бих избрал такива макари.За шаранджийството си трябват,по големи макари.Тези предполагам,че няма да са много издържливи на големи риби .
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Пръчките, които си взел хич не са лоши! Аз има 4 такива, не са ме дънили в никакви ситуации :D
Относно тоя Евокс не знам, аз имам 2 бр. Евокс Прайд 80 - големи боклуци! Не че са се счупили нещо, ама много дървени макари ми се струват. Тия трябва да са още по-зле. По-добре събери още малко парички и купи нещо по-добро. Не задължително да са много скъпи. Има немалко добри предложения на добри цени.
Между другото мойте Евокси ги купих от линка който си пуснал, пратиха ми ги без резервни шпули! Кой знае в кое мазе и къде ги правят :evil: :twisted:
Успех! :smt023
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

Моето мнение е да бегаш от тез макари аз си взех преди много време етва http://fishing-market.com/product/1065/repuls-70.html не питай брат седи в кутията и сабира прах авансите се разебаха отвсякаде сега мога само да си пренавивам корди в къщи та незнам за таз от твоя линк но аз не бих си взел това евтиното понякога излиза скъпо :wink:
Никой не може да ти отнеме мечтите
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Ок момчета, нема да е евокс...препоръчайте нещо вие(по-тънко :D ) нема значение аванси глупости и такива, нема ми требва да събира много влакно, колко толко само да е по-качествено !
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Всеки е със собсвено мнение . Аз от Евоксите съм доволен - точно с Репулс 70 като на колегата от горния пост изкарах толстолоб 8.700 с 0.28 корда , като добитъка два пъти излизаше от кепа и палеше аванса . Та виж къде можеш да ги пипнеш наживо и ако ти харесат - взимай. То ако се запалиш каквито и да вземеш - година, две и ги сменяш уж в по- горен клас и така до безкрай :lol:
Avis
новобранец
новобранец

Мнение от Avis »

Точно такъв Евокс имам и не става за шаран. Дръжката му се покриви без да е дърпана риба с нея, само от навиване на влакно с тежест.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Колеги скъсахте се да го плюете тоя Евокс.
Казвате,че не става и добре съгласни сме ,но предложете на човека нещо друго като това дето пита не става. Нека му помогнем.
Приятелю - ако искаш евтина и здрава макара за тия пръчки, която да им пасва и визуално, то не се чуди и си земи колкото ти трябват бройки от тези: http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=441, щях да ти предложа и байтрънъра на Видракс ама вече не се продава , явно е свършила бройката.
ПП.За Евокс много съм писал. Имал съм и Repuls,PRIDE, Attack Rd,а брат ми има и Кашалот.Макарите не са ме предали никога, работят без грешка и сега си имат и нови собственици на които също служат вярно. Чупенето на макарите е свързано и със задвъдичното оперативно устройство в най- голяма степен. Доколкото до тази за която питаш, е желязна макара стига да намериш оригиналната английска дето се прави от Миди, а не ментето от Китай дето се вкарва от Формакс. Можеш да ги различиш по това, че на оригинала размера е обозначен като 500 и 600, а на ментетата като 50 и 60. Погледни в английските онлайн шарански магазини и ще я видиш оригиналната макара. Има я и в сайта на MIDDY.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Avis
новобранец
новобранец

Мнение от Avis »

Аз също съм с Евокс кашалот от тази година, имах десетина излета и съм много доволен. Изказвам се негативно за посочения най горе модел в питането на колегата и пак казвам че не става и не може да се сравнява с кашалота. Тази макаричка е 16лв., ако колегата има повече парички, сигурно ще получи препоръки и за много други модели. Не помня точно, но кашалота го купувах за 55-60лв.
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Имал съм Кашалот и съм вадил риби без проблем!
Така, че за тези пари бива и няма да има проблем с риби до 10 кг., за нагоре зависи от риболовеца! :D

p.s. Иначе ако намериш някъде Shekspeare Salt Surf взимай от тях! :wink:
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
deian_80
новобранец
новобранец

Мнение от deian_80 »

iskam da ppitam ot kade moga da si kupia evox praide 80 za6toto niama v nali4nost nikade po saitovete
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”