Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС 7 начало + снимки
Модератор: sapuna
- drat
- разбира нещата
Re: НС 7 начало + снимки
Хубава среща стана. Хиляди благодарности на Кроки за добрата организация.
Много се радвам че се запознах с бате Ицо, който освен страхотен човек се оказа и страхотен майстор на домашнярката. Снимки нямам щото нещо хич не ме бива с фотото.
Много се радвам че се запознах с бате Ицо, който освен страхотен човек се оказа и страхотен майстор на домашнярката. Снимки нямам щото нещо хич не ме бива с фотото.

drat написа: Снимки нямам щото нещо хич не ме бива с фотото.
Аз снимах и заради тебе ве!
Незнам какво да кажа за срещата,всичко мина по най-добрия възможен начин,благодарности на Любо за перфектната организация,лични благодарности на Пафката 77 и Ванката стрижока,те си знаят закакво и на габровския Божидар за прекрасния подарък.
Те ги и моите снимки:

Уникалния беш кантар

h[img]ttp://media.snimka.bg/6186/018627418.jpg[/img]

- borislav58
- сериозен играч

Неделчо мисля че тази снимка е от липсващите смятам си спомняш за неината история.Иван морския и аз се поизбъзикахме с твоята въдица .Смятам не се сърдищ и ще ни го връщаш.

borislav58 написа:
Неделчо мисля че тази снимка е от липсващите смятам си спомняш за неината история.Иван морския и аз се поизбъзикахме с твоята въдица .Смятам не се сърдищ и ще ни го връщаш.![]()
![]()
Мисля че Данчо Марков те снима как превзе десетте метра в галоп.

Голям купон...Голяма работа.Голям мерак...Ама нейсе пак стървах влака.Мнооого задачки за кратко време ме споходиха и не успях да се вместя в планувания график.Па ми бяхте и далечко и...просто не се получи..
Изкарали сте си страхотно.
Остава ми надеждата за следващата НС. 

Изкарали сте си страхотно.

Ето и моите снимки.

Беше много готино и незабравимо изживяване! Благодаря ви, приятели

Беше много готино и незабравимо изживяване! Благодаря ви, приятели

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Наистина страхотно сте си изкарали.Много се точих и аз да присъствам,но точно тогава се разболях.Гърло,сливици,темперетура и изобщо не се чувствах добре.Радвам се,че сте прекарали невероятни моменти.Надявам се скоро да се видим.Поздрави към всички!
TICA FAN
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

тва ме разби.....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- вече хвърля и на тежко
Изкарах страхотна среща.Организацията на Любо както винаги беше на супер ниво,присъстващите-фантастични и още един път се обеждавам ,че като рибарите друго такова чудо не съществува.Благодаря ви ,че ви има:prayer:
-
- ще става разбирач
Още веднъж благодаря на домакина за организацията.Не очаквах да се получи чак толкова добра среща, приятели надминахте всичките ми очаквания,благодаря ви...
Специални благодарности на Хазарта за кльонка който ми подари и на Божидар за неочакваните подаръци.
Надявам се и за напред да се спази традицията да се правят национални срещи.
Още ме държи еуфорията от срещата
Специални благодарности на Хазарта за кльонка който ми подари и на Божидар за неочакваните подаръци.
Надявам се и за напред да се спази традицията да се правят национални срещи.

Още ме държи еуфорията от срещата

- pachosz
- сериозен играч
И от мен хиляди благодарности на Любака и на Гусларя за чудесната организация, за веселите и незабравими мигове 
Радвам се, че се запознах с толкова много и все готини колеги. За съжаление не успях да се запозная със всички, но то е защото бяхме мноооого, много човечета и трябваше да има поне още 10 дни да се запознаем всички
Има време, на следващата среща може би
Ето снимки и от моето фото

Радвам се, че се запознах с толкова много и все готини колеги. За съжаление не успях да се запозная със всички, но то е защото бяхме мноооого, много човечета и трябваше да има поне още 10 дни да се запознаем всички

Ето снимки и от моето фото

- Батко Емо
- разбира нещата
Браво!Кефите отсекъде!!!

Здравейте и от мен,искам да изкажа най-искрени благодарности на Любо за перфектната организация!Да,всичко беше на ниво,компанията супер!Много радостни мигове,много настроение,много алкохол и никви проблеми!Специални благодарности на семейство "Стрижокови"
и Неделчо!
Директно оставям линк,защото много снимка много нещо:
http://pavkata77.snimka.bg/fishing/ezerovo-2010.499956

Директно оставям линк,защото много снимка много нещо:
http://pavkata77.snimka.bg/fishing/ezerovo-2010.499956
- dimitar_
- сериозен играч
В това че срещата ще премине точно по този начин , не съм се съмнявал дори и за миг . Любо си знае много добре как да ни посреща , а и който е там не за първи път , си знае че купона винаги е върха , като вярвам в това са се убедили и всички които са за първи път. Криво ми е че пропуснах тази среща /скоро причината за пропуска ще стане ясна/ , защото с някои хора се виждаме само по срещите , имена няма да казвам защото няма да е честно да пропусна някой , но за следващата с Кака едва ли ще ни спре нещо !Сега гледам снимките и се радвам заедно с вас за прекрасните дни и вечери които сте изкарали заедно !
Живи и здрави да сте всички ... , пък на следващите срещи ще наваксваме !!!
Живи и здрави да сте всички ... , пък на следващите срещи ще наваксваме !!!