Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
В момента не го държи никой.В петък минах , няколко мургавелковци си играеха с плувките и бяха готови да бягат ,мислейки ни за проверяващиChenko93 написа:а колеги някой има ли информация за Оброчище дали е зарибяван и как стоят нещата с таксата

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Къде продават малки риби за зарибяване около Варна - амур , толостолоб и др. 

мисля че може да питаш на подаkopoy_92 написа:Къде продават малки риби за зарибяване около Варна - амур , толостолоб и др.
на 8 бях на пода таранка на корем , малки шаранчета до кило , един по сериозен удар амур предполагам около 4 кила.
В чакането му е майката!!!
за невярваштите снимка http://tomata82.snimka.bg/fishing/poda.499462 излезе на суха царевица
В чакането му е майката!!!
-
- научил се да хвърля
Ако някой мисли да ходи на Ген.Колево четвъртък до петък с приспиване, нека да се свърже с мен за да се видим. 

аз четвъртък или петъ ще сам там незнам дали ще оставам с преспиване.може такмо да се запознаем и да пиинем по една бираVojd_of_CarpTeamPRD написа:Ако някой мисли да ходи на Ген.Колево четвъртък до петък с приспиване, нека да се свърже с мен за да се видим.

-
- новобранец
На Оброчище в момента е забранен риболова до изтичане на забранителния период. Това наистина не притеснява мургавите ни събратя и най-отдалечения бряг е окупиран от тях.
На Калиманци става красив и занимателен риболов, но не се настанявайте към опашката на водоема - оформило се е като сборище на младежи, пристрастени към наркотични вещества.
На Пода, който не се притеснява от заядливия характер на пазачката и може да прогони от въдиците си огромното количество таранки и малки шаранчета може да направи впечатляващ риболов. Разбира се и ако връща уловената риба, защото след заплащането й по 4,80 лв. килограма наистина ще бъде "незабравим".
Наслука на всички.
На Калиманци става красив и занимателен риболов, но не се настанявайте към опашката на водоема - оформило се е като сборище на младежи, пристрастени към наркотични вещества.
На Пода, който не се притеснява от заядливия характер на пазачката и може да прогони от въдиците си огромното количество таранки и малки шаранчета може да направи впечатляващ риболов. Разбира се и ако връща уловената риба, защото след заплащането й по 4,80 лв. килограма наистина ще бъде "незабравим".
Наслука на всички.
-
- новобранец
...
Последно промяна от stbozhanov на Пон Май 10, 2010 6:58 pm, променено общо 1 път.
колеги този четвъртък ще ходя на язовир черковна ако някои друг също ще ходи нека да пише
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Виж какво съм писал на 94 стр. прясно прясно инфо.Аз да питам на ген.Колево на мач имам ли шансове да дърпам шарани или те дават само на дъно.Някой ако е пробвал нека сподели ориентировъчно каква е тактиката,мерсиstbozhanov написа:georgi1204 написа:На Калиманци...
Каква е таксата там? Рибата плаща ли се? Каква риба излиза?

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
на мач ша ги надърпаш да ако имаш късмет естествено 

-
- новобранец
Здражейте колеги , чувам че на язовир.Чатмата [ Левки ] вадели големи риби . Някой скоро ходил ли е там да ми даде прясна информация

-
- новобранец
някои знаели какви са условията на Левски
-
- ще става разбирач
20 лв такса-3 въдициradoslav707 написа:някои знаели какви са условията на Левски
Stand and fight