Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЯЗ.СТУДЕНА
Модератор: sapuna
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: ЯЗ.СТУДЕНА
Водоема е забранен за риболов.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
А беше много красиво тамchirusa_bg написа:Водоема е забранен за риболов.

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- CERRUTI
- сериозен играч
Имам вила в Студена и съм там почти всеки ден....
ЯЗОВИРА Е ЗАБРАНЕН ЗА КАКЪВТО И ДА Е РИБОЛОВ....ДОРИ И ДОСТЪПА Е ДОСТА ОГРАНИЧЕН..........знам че големите букви са за викане,ама точно това имам впредвид-викам-защото вече има над 10теми по въпроса!!!За утешение и за не чак толкова ще пусна малко снимки
:
Това са от преди 9-10дни когато изпускаха водата здраво.....

Това е шаранче към 1,5кг. доколкото можах да преценя...

А сега снимки от онзи ден когато изпускането вече е доста по слабо...:

И за съжаление малко грозни гледки:(това пак са риби над 1кг.

Предварително да отрежа мераците и на добронамерените и не чак толкова колеги....Мястото не става за риболов,там рибата е зашеметена и не кълве....а за месарите ще кажа момента за косене и срекмета отмина......не ме питайте също и как се стига до мястото!!!
ЯЗОВИРА Е ЗАБРАНЕН ЗА КАКЪВТО И ДА Е РИБОЛОВ....ДОРИ И ДОСТЪПА Е ДОСТА ОГРАНИЧЕН..........знам че големите букви са за викане,ама точно това имам впредвид-викам-защото вече има над 10теми по въпроса!!!За утешение и за не чак толкова ще пусна малко снимки

Това са от преди 9-10дни когато изпускаха водата здраво.....

Това е шаранче към 1,5кг. доколкото можах да преценя...

А сега снимки от онзи ден когато изпускането вече е доста по слабо...:

И за съжаление малко грозни гледки:(това пак са риби над 1кг.

Предварително да отрежа мераците и на добронамерените и не чак толкова колеги....Мястото не става за риболов,там рибата е зашеметена и не кълве....а за месарите ще кажа момента за косене и срекмета отмина......не ме питайте също и как се стига до мястото!!!