Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от kalmat »

ако ви се ловят големи риби блъсково-шарани над 10 кила.моля хората които ще ловят там-пускаите големите риби за да има и занапред :!:
stbozhanov
новобранец
новобранец

Мнение от stbozhanov »

Има доста полезна страница за всички ползващи Facebook: Риболов край Варна. В нея наш колега се е постарал доста с информация относно всички или поне по-голямата част от водоемите край града. Има информация за условия на риболова, къде се намират, как се стига и всичко каквото е необходимо.
nolimitbg
новобранец
новобранец

Мнение от nolimitbg »

Здравейте колеги .
Аз съм създателя на Риболов край Варна във Facebook , искам да направя едно уточнение. Във Facebook съществуват група и страница като групата я направих в началото при нея възможностите са много малко и заради това създадох страница , като спрях да поддържам групата обаче в момента се получава едно неприятно недоразумение хората пишят коментари в групата а аз поддържам и вкарвам нова информация в страницата .Един апел към всички които проявяват интерес разглеждайте страницата на Риболов край варна и пишете коментари в нея . Смятам да копирам всички коментари от групата и да ги преместя в страницата все пак са ценен архив , и да изтрия групата . Ще изтрия групата към края на седмицата за да могат хорота които участват в нея да се преместят в страницата.
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

nolimitbg написа:Здравейте колеги .
Аз съм създателя на Риболов край Варна във Facebook...
Евала баце :D
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
star.cno
новобранец
новобранец

"Реклама" на яз.Левски(Чатмата)

Мнение от star.cno »

Колеги, да споделя малко прясно инфо от днешната ми разходка до Левски. От страната на бившия свинарник(сега има малко останки от развалини) един колега имаше 2 шаранчета около 600гр. и 800гр. по негови думи.На стената ловяха двама и те имаха 2-3 такива бебета.До т.н. "бар"(поне такава е била идеята) който сега е във водата имаше 3-ма колеги (общо 9 въдици) само с една риба от същия калибър.До ската от страната на селото срещу островчето още 2-ма.Те бяха капо.
При краткият ми престой при тримата колеги се появиха и двамата пазачи.Заформи се голям сеир.Колегите имаха няколко въдици на поляната и единият умен пъдарин взе да мърмори да ги преберяли щото лимита е 3 на човек.Явно тъпака си мисли,че и на поляната кълве.Големи досадници са и двамата.Язовира е на кооперацията.Единият от умниците каза,че са пуснали към 7000 бр.Как ги е преброил тъпака не ми стана ясно.Само за сведение на тези които не знаят зарибителният матариал не се продава на бройка,а на килограм и размера на рибите не е еднакъв.Като се преместих при килегите на ската двамата пъдари пак цъфнаха и почнаха да ръсят дежурните за всеки събирач на пари уйдурми как вчера вадили шарани по 5-6кг.Не вярвам там да има шарани с такова тегло.Може би са останали няколко от предният арендатор тъй като язовира не е източван но със сигурност те са единични бройки.По мое мнение масовата риба в този язовир няма даже кило.Ако някой има желание да става спонсор на селската кооперация нека ходи и им дава по 20лв.Лично аз там няма да стъпя.На спонсорите на кооперацията желая успешен улов.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Много точно мнение.
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

съгласен съм колеги нека да не ставаме спонсори.тва важи и за повечето язовири с такса 20 лв а таксата (кибик няма да я коментирам)алчни копелета ръиш :?
vanio_gazara
новобранец
новобранец

Мнение от vanio_gazara »

Абе колеги казват че отворили вече язовир.Белоградец някой може ли да даде малко инфо :?: :?: :P
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

колеги този четвъртък 13-05 ходих на язовир блъсково много съм доволен от излета изкарах 8 шарана с тегло от 2кг до 3 кг един колега със щека изкара 10 килограмов красавец който казва че там няма риба много се лъже
star.cno
новобранец
новобранец

Мнение от star.cno »

Колега ''zazec",така поднесена информацията си мисля,че идва по поръчка на арендатора и ми звучи като популярната фраза "Една жена на пазара каза....".Този форум е създаден за да си бъдем полезни,а не да правим реклами.Ако това което споделяш е истина бъди малко по точен(Например стръв,дистанция и т.н.).Пусни някоя снимка.8 шарана по 2-3кг си е интересна гледка.Тази 10-ка на щека със сигурност е предизвикала голяма емоция и са се събрали хора.
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

колега star.cno шараните ги хванах на пружина със стръв сладка царевица дистацията беше най много 40 метра не сам искал да прозвучи като реклама бях от страната на гората
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

Някой да има информация за язовира под село Здравец?Хижата дали работи? Телефон ако може да ми дадете, че смятам да се разходя неделята с домочадието, ама не знам работи ли въобще, може ли да се правят пикници, може ли да се лови, какви са таксите....?
stbozhanov
новобранец
новобранец

Мнение от stbozhanov »

peichev написа:Някой да има информация за язовира под село Здравец?Хижата дали работи? Телефон ако може да ми дадете, че смятам да се разходя неделята с домочадието, ама не знам работи ли въобще, може ли да се правят пикници, може ли да се лови, какви са таксите....?
Някъде по-назад в темата имаше коментар относно този язовир и доколкото помня е че не е разрешен за риболов, но не съм сигурен. Има информация по-назад. Прегледай.
vanio_gazara
новобранец
новобранец

Мнение от vanio_gazara »

Някой чувал ли е за язовир.Левски от колко чеса сутринта отваря и до колко часа може да се седи вечерта :?: :?: :?:
soulvibe
новобранец
новобранец

Мнение от soulvibe »

vanio_gazara написа:Някой чувал ли е за язовир.Левски от колко чеса сутринта отваря и до колко часа може да се седи вечерта :?: :?: :?:
На Левски риболова е позволен през светлата част на деня, поне така пише на билета. Предполагам сутрин към 5 вече ще моше да се лови, а вече до към 21ч. някаде. Иначе може и вечер да се остава, но без да се лови.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”