Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Волуяк 12.05
Модератор: sapuna
Не ми е и нужно такова право!dzigy написа:невежеството е категория. незнанието не е невежество, не може да се дават крайни мнения по това. предложението трябва да се обсъжда, а колкото до невежеството никой не ти е дал правото да си съдник, още повече като не познаваш човека отсреща. наслука на всички
Re: Волуяк 12.05
Колега виж какво намерих по въпроса за забраната на ВолуякБай Иван написа:Колега, въпросният водоем е забранен в момента. Избракониерствал си здраво, а и си ловил с повече пръчки отколкото закона ти позволява.Ivak написа:Бях на въпросния язовир към обяд, не знам дали е разрешен за риболов, но имаше около 20-тина колеги (следователно е разрешен).
Учудващо за там нямаше вятър и язовира беше като огледало.
Заложих 4 въдици, две на дъно и две на плувка на стръв торен, бял, жито, пружина и резултата до към 6 часа беше една каракуда (100гр)на плувка.
Не знам дали рибата не искаше да кълве или аз не бях подготвен, но завбъдеще мисля да избягвам този водоем.
Ако някой има впечатления от този язовир ще се радвам да ги сподели.
http://forum.nariba.com/viewtopic35179.html
доколкото разбирам водоема е сред разрешените през забраната!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Археологическа находка! 
Колега датата на темата е 12.05.2005г.

Колега датата на темата е 12.05.2005г.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Остави,ами взех и да я чета цялата и чак на 5-6-тия пост се усетих,че нещо не е баш... 

волуяк никога не е бил от эабранените по време на эабраната 

Риболовци.
Бай Иван - е ...........човек.....ти да не си се целнал с нещо погрешно във вената на голям проблем удари нещата
fish slavi написа:ke4o написа: също така на Волуяк може ли да се лови през забранататова е за яз.Волуякбаластриери в землището на с. Мрамор;
- CERRUTI
- сериозен играч
Айде спретесе а?Слепили сте че темата е от памтивека?!?!?ke4o написа:Бай Иван - е .....