САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Re: САФРИД - 2010

Мнение от rimohit »

Страхотни новини :D Мерси!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Venkicha написа:Днес се засякох с един колега връщаше се от агалина - пробвал за сафрид но без резултат . Още малко остана стискайте зъби !
Венкич, този оптимист бях аз. От 5 и 30 ч близо два часа въртях чипарето и нищо, ако не броим два дракона. И каята я нямаше никаква. Тая риба литна ли, че отиде на японското в Бургас? Странна работа.
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Е Карид значи се познаваме вече . Ако се видим друг път да се обаждаш щото съм много слаб физиономист и ще те подмина като крайпътен камък. :D
Някой път може и бира да пием знае ли човек . :drinkers: :drinkers: :drinkers: Много се радвам за запознанството ни .
Утре ще влизам с лодка и ще докладвам . Хайде със здраве и наздраве :drinkers:
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

вчера на морска гара варна един дядо хвана саффрид на чипа си.там хората казаха че засега е първия сафрид за тая година
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

BorisK написа:информацията е вярна!!!в момента на японското пристанище има 3-ма(утре ще са около 300 :D ) човека с по около 20-ина сафрида почти хаймани смесени тук там с някой блеч.хайде честито на бургазлии и дано да заври тези дни :)
Ама това може ли да се брои вече за начало на сезона при улова на сафрид с въдица за тази година, защото ако е така то половината от прогнозата ми вече е неточна(аз казах 16.май, то става на 14.май)! :? :D :lol:

И Булти, дръж се бе, човек! С толкова трудни моменти видях, че се справяш, :shock: пък някакво си лошо настоение(било то твое или на някой друг) да те прекършва! :wink: Нали сме рибари, трябва винаги да сме оптимистично и позитивно настроени, да държим на всякакви реплики отправяни към нас(дори и да не ни се виждат съвсем позитивни)! :D Мнението ти е било изтрито, най-вероятно, защото модераторите са го окачествили като спам, те едва ли имат нещо против тебе лично! С две думи, не се отказвай тотално от писането във форума, от това никой няма да има полза, та дори и ти самият! Само си помисли, какво би станало, ако всеки си каже: ".......аз повече няма да споделям инфо във форума"! Просто веднъж ще ти е нужна информация и няма да има кой да ти я предостави...... :? Гадно, нали! :? Така, че по-добре даже сам си изтрий последния коментар(все едно, че не сме го видяли) и продължавай да ни радваш и за напред със здравите репортажи! :D

Наслука на всички! :D
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

kalmat написа:вчера на морска гара варна един дядо хвана саффрид на чипа си.там хората казаха че засега е първия сафрид за тая година
Упс, аз съм малко тъп и ще ми е нужна повече информация! :D Това сега бъзиг ли е! :D Ако е била хваната една риба само, то аз на четвърта страница в тази тема, споменах в понеделник, 10.май.2010г., че в събота, 08.май.2010г видях със собствените си очи, че двама колеги бяха хванали по един сафрид(едното всъщност беше граца)! Но аз това не мога да го приема за начало на сезона! :wink: Виж това, което казва колегата за Японското, в Бургас...... ако там са хванали по двадесетина риби на човек(и ако са с големината на сафрида(не грацата), който видях на 08.май.2010г.), то това може и да е около 1кг риба на човек, което пък аз лично бих го приел за начало на сезона! :D
И още като казваш "морска гара", да не би да са започнали да пускат отново рибари там или имаш предвид мястото около Зеления Фар, а не точно Морска гара?

Наслука! :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

На Булти аз му изтрих мнението.Ама той докато разбере,отиде на палатка.
Нищо,като се върне,ще разбере.Не беше кой знае какво мнението,но можеше да порасне спора,
а тука не искам да чета такива неща.
Уважавайте се помежду си - така е най-добре за всички.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
baisultan1
новобранец
новобранец

Мнение от baisultan1 »

izvinenij za latinizata,no klavijturata mi ne6to se zgegna. dnes s kolegata otsko4ihme do germankata no ni6to osven 1-2 4epareta v polza na neptun.ute6ihme se s platerina na k-g. gradina i be6e dobre.
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

Абе дочух един слух че до созопол на плоската скала хванали доволно сафрид.Но не от достоверен източник.Някой ака знае нещо да казва. :axe: Никой нищо не пише.Дано да е вярно :D
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Днес купих от Балчик доста хубав сафрид, но чепарета не яде все още... :axe:
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

MARLIN написа:но чепарета не яде все още
А, при нас яде бе колега. След малко в моя излет ще пусна нещо за сафрида.
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

MARLIN написа:Днес купих от Балчик доста хубав сафрид, но чепарета не яде все още... :axe:
Тъкмо щях да пиша, че днес видях по крайбрежната алея на Балчик един човек да носи торбичка с току що купен сафрид. Явно в таляна влиза, ама на мен не ми се закача нищо на чепарето от лодката.
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Ако Киро е прав за вятъра(а думите му звучат много логично) до пет дни-седмица, сафриденко трябва да натежи на пръчки.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

На зеления фар днеска към 1 часа взеха още един добър сафрид, трябва да почва вече ;)
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Докато не се оправи времето според мен сафрид няма да има :drinkers:
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”