Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Турия-Македония 12 май 2010
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Турия-Македония 12 май 2010
Исках след много дни пълни с бачкане и нервози,да си взема малко свобода,
,и да избягам некаде за два дни.Сичко беше подредено за един добър речен риболов по Гръцко,но плана ми се разпука като домат който паднал от пети етаж
,когато ми се обадиха за една среща токмо в деня планиран за риболов.
Брза промена на плана,но този път плана беше еднодневен риболов на некое близко водоемче тук до Струмица.
Кога и да се досетя на такъв риболов-веднага през главата ми минават найразлични бракониери,бандити....
Подбрахме Турия-хубав водоем на 15 км от Струмица.
С лотката тргнахме накъм вливането.

Стигнахме там и какво да видиме-Двама си слагат мрежите около реката която пълни водоема,толко мирно и спокоино като да си пият кафе у дома.
Ясно беше кое им е намерението-да унищожат кленовете който се качваха по реката да хвърлят хайвера.
Там липсва телефонно покриване,и нямахме условия за еди каква си реакция.Ако ползвахме фотото само можехме да се збиеме по сред водоем и да направиме поголема глупост.
Размутени се наместихме да половиме-но немаше жива рибка.
За един час решихме да търсиме место поназад.

Панче кара лотката
и за мигове бехме тука

Започнахме,и за час се насобраха червеноперки и клен.Имахме и два удара на шаранчета от кило-две на директната на Панче но май ползваше некакви китайски слаби куки,който след секунди борба с рибите ставаха като хемикалчета изправени.
Ето за два часа риболов

Забравих да кажа че имах наловено малки рибки за стърв ,и исках да пробвам и за костур,но това место не държеше костури и се местехме и по трети път.
Излъгах 7-8 разбойници за нула време,плус още некоя червеноперчица и време беше за дома.

Имаме чудесни водоеми,но нямаме никаква охрана.Катастрофа.
Също е положението и на другия ни водоем-Водоча-Там пак,бракониерите са поголеми бизнесмени.През деня уништожават гората, а през ноща-рибата.

Брза промена на плана,но този път плана беше еднодневен риболов на некое близко водоемче тук до Струмица.
Кога и да се досетя на такъв риболов-веднага през главата ми минават найразлични бракониери,бандити....
Подбрахме Турия-хубав водоем на 15 км от Струмица.
С лотката тргнахме накъм вливането.

Стигнахме там и какво да видиме-Двама си слагат мрежите около реката която пълни водоема,толко мирно и спокоино като да си пият кафе у дома.
Ясно беше кое им е намерението-да унищожат кленовете който се качваха по реката да хвърлят хайвера.
Там липсва телефонно покриване,и нямахме условия за еди каква си реакция.Ако ползвахме фотото само можехме да се збиеме по сред водоем и да направиме поголема глупост.
Размутени се наместихме да половиме-но немаше жива рибка.
За един час решихме да търсиме место поназад.

Панче кара лотката

Започнахме,и за час се насобраха червеноперки и клен.Имахме и два удара на шаранчета от кило-две на директната на Панче но май ползваше некакви китайски слаби куки,който след секунди борба с рибите ставаха като хемикалчета изправени.
Ето за два часа риболов

Забравих да кажа че имах наловено малки рибки за стърв ,и исках да пробвам и за костур,но това место не държеше костури и се местехме и по трети път.
Излъгах 7-8 разбойници за нула време,плус още некоя червеноперчица и време беше за дома.

Имаме чудесни водоеми,но нямаме никаква охрана.Катастрофа.
Също е положението и на другия ни водоем-Водоча-Там пак,бракониерите са поголеми бизнесмени.През деня уништожават гората, а през ноща-рибата.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- и господ не е толокова добър
Re: Турия-Македония 12 май 2010
Пак на ниво брато 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотни риби и отличен репортаж. Наздраве

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- ще става разбирач
Чудесен водоем и риболов, брато! Жалко само, че и вашите бракониери не лежат по занданите, а си ловат рибата с мрежи безпрепятствено.
Наслука!
Наслука!
Никога не пия карал!

Saxon написа:Чудесен водоем и риболов, брато! Жалко само, че и вашите бракониери не лежат по занданите, а си ловат рибата с мрежи безпрепятствено.
Наслука!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво приателе , добър риболов сте направили !
Требеше на Тиквеш да ходите !
http://www.youtube.com/watch?v=UL8EFoAuIj0
Требеше на Тиквеш да ходите !

http://www.youtube.com/watch?v=UL8EFoAuIj0
Отличен риболов адаш. 

Колега чудесен риболов!!!! Ако ходиш на там често знаеш ли как стоят нещата на Дойранското езеро, че мисля да отида до там другия месец
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сега за засега е под забрана,за понататък здравеvshtarbev написа:Колега чудесен риболов!!!! Ако ходиш на там често знаеш ли как стоят нещата на Дойранското езеро, че мисля да отида до там другия месец

Macedonia

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво коле яко сте ги наскубали на водоемот
абе "Грунци" Не видях в кофата или в тоя водоем не присъстват 

Без риболов няма любов !
-
- вече хвърля и на тежко
Екстра риболов
и за следващия дано плана не се обърква.

Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
-
- сериозен играч
С бира ще върви това мезе

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..