Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ама колега на кой билет го пише това - на този дето ти го дава пазача ли

Даvanio_gazara написа:Ама колега на кой билет го пише това - на този дето ти го дава пазача ли![]()
![]()

язовир белоградец не е отворен и едва ли скоро щте бъде !!!!
-
- ще става разбирач
Колега за големия или за малкия на Левски говориш. А и друг въпрос на големия или на малкия се плаща 10 лв.soulvibe написа:Даvanio_gazara написа:Ама колега на кой билет го пише това - на този дето ти го дава пазача ли![]()
![]()
Но имай предвид че масовата риба там е от 0.700 до 1.200 някаде. Големите са рядкост, но ги има. Аз като ходих на скоро искараха 6кг шаран и няколко малко по малки. Но като цяло са около 1кг. Успех
-
- новобранец
Еми за този който е на 2 километра от село.Суворо 

За големия. Там таксата е 20лв. За малкия не знам...Chenko93 написа:Колега за големия или за малкия на Левски говориш. А и друг въпрос на големия или на малкия се плаща 10 лв.soulvibe написа:Даvanio_gazara написа:Ама колега на кой билет го пише това - на този дето ти го дава пазача ли![]()
![]()
Но имай предвид че масовата риба там е от 0.700 до 1.200 някаде. Големите са рядкост, но ги има. Аз като ходих на скоро искараха 6кг шаран и няколко малко по малки. Но като цяло са около 1кг. Успех
Имаш шанс и то голям,но трябва в тръстиките някъде да застанешvladofommi написа:Виж какво съм писал на 94 стр. прясно прясно инфо.Аз да питам на ген.Колево на мач имам ли шансове да дърпам шарани или те дават само на дъно.Някой ако е пробвал нека сподели ориентировъчно каква е тактиката,мерсиstbozhanov написа:georgi1204 написа:На Калиманци...
Каква е таксата там? Рибата плаща ли се? Каква риба излиза?

Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- новобранец
Колеги дочух че на язовир.Левски имало много риба.Някои може ли да ми даде прясно инфо за там.И да ми каже от коя страна на язовира кълве най-много .

Днес за Засмяново пълно капо. Нито един удар. Язовира целия е обрасъл с водорасли и може да се хвърля на 20м само. Много хора имаше. Явно рибата се е наплашила е се е скрила във водораслите. Имаше колеги от 2 дни там и те така....Хвърлях за бяла риба на рибка-нищо, на царевица-нищо, на червей-нищо....По-нататък пак ще се пробвам там. Наслука на всички
според мен на засмяново няма смисал да се ходи.след всичко което му се случи на този язовир през последните години не вярвам и две риби като хората да са останали там.но иначе там има хубава природа и става за пикник 

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да така си е!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- новобранец
Колеги дочух че на язовир.Левски имало много риба.Някои може ли да ми даде прясно инфо за там.И да ми каже от коя страна на язовира кълве най-много .

-
- ще става разбирач
Колеги днес бях на язовир Калиманци. В 7 и 30 бях там и вече разпъвах съоръженията. Времето беше ужасно - духаше, имаше вълни и преваляваше. Слънце видях само за 5 минути. Лових само на дъно на стръв млечна царевица, царевица с аромат на ванилия, бели и торни червеи. На топчета не съм ловял тъй като знам , че там не ги пипват. Лових на обикновен инлайн монтаж с кука, която не е на косъм, защото там на косъм знам, че много трудно би могло да се хване нещо. На язовира бяхме само 4 колеги.
Ето мястото където бях аз

Колегата до мен хвана три шаранчета по 500 гр. на млечна царевица.
Аз докато седях и чаках да чуя едно обнадеждяващо БИИИИИИП хранех един от пазачите

В крайна сметка не чух пищене и останах капо.
Ето мястото където бях аз
Колегата до мен хвана три шаранчета по 500 гр. на млечна царевица.
Аз докато седях и чаках да чуя едно обнадеждяващо БИИИИИИП хранех един от пазачите
В крайна сметка не чух пищене и останах капо.
в такова време или много кълве или е пълно капо
Някой да има информация за яз."Тръстиково"....