Яз.Тополница

Модератори: bobopeli, sapuna

yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Re: Яз.Тополница

Мнение от yzyna »

Марко,никои не те бръсне за жив бе братле!Ние сме последната дупка на кавала,ще се опитам да направя нещо,но едва ли то ще е кои знае колко същественно!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Marco Polo написа:Това ти казвам и аз... :? Май няма смисъл да си опъваш нервите...
Абе аз много лесно мога да ги оправя тези селяни,ами просто в момента още се ваздържам!Ще забравят къде се намира и язовир и река и всичко! :evil:
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Все трябва да има някакъв начин за противодействие :!: Дайте да направим нещо, да се обадим на "Господари на ефира", да съберем пари за адвокат, да съдим кмета на Пазарджик или общината или ИАРА или държавата. Няма ли прокурори, няма ли колеги адвокати и юристи от форума :evil:
нямам живарник
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Аз не мога да ти отговоря, не съм правист, за това трябва адвокат, те познават законите и си знаят в определен случай какво дело може да се води и дали може да се спечели.
нямам живарник
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Добре де,не забраниха ли в БГ.промишления риболов?Доколкото знам,единственият начин за някаква концесия в момента,това са изграждането на садки!Абе не им е чиста работата на тези рибовъди :evil:
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

yzyna написа:Добре де,не забраниха ли в БГ.промишления риболов?Доколкото знам,единственият начин за някаква концесия в момента,това са изграждането на садки!Абе не им е чиста работата на тези рибовъди :evil:
Тц,не е баш така.Забраниха го само на определени язовири.От това пък автоматично следва,че на останалите експлоатацията на рибните ресурси автоматично се повишава.
nickcho
новобранец
новобранец

Мнение от nickcho »

Значи така наречения концесионер се казва Венко , от 10 години и повече унищожава язовира.Говори се че Ахмет Доган е зад него , няма измъкване от тая гад , дори той самия е казвал , че няма кой да го бутне. Ходил съм по всички инстанций и всеки си бърка в носа , сврял се е в стаичката си и чака да дойде поредната заплатка. От язовира с мрежите се вади абсолютно всичко от оклей до шаран. Като червеноперката въпросния Венко я дава за храна на прасетата , а останалата риба я пласира в София в 3те магазина на жена му.
Моля нека се обединим и да направим нещо по въпроса. Е- меила ми е drehi123@yahoo.com
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

nickcho написа:Значи така наречения концесионер се казва ...
Колега тая тема умря в зародиш ... погледни откога е :shock: , а освен друго почти всички язовири са раздадени под аренда или концесия, по този начин със заповед на областните кметове, а на тях им е наредено отгоре !!! Така че няма да откриеш топлата вода, безмислена ти е инициативата ... почивай и се наслаждавай на риболова :drinkers: :wink:
P.S. Повече няма да коментирам в темата :rolleyes: за мен е безмислена!
speshi
новобранец
новобранец

Мнение от speshi »

Това означава ли че не може никъде да се лови риба в яз. Тополница?
По точно, че е забранено защото някой е приватизирал чрез покупка язовира?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”