Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Тополница
-
- сериозен играч
Re: Яз.Тополница
Марко,никои не те бръсне за жив бе братле!Ние сме последната дупка на кавала,ще се опитам да направя нещо,но едва ли то ще е кои знае колко същественно!
-
- сериозен играч
Абе аз много лесно мога да ги оправя тези селяни,ами просто в момента още се ваздържам!Ще забравят къде се намира и язовир и река и всичко!Marco Polo написа:Това ти казвам и аз...Май няма смисъл да си опъваш нервите...

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Все трябва да има някакъв начин за противодействие
Дайте да направим нещо, да се обадим на "Господари на ефира", да съберем пари за адвокат, да съдим кмета на Пазарджик или общината или ИАРА или държавата. Няма ли прокурори, няма ли колеги адвокати и юристи от форума 

нямам живарник
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз не мога да ти отговоря, не съм правист, за това трябва адвокат, те познават законите и си знаят в определен случай какво дело може да се води и дали може да се спечели.
нямам живарник
-
- сериозен играч
Добре де,не забраниха ли в БГ.промишления риболов?Доколкото знам,единственият начин за някаква концесия в момента,това са изграждането на садки!Абе не им е чиста работата на тези рибовъди 

Тц,не е баш така.Забраниха го само на определени язовири.От това пък автоматично следва,че на останалите експлоатацията на рибните ресурси автоматично се повишава.yzyna написа:Добре де,не забраниха ли в БГ.промишления риболов?Доколкото знам,единственият начин за някаква концесия в момента,това са изграждането на садки!Абе не им е чиста работата на тези рибовъди
Значи така наречения концесионер се казва Венко , от 10 години и повече унищожава язовира.Говори се че Ахмет Доган е зад него , няма измъкване от тая гад , дори той самия е казвал , че няма кой да го бутне. Ходил съм по всички инстанций и всеки си бърка в носа , сврял се е в стаичката си и чака да дойде поредната заплатка. От язовира с мрежите се вади абсолютно всичко от оклей до шаран. Като червеноперката въпросния Венко я дава за храна на прасетата , а останалата риба я пласира в София в 3те магазина на жена му.
Моля нека се обединим и да направим нещо по въпроса. Е- меила ми е drehi123@yahoo.com
Моля нека се обединим и да направим нещо по въпроса. Е- меила ми е drehi123@yahoo.com
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега тая тема умря в зародиш ... погледни откога еnickcho написа:Значи така наречения концесионер се казва ...

P.S. Повече няма да коментирам в темата

Това означава ли че не може никъде да се лови риба в яз. Тополница?
По точно, че е забранено защото някой е приватизирал чрез покупка язовира?
По точно, че е забранено защото някой е приватизирал чрез покупка язовира?