Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Вярно е това....Ribko написа:Баце на ''Волуек'' който знае как може да направи по 4-5 кг каракуди въпреки навалицата![]()
На Негован платеното две съботи под ред прилични шарани по 2кг. вярно че по 1 шаран на излет.......ама там си е смешна картинка-дъртия пусне 5-6 шарана с бидона и кой хване -хване другите чакат следващия тираж

Нещо да кажете за Веринско колеги ? Четох в Рибарския вестник, че рибата излиза яко вече, някой да потвърди това ? 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Панчарево
Идвам от дигата и съм бесен, няма такъв панаир.Пенсионерите с по 2-3 пръчки висяха от много рано сутринта, абсурд да се намери място за ловене.Иначе от към риболов слабо, предимно уклей и тук-там някоя заблудена каракуда.
-
- разбира нещата
=
Последно промяна от todoroshko на Съб Май 15, 2010 7:15 pm, променено общо 1 път.
todoroshko написа:Малко инфо и от световрачене... преди седмица - две е извадена щука около 7-8 кг(инфото е истинско,и аз неможех да повярвам,но гледах снимки
Дай снимки да видиме и ние тези 8 килограмови щуки дето излизат по една на седмицаtodoroshko написа:Не знам колко е удачно да го пускам тва тука,понеже не само добронамерени колеги четат,но все пак смятам,че е добре да дам инфо.Преди седмица на световрачене 8кг. щука е хваната.

-
- разбира нещата
Хаха... моя грешка,не съм забелязал,че съм пуснал коментара 2 пъти...сомчо написа:todoroshko написа:Малко инфо и от световрачене... преди седмица - две е извадена щука около 7-8 кг(инфото е истинско,и аз неможех да повярвам,но гледах снимкиДай снимки да видиме и ние тези 8 килограмови щуки дето излизат по една на седмицаtodoroshko написа:Не знам колко е удачно да го пускам тва тука,понеже не само добронамерени колеги четат,но все пак смятам,че е добре да дам инфо.Преди седмица на световрачене 8кг. щука е хваната.

- CERRUTI
- сериозен играч
Днес на Суходол се получи добър риболов.....за разлика от времето 

- TRAP
- ще става разбирач
Дай инфо за риболова 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- CERRUTI
- сериозен играч
Излизат шарани от 2-5кг.,Каракудата си кълве добре и м/у каракудата излиза по някое кленче .....предпочитана стръв бял. Резултат-1шарко 2кг.,и 20-30 каракуди колко длан,...всички кленчета са върнати да растът...а слънчаците са в поляната за торTRAP написа:Дай инфо за риболова

-
- научил се да хвърля
Аз бях 30тина метра по към плиткото.CERRUTI написа:Днес на Суходол се получи добър риболов.....за разлика от времето![]()
При мен каракуда- и на плувка и на дъно. От ляво на мен 3 момчета-5 шарана ако не се лъжа(може и повече да са били),отдясно колега сTRAP написа:Дай инфо за риболова
3-3,5 килограмов шарко.
На тежкото лових с царевица-консрева и бял ,на лекото пробвах какво ли не.При подаване с прашка на бял се завърташе мигновенно и уклей.
Издържах до 17:30 и си тръгнах -егатиму и дъжда ,не се спре

Ако съм бил полезен ще се радвам.
ПП: Колега дано при теб да е било по-добре и се надявам следващият път да се запознаем и да пием по нещо.
Наслука на всички.
- TRAP
- ще става разбирач
Какви са сега условията за риболов и на какъв метод лови рибитеCERRUTI написа:Излизат шарани от 2-5кг.,Каракудата си кълве добре и м/у каракудата излиза по някое кленче .....предпочитана стръв бял. Резултат-1шарко 2кг.,и 20-30 каракуди колко длан,...всички кленчета са върнати да растът...а слънчаците са в поляната за торTRAP написа:Дай инфо за риболова

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
вчера(15.05) бях на враждебна -летището,за 5-6 часа 2 червеноперки и 3 уклея. а днес на богров(неплатеното) 5-6 червеноперки и една каракуда. вятьра ни отнесе.
пускайте ги,за да хващате
Тва гадно време ни разваля риболова..

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
Колеги,посъветвайте ме къде да ловя следващата седмица(вторник и четвъртък видях,че ще е много хубаво времето)?
Язовир Безден?
Някой има ли информация за язовир Безден?ДО сега не съм ходил там и не знам къде се намира точно
.Разбрах,че има два водоема и единя е бил източван,а в другия имало много риба...Платено лие,каква риба има...?Благодаря предварително!