Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой каква мачова макара използва.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Кой каква мачова макара използва.
Двете болонези съм оборудвал с Ексейджи а мача -със Страдик..И трите са размер 3000.
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От няколко дни съм с ей това...понеже не съм я снимал,качвам снимка от линк...взех си го за мача,но не е влизало в боя още...на сухо върти добре,няма луфтове и дебаланс,аванса си е екстра,а и за тези пари си е направо песен !

А на болото си цъкнах изпитаната в стотици,битки златна немска красавица...

А на болото си цъкнах изпитаната в стотици,битки златна немска красавица...
Срещу колко пари се сдоби с тия двете макарички.. 

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
GLX-a, го имам от 7-8 години...цената беше 68 лева...а PTS-a e 58 лева.bantumi написа:Срещу колко пари се сдоби с тия двете макарички..

-
- новобранец
Колега с каква макара си я комбинирал?kef4e написа:"FOCUS" - CARP MATCH 3.90/4.20М.
Аз лично ползвам такава.значи има много по - добри пръти....но за тези пари просто няма никаква конкуренция.

-
- кандидат преподавател
Никакво "Шимано"- не само мачовите пръчки,но и телемачовите,а и болонезите са ми с мачови макари от други "Не Шимано и не Дайва"марки и нито една не е рекла "Насра-а-а-ах се "вече 3-4 години : "Тика Спинфокус" ; "Браунинг Блек Меджик";"Фишинг Ферари" ; "Филстар Легенда" ; "Шекспир Съмит" ; "Риоби Ексия" ; "Джаксън".
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
INCUBUS написа:Никакво "Шимано"- не само мачовите пръчки,но и телемачовите,а и болонезите са ми с мачови макари от други "Не Шимано и не Дайва"марки и нито една не е рекла "Насра-а-а-ах се "вече 3-4 години : "Тика Спинфокус" ; "Браунинг Блек Меджик";"Фишинг Ферари" ; "Филстар Легенда" ; "Шекспир Съмит" ; "Риоби Ексия" ; "Джаксън".

днес и аз се сдобих със SHIMANO EXAGE 3000 high speed match. преди месец си взех и една SIWEIDA. Шиманото си ми беше малка мечта. малко сам учуден от размера и мислех че не е толкова малка но както и да е. Ще си я ползвам със здраве. произведена в малайзия. варти като самолет... 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз ловя с ей това говедо,вече 2-ра година.Не се обичаме особенно много,че ми вкарва влакно под шпулата.
Пък и не е баш мачово,ама е бързо макаре и още си върши работа.

Balzer-mtx vario mach 525..

Balzer-mtx vario mach 525..
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Аз съм пробвал с няколко: първо с Еvox attack 20rd, след това с Okuma Athena 304i, после с Mitchell Star Match 4000 през Shimano Alivio , Daiwa ,но още търся моята макара за мач.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Пон Дек 13, 2010 2:19 pm, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Здравейте колеги,и аз много се чудех когато си купих мачовата пръчка(Shimano Hyperloop AX Match 4.20) с каква макара да я обзаведа,последно се чудих дали Ексейджа или карбокси ултра на Брауинг,спрях се на втория,макарата е чудесна ходя на платен водоем,и съм доволен от нея
Аз пък от 3 години съм със Shakespeare Sumiit 3500 ,много съм доволен ,бърза ,добър аванс,навива влакното много добре.Като цяло качество,което с пъти надвишава цената си 

-
- ще става разбирач
Според вас как е по добре с преден или заден аванс за мачова макара??