Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Един различен ден -16.05.2010
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Един различен ден -16.05.2010
Благодаря на всички колеги и колежки които помогнаха да раздадем много усмивки.Аз поради много задължения нямам снимки. :oops
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
Re: Един различен ден -16.05.2010
Благодаря на всички!!!!!!! Беше чест за мен. Снимки по-късно! Гледайте новините по БТВ в 7 или 10!
-
- и господ не е толокова добър

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Завърши още един хубав и незабравим ден-а именно състезанието по риболов за деца в неравностойно положение.
Състезанието мина перфектно,организацията бе повече от на ниво,а участниците си тръгнаха с усмивки на лицата.
Както казва организатора на това вълшебно дело-задачата изпълнена!
Искам искрено да благодаря на организатора Наско,дошлите да помогнат колеги от форумите,спонсорите,медиите отразили събитието и не на последно място собственика на комплекса-Пачо!
Радвам се че познавам тези приятели,както и че аз и хората с които бях дошъл сме част от тази магия!

Ето го и главния виновник за тази магия:

И тримата победители:

Ето ме заедно с дъщеря ми,Магарко и мой приятел и колега:

За нас бяха достатъчни усмивките и радостта на децата,но имаше още изненади и за инструкторите:

Състезанието мина перфектно,организацията бе повече от на ниво,а участниците си тръгнаха с усмивки на лицата.
Както казва организатора на това вълшебно дело-задачата изпълнена!
Искам искрено да благодаря на организатора Наско,дошлите да помогнат колеги от форумите,спонсорите,медиите отразили събитието и не на последно място собственика на комплекса-Пачо!
Радвам се че познавам тези приятели,както и че аз и хората с които бях дошъл сме част от тази магия!

Ето го и главния виновник за тази магия:

И тримата победители:

Ето ме заедно с дъщеря ми,Магарко и мой приятел и колега:

За нас бяха достатъчни усмивките и радостта на децата,но имаше още изненади и за инструкторите:

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Получи се един наистина различен ден,колеги благодаря ви

0889889208
-
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач
Бог да Ви поживи за това, което направихте за пореден път!
Ние бяхме приготвили всичко, дори снощи си легнахме в 21 часа, за да сме бодри за състезанието днес, но плановете ни се провалиха
. Съжаляваме страшно много, че не успяхме да дойдем, но както виждам от снимките, всичко е минало чудесно, и децата отново да били щастливи!
Моля Наско и всички останали да ни извините, но просто беше невъзможно да дойдем!
Бъдете щастливи и наслука!
Ние бяхме приготвили всичко, дори снощи си легнахме в 21 часа, за да сме бодри за състезанието днес, но плановете ни се провалиха

Моля Наско и всички останали да ни извините, но просто беше невъзможно да дойдем!
Никога не пия карал!

-
- кандидат преподавател
Много хубаво се получи днес ! Аз лично съм много доволен и щастлив , че с общи усилия , успяхме да зарадваме поне колкото можахме тези деца ! Доволен съм също , че се запознах с колеги от форумите , с който до момента сме се познавали само виртуално ! Догодина , пак ще се включа , и дай боже да съм още по- активен !!!
Поздрави за отличната организация , и страхотното представяне на домакините , и най - вече на Наско /винсент хана / !!!
Поздрави за отличната организация , и страхотното представяне на домакините , и най - вече на Наско /винсент хана / !!!
Върл Shimano фен!
За това,което правите

-
- научил се да хвърля
Хубаво е когато от време на време научаваш добри новини.
-
- разбира нещата
Не се притеснявай приятелю!Важното е всичко да е наред,децата са доволни,ние също.Следващия път на мен може да се наложи да отсъствам,така че няма за какво да ви извиняваме!Поздрави и наслука и на теб!Saxon написа: Моля Наско и всички останали да ни извините, но просто беше невъзможно да дойдем!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво момчета , големи сте !
Отново се получи ункално
Не и без главният виновник-Наско
Мисля си че това което направихме,е една малка капка в морето от това което трябва да се направи за тези хора в България но .....И все пак се чуствам уникално щастлив че бях там,надявам се пак да се събираме
Ето за тази УСМИВКА бяхме там:

Мисля си че това което направихме,е една малка капка в морето от това което трябва да се направи за тези хора в България но .....И все пак се чуствам уникално щастлив че бях там,надявам се пак да се събираме

Ето за тази УСМИВКА бяхме там:

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- ще става разбирач
valmet написа:Не се притеснявай приятелю!Важното е всичко да е наред,децата са доволни,ние също.Следващия път на мен може да се наложи да отсъствам,така че няма за какво да ви извиняваме!Поздрави и наслука и на теб!Saxon написа: Моля Наско и всички останали да ни извините, но просто беше невъзможно да дойдем!
Благодаря ти, Ванко! Наистина се чувстваме ужасно, защото с голям ентусиазъм чакахме цяла година това събитие. Както и да е, това са си наши проблеми, важното е, че вие хора, направихте отново нещо велико! Да сте живи и здрави

Наслука!
Никога не пия карал!