Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малко помощ
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Малко помощ
Извинявам се на модераторите, но неможах да намера по-подходящо място за тази тема, а именно каде мога да намеря предаванията на Хоби ТВ в интернет. Защото имам програмата но немога да гледа всичко, а искам да гледам голяма част от епизодите им.
Благодаря предварително и наслука на всички
Благодаря предварително и наслука на всички

-
- разбира нещата
Re: Малко помощ
Добра тема .. и аз се интересувам съществува ли такова място в нета 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- научил се да хвърля
Много бих искал и аз да ги гледам но се съмнявам много дали се качват защото така няма да има смисъл да си плащаш за тази програма при положение,че можеш да гледаш сериите ден-два по-късно!И все пак ако някой знае къде може да се гледат моля да сподели!
-
- научил се да хвърля
Доста съм търсил в нета но нищо не открих

-
- разбира нещата
snake94 написа:Много бих искал и аз да ги гледам но се съмнявам много дали се качват защото така няма да има смисъл да си плащаш за тази програма при положение,че можеш да гледаш сериите ден-два по-късно!И все пак ако някой знае къде може да се гледат моля да сподели!

И аз съм търсил предаванията, ама не намерих, няма и да намеря

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз съм съгласен дори да си плащам на месец зада гледам хоби тв в нета .
-
- разбира нещата
и аз така стига да качват предаванията защо да не плащам да ги гледам... да ги направят 2лв на предаване и супер..... като изгледам 20 филмчета и ето ти я таксата за булсатком 

-
- ще става разбирач
Колега, няма къде в интернет да гледаш предаванията на Хоби ТВ, освен в сайта им, а там има само новини. Политиката на телевизията е много строга в това отношение. С мен снимаха няколко риболовни предавания, и ако не беше жена ми, която беше журналист в ХОБИ ТВ, нямаше да имам и тях на диск. Не дават предаванията си, дори на хората, които снимат в тях
. Варианта пред теб е да си пуснеш булсатком
.
Наслука!

Наслука!
Никога не пия карал!

-
- разбира нещата
Да бе колега ама като съм в Англия
как да си я пусна .... а и дори в бг като имам 8 телевизора в къщата какво 8 такси ли да плащам ????
Макар че има вариянт да я сложа на 2бр. ... Колеги които имате хоби тв струва ли си замо заради нея да се пуска булсатком? и канала има ли нови предавания редовно или по 1 филм на месец нов и сичко друго старо защото нямам идея какво представлява канала.... ????

Макар че има вариянт да я сложа на 2бр. ... Колеги които имате хоби тв струва ли си замо заради нея да се пуска булсатком? и канала има ли нови предавания редовно или по 1 филм на месец нов и сичко друго старо защото нямам идея какво представлява канала.... ????

- sladkishka1
- научил се да хвърля
Здравейте момчета !:smt039 Според мен не си струва само заради Хоби ТВ да си прекарвате цифрова телевизия.Причината поради която мисля така е че филмите се повтарят,не че не са интересни когато ги гледаш по няколко пъти но няма смисъл.НАСЛУКА
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!