Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Хищник около София?
Модератор: Paublo_Eskobar
Хищник около София?
Здравейте колеги. Искам да попитам къде около София може да се отиде за хищник - щука, костур, евентуално някоя сулка. Говоря за платено, разбира се. Не са ми много ясни местата около София и за това ако е възможно да помогнете...
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
Re: Хищник около София?
Колега, ако си решил да ходиш на платено - Богров; има едри щуки и на спининг можеш да ги връщаш че са по 10 лева килото май, плаща се 8 лева на пръчка ама си заслужава , защото е малко водоемче с много риба! (стига да ти е интересно така) Събота и Неделя има много шаранджий и няма да има място къде да ловиш най-вероятно така че през седмицата най-добре! Ако искаш на неплатен водоем - Челопечене (също има Щуки и много и разнообразни места, само където е мръсотия от едната му страна). Успех!
Мерси за отговора slavi. А какво е положението на Негован и Чепинци ? До колкото знам и там е разрешен риболова.
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
На чепинци не ходи за щуки ,защото никви ги няма от известно време, а на негован ако упорстваш на драшко или гляма въртяща имаш шанс за 1 до 2 бройки, но пък там 99% няма да е под кило
(Колега QNO , като бързаш така да приказваш да ти кажа ,че аз на платено не хода, а за богровските големи- един приятел ходи там преди 2 седмици и за няколко часа и хвана 1- 700гр и 1- 4 кила ,което е добре според мене) 

а за богровските големи- един приятел ходи там преди 2 седмици и за няколко часа и хвана 1- 700гр и 1- 4 кила ,което е добре според мене)
[/quote]
Да споделиш на какво ги е ловил...?Благодаря предварително!

Да споделиш на какво ги е ловил...?Благодаря предварително!

всеки може да хване риба...бъди мъж, хвани КРОКОДИЛ!!!
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
малката на рапала щука (10-15 см. е някъде), а голямата пак на рапала (някъв шад-рап костур); на драшко обаче е най-сихурно!
и на мен ми се ходи за хищник.. Смятам на Панчарево да скокна,дали е тръгнал костура.. да го причкама на рибенце рано сутринта.. Едно време (по миналата година) Доста въревеше костура на Панча и не беше дребен,сега незнам как е .. Някои ако има идея?? ( НА Платено не хода.)