Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

напускам
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- man1966
- ще става разбирач
Ааааа видя ли Гого що те подкрепя Верониката-иска да изкопчи инфо къде ги ловиш щучките...Veronika написа:Ми браво Гого. Като станеш на 30-40 години май ще си най-добрия рибар тук. А къде ходиш за щуки.Гледам че си от Варна, а аз не знам къде наоколо има щуки..

Я елате рибенца при батко...
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Вероника,Гого е сериозно момче и ще се появи пак във форума,мисля че желанието му да напусне се е изпарило след тази атака от хора който го подкрепят,и дано да се научи на самоуважение,няма значение че е малък(а може и да не е ) всички сме минали по този път,едни по рано,други тепърва ще минават.Ще дойде ден в който и той ще има самочувствието на ЧОВЕК,хванал много риби.И тогава няма да има нужда от ничия подкрепа.Давай Гого,очакваме скоро да ни изненадаш.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- barutchiata ©
- Администратор
gogo3 написа:спокоини Вероника аз сам тука
ама щуките не са тука а ми във водата ня някое гьолче и чакат някои да почне да ги хваща![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обява :все още чакам някои да доиде с мене на 1 буна да хващаме малко попчета и Иларии 4е сега знам едно добро добро място за едри поп4ета и каи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гого бих дошъл да ги ловиме но не мога да мръдна................чакам бебе

-
- сериозен играч
Veronika написа: А и аз щуки не съм хващала още.
алоо Веруничкеее...ма милата напипах едну езерце със щучки....идваш водя те.....и "66тия МЕН" го знае...близо е до.....

и са едрички тия човки....а и як лин има там....от 500 до 1.500 кг познай аз кви ги ловя ?

та...сега е сезона за щучките.....а и апартамента е почти готов...я пали новата машинка и....знаеш пътя

Господ може всичко чада мой !
-
- новобранец
- Обратна връзка:
близо е до Свиленградотец Ми Го Нафърфорий написа:Veronika написа: А и аз щуки не съм хващала още.
алоо Веруничкеее...ма милата напипах едну езерце със щучки....идваш водя те.....и "66тия МЕН" го знае...близо е до.....![]()
![]()
![]()
![]()
и са едрички тия човки....а и як лин има там....от 500 до 1.500 кг познай аз кви ги ловя ?![]()
![]()
![]()
та...сега е сезона за щучките.....а и апартамента е почти готов...я пали новата машинка и....знаеш пътя![]()
![]()