ЕЙ РИБОЛОВЦИ,ДАЙТЕ СЪВЕТ НА ЕДНА СЪПРУГА!

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Аватар
Офицер
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Офицер »

Допълнение към рецептат на Слимс - чушките да са печени по възможност на жар и подправете саламурата и с чесън по ваш вкус. Ако нямате риба сварете едно пиле, и по-нататък рецептата е същата и обезателно подправяте с чесън и пресен магданоз.

Добър апетит!
Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Мнение от padi4o »

Без студена Ямболска гроздова сте за никъде,както каза Радомир :D Аз напълно го подкрепям :wink: ТОЙ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ РИБАР,КОЙТО НЯКОГА СЪМ СРЕЩАЛ :!: :mrgreen:
Аватар
X-men
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от X-men »

Camo taka mom4eta :P
Наслука!
Hristo Yordanov Mladenov
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo Yordanov Mladenov »

Ave ne znam az kato ida za riba i sqka6 ne6to mi stava nito qm nito pikaq ,samo ribi ribi ribi i ribi i bira i cigari!NE moga da qm ne znam za6to:}KAto otidmee za pove4e dni i kilcata taka malko nadolo buta6 :}}xu xu.Ina4e 1 hlqb i 2 konservi sa mi napalno dostata4ni za 4 dena.

Ama ima i edin drug fint v zavisimost na kakkuv ribolov sme,6toto znaete ima dva vida ZA RIBA SAS PRESPIVANE i ZA RIBA SAS NAPIVANE!

Vav vtoriq vid trqbvat mnogo luti 4evermeta studeni rakii,hubavi salati i ...drugi ne6ta!:}
Farlqsh,Vadish,Farlqsh,Vadish,VAdish,Vadish,Vadish.To ot tolkova mogo riba nqma vreme da farlish.!
Nicola_SZ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nicola_SZ »

mnogo sam saglasen s vas :) tva e mai vajnoto kato si za riba da ima skari4ka i nqkolko steka biri4ka :)
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Най-гот е да имаш успешен ден. Вечерта да хапнете, да пийнете ...и тези три неща (последното - няколко пъти) и е страшен гот. Другото е само елементарно удоволствие!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”