Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

ЕЙ РИБОЛОВЦИ,ДАЙТЕ СЪВЕТ НА ЕДНА СЪПРУГА!
Модератор: sapuna
ЕЙ РИБОЛОВЦИ,ДАЙТЕ СЪВЕТ НА ЕДНА СЪПРУГА!
ПРИВЕТ РИБОЛОВЦИ!КАЖЕТЕ МОЛЯ КАКВО ВЗИМАТЕ ЗА ЯДЕНЕ КОГАТО ОТИДЕТЕ НА ЯЗОВИРА ЗА 5,6 ДНИ.ОСВЕН ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ СИРЕНЕ,КАШКАВАЛ,ПЪРЖОЛИ....И ДРУГИ ТАКИВА.НЯКОЙ ЩЕ ДАДЕ ЛИ ИДЕЯ ЗА НЕЩО ПО-ИНТЕРЕСНО,ЗАЩОТО СКАРАТА ОМРЪЗВА.И КОЛКО ДНИ ИЗДЪРЖАТ ВАШИТЕ ХЛАДИЛНИ ЧАНТИ.МОЯТА НЕ ДЪРЖИ И 2 ДНИ,А УЖ Е ОТ ХУБАВИТЕ! ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ В УЛОВА!
Консерви с риба, сега има и доста консерви с готвени яденета, аз лично се снабдявам основно с такива. Има всякакви; боб с наденица, боб с кюфтета, мусака (не е много хубава),шкембе чорба. Много са удобно защото с едно движение (отваряне на консервата) и вече си имаш готвена манджичка. И най-важното не се развалят !!!
Успех и на тебе с улова
Успех и на тебе с улова

- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
бира да има
Хубаво е да се глезиш, когато отиваш на риба. По-хубаво е да те глезят, щото като започнат да кълват рибте и не можеш да се откачиш от въдицата, за да си готвиш супички. В крайна сметка може да се каже, че както вече беше изтъкнато по-горе, най-важноте е да има ВИНАГИ ЛЕДЕНО СТУДЕНА БИРА, ВИНАГИ. Всичко друго не е толкова важно.
НАСЛУКА, аз скоро риба не съм хващал, дано да хванете вие!
НАСЛУКА, аз скоро риба не съм хващал, дано да хванете вие!
;]
Важно е да има Бира ,Студена Ямболска Гроздова и много СЛУКА!!!
Наздраве!!!
Наздраве!!!
яднето е важно за слуката
Носете си риба , може днес да не кълве! xa xa xa
Re: яднето е важно за слуката
ШАРКО,голям майтапчия си!Шарко Парко написа:Носете си риба , може днес да не кълве! xa xa xa
- Luba
- новобранец
- Обратна връзка:

Непременно носете тенджера-винаги може да си сварите в нея боб, леща, рибена чорба или дори супа от сухите полуфабрикати.
Аз винаги нося и яйца - мога да си варя за закуска или да си пържа за вечеря. Бульоните "Маги" са много уместни сутрин

Дано да съм Ви била от полза. Люба
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ВНИМАНИЕТО И ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ!ЖЕЛАЯ ВИ ДА ХВАНЕТЕ МНОГО РИБА!САМО ЧЕ НЕЗНАМ ПОСЛЕ ЖЕНИТЕ ВИ КАК Я ЧИСТЯТ
?ОБИЧАТ ЛИ ТОВА ЗАНИМАНИЕ ИЛИ ВИЕ СИ Я ЧИСТИТЕ!СУТРИНТА ИЗПРАТИХ МОЯ ЛЮБИМ НА ЯЗ.ОГНЯНОВО.ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ДОНЕСЕ
!ТОЙ МИ СЕ ОБАЖДА ПО ТЕЛЕФОНА,ЗА ДА МУ КАЗВАМ КАКВО НОВО ИМА ВЪВ ФОРУМА!КАТО СИ ДОЙДЕ ЩЕ ВИ ПИШЕ ,А АКО ИМА КЪСМЕТ ДА ХВАНЕ НЕЩО ГОЛЯМО,МОЖЕ И СНИМКА ДА ПРАТИ! НАСЛУКА!

ПРИВЕТ ЛЮБА!ВИНАГИ МИ Е БИЛО ИНТЕРЕСНО КАК ЖЕНА МОЖЕ ДА ЛОВИ РИБА!ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕLuba написа:![]()
Непременно носете тенджера-винаги може да си сварите в нея боб, леща, рибена чорба или дори супа от сухите полуфабрикати.
Аз винаги нося и яйца - мога да си варя за закуска или да си пържа за вечеря. Бульоните "Маги" са много уместни сутринНе подценявайте и халвата "Бомбичка любимка" Не се разваля и е чудесен десерт. Консервите - рибни или месни.
Дано да съм Ви била от полза. Люба

Мила ми Писанка,
Може и да е малко късно но ще ти разкрия две ,три малки тайнички.
1.-на риболовен излет задължително се носят и зеленчуци/в случай че и ти си там/
2.-давам ти изпитана рецепта от която всички ще остана възхитени/можеш спокойно да поканиш и колегите от съседния бивак на "Рибена саламура"/
продукти: 4/5 домата
4/5 чушки,може и една люта,ама не много
РИБА/всакаква/
всичко се изпича на скара и се слага в тенджера да ври със сол и малко олио.Ефекта е страхотен дори и в най горещите дни /става и за закуска/Саламурата е по вкусна когато е студена и престояла 4/6 часа
3.-За да станеш рибар ти трябва тръпка от вътре,а когато живееш с човек който го влече това/риболова/
задължително и ти трябва да станеш риболовец/ка.Предимствата са голями,никога не мърмори защо не си свършила това и онова в домакинската работа,а и винаги ще си близо до любимия
А ако не те влече самият риболов можеш да правиш хиляди неща,например да се печеш,да четеш,да плетеш или бродраш,апсолютна почивка.
Е сега може много колеги и да ми се разсърдят/ т.3/но уважаеми колеги,удоволствието от риболова неможе да бъде само за вас!
Може и да е малко късно но ще ти разкрия две ,три малки тайнички.
1.-на риболовен излет задължително се носят и зеленчуци/в случай че и ти си там/
2.-давам ти изпитана рецепта от която всички ще остана възхитени/можеш спокойно да поканиш и колегите от съседния бивак на "Рибена саламура"/
продукти: 4/5 домата
4/5 чушки,може и една люта,ама не много
РИБА/всакаква/
всичко се изпича на скара и се слага в тенджера да ври със сол и малко олио.Ефекта е страхотен дори и в най горещите дни /става и за закуска/Саламурата е по вкусна когато е студена и престояла 4/6 часа
3.-За да станеш рибар ти трябва тръпка от вътре,а когато живееш с човек който го влече това/риболова/

Е сега може много колеги и да ми се разсърдят/ т.3/но уважаеми колеги,удоволствието от риболова неможе да бъде само за вас!

Бъди добър,прави добро